İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
katılıyorum...İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam 1-2 metre önünden vurdu topa, adamın attığı top da mermi gibi gelmedi herhalde. Bence çıkıp müdahale edebilirdi. karşıdan gelen toplarda ne kadar başarılıysa,yan toplarda o kadar etkisiz Onur
Yorum
-
- Bu maç için kaptanlık verilmesi manidar , görevini yaptın kaptan , bidaha bize dönmemen dileğiyle!!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bence en güzelini yaptı inş. gelir...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bu maç için kaptanlık verilmesi manidar , görevini yaptın kaptan , bidaha bize dönmemen dileğiyle!!DRAGO GABRIC
Yorum
-
- Aynı şekil Engin Baytar'ı kiralık verseydik ve aynı golü bize atsaydı ne olurdu acaba düşündümdeİlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence en güzelini yaptı inş. gelir...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ts'den kiralık olarak gönderilmesine üzülmüştüm ve bunun doğru bir karar olmadığını düşünmüştüm. Hala aynı kanıdayım. Sonuçta profesyonel bir futbolcu ve yapması gerekeni yaptı. Ama ben profesyonel bir taraftar değilim!!! Adı üstünde tarafım. Bu yüzden attığı gol şampiyonluğumuza mal olursa gözüme gözükmesin...
-Kiralık olarak gönderilen bir futbolcu kendi takımına karşı oynamamalı, çok saçma. Gönderilirken sözleşmesine böyle bir madde konmalıydı.En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 25.01.2011, 01:18.''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
-
Daha da fazlası denirdi vallaİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Aynı şekil Engin Baytar'ı kiralık verseydik ve aynı golü bize atsaydı ne olurdu acaba düşündümde
DRAGO GABRIC
Yorum
-
ilk başlarda ya gittiğinde hayalleri yıkıldı yada ümit özat onu istemedi diye düşünmüştüm.ama sonra yedekten girmeye başladı kadroya.son haftalarda ben görmüştüm 1-2 maçta kendisini.ikinci yarı vazgeçilmez olur diye düşünüyorum.bence yönetimin-teknik heyetin irtibata geçip kendini hazırlamasını söylemesi gerekir.önümüzdeki sezon umarım yeniden bizde olurİlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartı bir motivasyonla oynadı bizim maçta, bildiğim kadarıyla önceki maçlarda devamlı ilk 11 de oynamıyordu...9 # Osvaldo'
Yorum
-
KUTADGU
Gittiği yerde görevini yapmaya çalışan adamın iş ahlakı yerinde demektir.
İş ahlağı olan bir adam olduğunu ispat etti Gabric.
Futbolunu oynadı, golünü attı, takımına beraberliği kazandırdı.
Yapması gerekeni yaptı yani. Giydiği formanın hakkını verdi.
Kin ve intikam hislerinden yoksun olduğunu da pislik çıkarmayarak, tekme atmayarak gösterdi.
Gol atınca da sevinmedi.
Bundan daha iyi bir oyuncu portresi çizilemezdi.
Tebrikler Gabric.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum