ölüsü bile yeterdi,hiç değilse şut ve ortası var,,,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
Maçı izlemedim, ama maç özetlerinde atakların yarısını Gabriç sürüklüyordu.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim maçta iyi oyanayan Gabric, dünki Manisa maçında neler yapmış acaba ?
Gayet iyi oynamış yaani.
Yorum
-
video super..
Yanlıslıkla Ts kapısına yonelmesi. ozumsemis yani
Ayrıca bizim cocuklar baya seviyormus gabric i. baya samimiler. onur giray ve cale icin dedim.
Gabric i o gunku sevinci yasamamasindan dolayı, bizim takımımıza saygısınsan dolayı bir kat daha sevdim.
Golu atarakta saygı duyarakta kaptanlıgı hakettigini gosterdi. Boyle insanlar kaptan olmalı zaten13 Vitor Hugo
Yorum
-
Manisa maçını izledim. Ve şunu diyorum.
Ne olur bu adamı bu takıma kazandırın. Bizim bi özelliğimiz var hızlı başlayıp hızlı ataklarla golü erken buluyoruz. İşte Gabriç maçın başından sonuna kadar koştu defansı sürükledi adam geçti yaptı da yaptı tüm çabasını sahaya yansıttı. Yattara giderse onun mevkisinde rahatlıkla oynıyacak.
Üstelik sol ayaklı bir oyuncusun sağ kanatta oynaması ve başarılı da olması bizim için çok büyük avantaj... Değerinin bilnmesini arzu ediyorum...DRAGO GABRIC
Yorum
-
Haydaa, olacak iş değil.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim, ama maç özetlerinde atakların yarısını Gabriç sürüklüyordu.
Gayet iyi oynamış yaani.
Bizim maçta kin yapıp oynamıştı oysa, o potansiyeli yoktu normalde. Tüh, üzüldüm."Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
Onu bulduğu için o şu an Şenol Güneş .İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey gidi senol hoca hey,gabriç te bulamayıpta burak yılmaz da buldugun nedir o kadar merak ediyrumki.....
Onu bulamadığımız için biz şu an burda yazıyoruz !
Yorum
-
gercekten mişenol güneş eleştirilemez ölemi,buldugu için mi gebriç tek pozisyonda atarken senin burak 5 de bir atıyor,İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bulduğu için o şu an Şenol Güneş .
Onu bulamadığımız için biz şu an burda yazıyoruz !SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
Yoo eleştirilir çok da güzel eleştirilir ama senin yaptığın eleştiri değil .İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegercekten mişenol güneş eleştirilemez ölemi,buldugu için mi gebriç tek pozisyonda atarken senin burak 5 de bir atıyor,
Yergi direk
Eee hadi ben de senin gibi eleştireyim , Burak'ın kaç golü var Gabriç'in kaç golü var ?
Bence de Gabriç kalmalı idi . Ama Burak'ı Gabriç'e tercih ederim .
Birini övmek için birini yermeye muhtaç mısınız ?
Yorum
-
burak a verilen şans gebriçe degil faty papy e verilse adam yıldız olurdu,bunu kıyaslayamassın bile,evet yeriyorum göz göre göre bi adamı harcadı,barış ataş mış amatör ligden turhalspor un yedekleri ondan daha fazla koşuyor,şenol hoca da anlamsız bir inat görüyorum,sorun koşmaksa bir yarış atına giydirelim formayı sürelim sahaya.yapmaın burak bu takımın oyuncusu degil bunuda göremiyorsanız ne desm boş.asla buca dan sezer bile beni heycanladırır dı bu takımda olsa ama burak asla.SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
.....
Şenol Hocadan daha iyi görenler var sen ben neyiz kiİlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz aşırı fazla görüyorsunuz inanın ben sizin kadar göremiyorum .
İyi günler .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum