Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teo takımla birlikte kamp geçirdikten sonra uyum sorunu da kalmaz, fizik olarak ta daha üst düzeye gelir..

Şansızlığını da fener maçında kırarsa harika olur moral açısından..

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamda bu zihniyetten bahsediyordum...

oynadıgı süreye bakmadan,onla bunla kıyaslamalar en sonunda 1 tane gol kacırdı diye hemen of'a sürmene'ye göndermeler..
      bunu oynadığı süreyle ilgisi yok..
      canlı canlı seyret ne dediğimi belki anlarsın...
      adam ofsayt bilmiyor..
      ayakta duramıyor..
      pres sıfır...
      hız yok....
      iyi veya kötü futbolcu meselesi değil..
      bizim takıma uygun değil..
      sürekli oyunu rakip ceza sahasına yıkan bir takımda başarılı olabilir...
      alt liglerin oyuncusu...
      yinede umarım siz haklı çıkarsınız..

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teo takımla birlikte kamp geçirdikten sonra uyum sorunu da kalmaz, fizik olarak ta daha üst düzeye gelir..

Şansızlığını da fener maçında kırarsa harika olur moral açısından..
        çok doğru kamp sonrasını beklemek lazım , ayrıca Fenerbahçe guiza gibi bir adama 2 senedir sabrediyor ..teo guizadan da mı kötü

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu oynadığı süreyle ilgisi yok..
          canlı canlı seyret ne dediğimi belki anlarsın...
          adam ofsayt bilmiyor..
          ayakta duramıyor..
          pres sıfır...
          hız yok....
          iyi veya kötü futbolcu meselesi değil..
          bizim takıma uygun değil..
          sürekli oyunu rakip ceza sahasına yıkan bir takımda başarılı olabilir...
          alt liglerin oyuncusu...
          yinede umarım siz haklı çıkarsınız..
          Abi pres dediğin koşma dediğin bedir ki, biz öyle Umut gibi golcü istemiyoruz.Orda öylece dursun armut piş ağzıma düş hesabı gelince vursun yeter.

Yorum

• alanzinho da geçen sene uyum sağlayamamıştı dyerek karşıklaştırmak anlamsız. çüğnkü alanzinho o uyum sağlamamış haliyle gd ye füze gibi bir gol kocaeli ye jeneriklik gol atmıştır. ersun ve broos onu saçma spaan yerlerde oynattığı içni sorun yaşıyordu. şenol güneş onu serbet oynattığında istediği gibi oynyabiliyor

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi pres dediğin koşma dediğin bedir ki, biz öyle Umut gibi golcü istemiyoruz.Orda öylece dursun armut piş ağzıma düş hesabı gelince vursun yeter.
              demek istediğim şu,
              formsuzdur,uyum sağlayamamıştır ama bir özelliğini görürüz..
              ben bu adamda hiçbrişey göremedim..
              alanzinho örneği çok ilgisiz..
              murat tosun örneği var..
              çok az süre oynadı ama teodan daha çok göze battı.
              muratta uzun süredir top oynamıyor.
              hatta aldığı süre teodan daha az..
              paramızın boşa gitmesi beni çok üzer , o nedenle yanılıyor olmayı çok isterim..

Yorum

• ayrıca hem yönetim hemde şenol hoca çok ümitli değil bence..
                boşuna yabancı golcü aranmazdı...
                umut,teo,murat ve alınacak bir yerli isimle o bölge halledilirdi.

Yorum

• Bence devre arasında hiçbir şekilde böyle bir transfer yapılmamalıydı.Keşke yerli bir forvet alsaydık Teofileo'nun yerine.Şimdi Teofilo'yu atsan atılmaz satsan satılmaz.

Yorum

• Ben Teo dan umutluyum açıkçası takımla hazırlık dönemi geçirdikten sonra daha da iyi olacağını düşünüyorum. Kaçırdığı ilk golde topu köşeye atmalıydı belki ama diğer süper golcümüz gibi kalecinin üstüne vurdu belki dengesiz bi vuruş yaptı ben ona bağladım. İkinci kaçırdığı golde hem kaleci hemde defans karşısındayken aşırma yaparak ikisinin arasından göndermek istedi bence akıllıca bir vuruştu ama kaleci tek elle çıkardı ben vuruşu beğendim.Son olarak ofsayt olan attığı golde gelen topu kafasıyla köşeye bırakması benim gerçek bir golcüde aradığım son vuruş şekliydi. Sonuç olarak ben Teo nun gelecek sene çok daha iyi olacağı kanısındayım.

Yorum

• umut'a destek olalım ne biçim taraftarsınız az destek olun göreceksiniz gibi umut'un baslıgından ayrılmayanlar 1 mac dısında 90 dk oynamayan adama destek olmayıp

göndermeye çalışıyorlar çok içten davranıyorsunuz tebrik ederim

futbola hangi taraftan baktıgınız belli oluyor..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence devre arasında hiçbir şekilde böyle bir transfer yapılmamalıydı.Keşke yerli bir forvet alsaydık Teofileo'nun yerine.Şimdi Teofilo'yu atsan atılmaz satsan satılmaz.
                        taraftar fatih tekke diye bağırmasaydı bu transfer bence olmayacaktı.Ama olan oldu artık ve bir şekilde faydalanmamız lazım teo'dan.
                        Umut Bulut

Yorum

• Hafta içi Karadenizsporla bi maç yapsak bari..
                          Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Bir sürü gönderme var..

Hepsine eyvallah..

Biri hariç..

"Zalım" falan değilim..

Allah ,hiç kimseyi "zulmedenlerden" etmesin..

Yorum

• Teofilo'ya hiç kızmıyorum..

Aksine sempatik bir insan..

Yalnız futbolculuğu ve yetenekleri konusundaki müthiş öngörüler,

Benim eğlence kaynağım..

Bazen farkında olmadan insanları güldürebilisiniz..

Yorum

• Duruşu,yürüyüşü tam bir futbolcu tipi ama daha siftah yok.Denizlispor maçında maçı kazanmaktan vazgeçtim Teofilo nun gol atması bekledim.Sayılmayan golünde normalden fazla sevindim attı diye ama o da ofsayt diye sayılmadı.Yalnız Yattara nın ortasında kaçırdığı çok ayıp oldu ama neyse.Uzun zamandır böyle ortalar görememiştik.Yattara kendisini belli ediyor bu arada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim