Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben buraka hiç güvenmiyorum yönetici olsam hocaya sormadan satardım
    İşte bu yüzden yönetici değilsiniz.

Burak iki gol kaçırınca yollansın gol atınca kalsın. Ne biçim adalet ya. Sizin futbol anlayışınız sadece golden ibaret heralde.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte bu yüzden yönetici değilsiniz.

Burak iki gol kaçırınca yollansın gol atınca kalsın. Ne biçim adalet ya. Sizin futbol anlayışınız sadece golden ibaret heralde.
      asla bana bunu diyemessin asla ,ben ilk geldigi gunden beri burak ı istemiyorum bunu da defalarca yazdım kardeş..
      SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        asla bana bunu diyemessin asla ,ben ilk geldigi gunden beri burak ı istemiyorum bunu da defalarca yazdım kardeş..
        İlk geldiğinde bende sıcak değildim Burak a çoğu kişi gibi.

Ama adam geldi takır takır oynamaya başladı Şenol Hoca ona güvendi ve o da güveni boşa çıkarmadı. Bu saat Burak ı takımdan yollamak intihar olur ki öyle bir şey yapılmaz yapılamaz.

Burak eski performansına kavuşacak ve ona inanları mahçup etmeyecek. Biraz destek!...

Yorum

• görücez hep beraber görücez,
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Hocadan daha iyi görenler var sen ben neyiz ki
            Ben bunun aksini söylemiyorum Şenol Hoca'dan iyi görenler vardır hatta bu forumda bile vardır .

Ama eleştiri yapmak farklı bir şey . Böyle eleştiri yapılmaz .
            Twitter Adresim

Yorum

• Gabric dünyanın en iyi futbolcusudur, sen ne yaptın be Şenol Hoca.

Yorum

• Burak gibi sacmalamaz, Özevlatlarimiz gibi Küfürü baskamzdi en azindan.

Ama burada seni begenmek yasak. Sonucta :

"Vardir Hocanin bir bildigi"
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Jaja bir şey yapamıyor şu takımda Gabriç, Robben çakması oyunuyla 2 cm top süremez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• haydi bu akşam göster kendini gabriç
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Gabric Beşiktaş karşısında oynadığı oyunla Şenol Güneş'e adeta nispet yapmaktadır.
                      En son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 13.02.2011, 19:43. Sebep: imla.
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• Assistini yapti Gabric.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Quresma halt yemiş yanında . O kadar da değil tabi ama o ne acaip bir ortaydı öyle.

Yorum

• Bu adamı çok beğeniyordum hala beğeniyorum Trabzona döneceği günü iple çekiyorum.Yattaradan çok daha faydalı olur bize
                            Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• Kadroda eksikliği hissediliyor .

Açık ve net .

Yorum

• bugün oynadığı maçta kestiği orta kalitesini gösteriyor zaten...
                                Türkiye de o ortayı açmayı becerebilecek demiyorum açmaya cesaret edecek oyuncu sayısı bile bir elin parmaklarını geçmez...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim