Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Golcülüğü zaten iyi. Onun dışında gerilere kadar gelip pas alışverişlerine katılması, oyun zekası, topu ayağında tutma becerisiyle beni yanıltmıyor.

9 maçta golü yok diyorlardı 10 gün önce. 11 maçta 5 golü var
    Şahane bir yorum
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut'un surat ifadesinden kupa finalinde de çıkarımlar yapıldı. Daha bir hafta geçmeden cevap verdi Umut. Gerek yok yahu, yorumlayalım o kadar da. Hepsi çok iyi niyetli, hepsi güzel çocuklar.
      anıl ,bu arada haklı mıısn ne? teo 2 gol attı ama,yine bursa maçında söyledigin gibi gollerdi

Yorum

• nasıl da bi anda teo ya beş para etmez derken bi anda süper teo olduk. eee futbol böyle işte duygusallık yo. kötüysen herkes seni kötüler iyyisen göklere çıkarsın. bende teoyu yetersiz buluyorsdum. ama şu andaki teodan oldukça memnunum. gollerini astmaya devam ettiği sürece tabi

Yorum

• Bu adam gol atamadığı zaman da aynı şekilde pas alışverişi, verkaç, oyun kurma gibi şeyleri yapıyordu. Ama çok bilen taraftarımız fizik gücü yok, ağır oyuncu, çok top kaybediyor diyordu.

Geçen seneki oyunlarından birini oynadı. Ama farkları şunlardı: Çift forvet oynadı ve sahada Yattara, Colman, Selçuk, Alanzinho ve Umut gibi yaratıcı oyuncular vardı. Yoksa sen Teofilo'yu Sezer Badur, Ceyhun, Burak, Engin, Colman'lık bir ortasaha önünde tek forvet olarak oynatırsan 45 dakika da, 90 dakika da oynasa verimli oynayamaz.

Normal konuya gelelim. Daha önce de dediğim gibi adamın işi gol atmak. Santrafor oyuncusundan da adam çalımlamayı, sürekli koşmayı beklememeliyiz.

Şu da var ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum. 9 numara bayağı uğurlu geldi Teofilo'ya. Acaba maharet Teo'da mı, 9'da mı?

Not:Yanlış anlaşılmasın Engin ve Colman ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar tek başlarına maç kurtaramazlar.

Yorum

• Mübarek tek basina komple bi takim gibi oynuyo. Onu heryerde görmek mümkün. Futbol zekasi Mourinho gibi masallah. Nazar degmesin.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• böyle devam teo...aman kara kış gelince üşüme...alış artık buraların iklimine...Trabzonlu Teo olcaksın sen....
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Teo 20 golü gecer bu sene, rahat gecer.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anıl ,bu arada haklı mıısn ne? teo 2 gol attı ama,yine bursa maçında söyledigin gibi gollerdi
                  Haklı olmak istemiyorum Gökhan. Atsın, daha çok atsın, hep atsın
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Sergen Yalçın: "Teofilo ilk geldiğinde onun için çok iyi şeyler söylememiştim. Çok vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyordum. Trabzonspor'un çok daha iyi oyunculara ihtiyacı olduğunu söylemilştim ama bu sene seyrettiğim Teofilo'nun geçen sene ki oyuncuyla hiç alakası yok. Alışı, verişi, dönüşleri, verkaçları yanındaki oyuncuya pozisyon hazırlaması. Bu kadar kısa sürede bir oyuncu nasıl bu kadar değişir anlayamadım yani. Demek ki bir kumaşı varmış bunu da yavaş yavaş sergilemeye başladı. Bu seneki performansı beni çok şaşırttı. Geçen seneki performansının bununla alakası yoktu. Çok önemli bir katılım sağladı."
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sana helal olsun Teo hep güvendim sana kocum benim
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Gollerinin dışında o pas alış verişleri uzun süredir forvetlerimizde göremediğimiz adam eksiltmeleri ve top saklamaları harika.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sergen Yalçın: "Teofilo ilk geldiğinde onun için çok iyi şeyler söylememiştim. Çok vasat bir oyuncu olduğunu düşünüyordum. Trabzonspor'un çok daha iyi oyunculara ihtiyacı olduğunu söylemilştim ama bu sene seyrettiğim Teofilo'nun geçen sene ki oyuncuyla hiç alakası yok. Alışı, verişi, dönüşleri, verkaçları yanındaki oyuncuya pozisyon hazırlaması. Bu kadar kısa sürede bir oyuncu nasıl bu kadar değişir anlayamadım yani. Demek ki bir kumaşı varmış bunu da yavaş yavaş sergilemeye başladı. Bu seneki performansı beni çok şaşırttı. Geçen seneki performansının bununla alakası yoktu. Çok önemli bir katılım sağladı."
                          bunu anlayamadıgın için şenol güneş hoca sen yorumcusun sergen
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Güvenimi ve yüzümü kara çıkarmadığın için teşekkürler Teo...
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk geldiginde izledigim teofilo ile bu haftaki teo arasındaki tek fark kondisyondur.. ozmanda söylemiştim teknik bi oyuncu, gol vuruşundaki yetenegi güzel pas yetenegi güzel die kisaca kumaşi kaliteli diyodum demek ki yanılmadım gerçekten kondisyon futboldaki en önemli şey

Yorum

• yukarda bi abimizin de dediği gibi attığı goller önemli ama gol haricinde de acayip faydalı oynuyor,
                                top alıp vermeleri,adam eksiltmeleri,yer tutuşu,sezgileri mükemmel
                                alanzinho ile değil de jaja ile çok çok daha iyi olacak gibime geliyor
                                tebrikler güzel insan...
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim