İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
KUTADGU
Yani?İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar ahlaklı ki kendi takımına attığı gole bile sevinmedi
Bende onu söyledim.
Ters frekansta mıyız? Onu söyle bari.
Yorum
-
Biraz daha üzerinde durmak istedim. Hani herkes kan kusar ya şimdi. Yoksa aynı kanaldayız...İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani?
Bende onu söyledim.
Ters frekansta mıyız? Onu söyle bari.

DRAGO GABRIC
Yorum
-
KUTADGU
Tamamdır. Eyvallah.İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz daha üzerinde durmak istedim. Hani herkes kan kusar ya şimdi. Yoksa aynı kanaldayız...
Yorum
-
Cok dogru soyledin!İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGittiği yerde görevini yapmaya çalışan adamın iş ahlakı yerinde demektir.
İş ahlağı olan bir adam olduğunu ispat etti Gabric.
Futbolunu oynadı, golünü attı, takımına beraberliği kazandırdı.
Yapması gerekeni yaptı yani. Giydiği formanın hakkını verdi.
Kin ve intikam hislerinden yoksun olduğunu da pislik çıkarmayarak, tekme atmayarak gösterdi.
Gol atınca da sevinmedi.
Bundan daha iyi bir oyuncu portresi çizilemezdi.
Tebrikler Gabric.
Yorum
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Buradada Engin'e bağladın,tebriği hakediyorsunİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Aynı şekil Engin Baytar'ı kiralık verseydik ve aynı golü bize atsaydı ne olurdu acaba düşündümde
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
ama çok iyi bi tespit bence. Çünkü hani bizim değerimiz değil ya gabriç o yüzden fazla üstelemiyoruz. Kimisi içinden neler sayıyodur. Ama hakkaten engin olsa....İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradada Engin'e bağladın,tebriği hakediyorsun
DRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum