Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur mu ? Adam topu birden çevirdi nasıl çıkacak o topa ?
    Adam 1-2 metre önünden vurdu topa, adamın attığı top da mermi gibi gelmedi herhalde. Bence çıkıp müdahale edebilirdi. karşıdan gelen toplarda ne kadar başarılıysa,yan toplarda o kadar etkisiz Onur

Yorum

• Sağ kanatta oynamak istediğini belirtiyodu Yattara giderse kadroya girer tekrar ancak
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam 1-2 metre önünden vurdu topa, adamın attığı top da mermi gibi gelmedi herhalde. Bence çıkıp müdahale edebilirdi. karşıdan gelen toplarda ne kadar başarılıysa,yan toplarda o kadar etkisiz Onur
        katılıyorum...

Yorum

• helal olsun iyi takip etti attı golünü.. golden sonra sevinmemesi de adamlığının göstergesidir..Zaten Trabzonda top oynıcak adam böyle olmalı.. başarılarının devamını dilerim Gabriç in
          TRABZONGULDAK

Yorum

• - Bu maç için kaptanlık verilmesi manidar , görevini yaptın kaptan , bidaha bize dönmemen dileğiyle!!
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• helal olsun drago zaten sevdiğim bir oyuncumuzdun tebrikler

inşallah sezon sonunda yuvaya dönersin
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Bu maç için kaptanlık verilmesi manidar , görevini yaptın kaptan , bidaha bize dönmemen dileğiyle!!
                Bence en güzelini yaptı inş. gelir...
                DRAGO GABRIC

Yorum

• Bir Gabriç aldık Avrupadan, Dünyalık,
                  Gelir Trabzon'a olur kiralık,
                  İki gönülü bir yapamadık,
                  Samanlık oldu seyranlık,
                  BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence en güzelini yaptı inş. gelir...
                    - Aynı şekil Engin Baytar'ı kiralık verseydik ve aynı golü bize atsaydı ne olurdu acaba düşündümde
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ankaragücünde hep başarılı olmasını isterdim adam başarılı oldu oda bizim maça denk geldi
                      FIRTINA

Yorum

• Ts'den kiralık olarak gönderilmesine üzülmüştüm ve bunun doğru bir karar olmadığını düşünmüştüm. Hala aynı kanıdayım. Sonuçta profesyonel bir futbolcu ve yapması gerekeni yaptı. Ama ben profesyonel bir taraftar değilim!!! Adı üstünde tarafım. Bu yüzden attığı gol şampiyonluğumuza mal olursa gözüme gözükmesin...

-Kiralık olarak gönderilen bir futbolcu kendi takımına karşı oynamamalı, çok saçma. Gönderilirken sözleşmesine böyle bir madde konmalıydı.
                        En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 25.01.2011, 01:18.
                        ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Aynı şekil Engin Baytar'ı kiralık verseydik ve aynı golü bize atsaydı ne olurdu acaba düşündümde
                          Daha da fazlası denirdi valla
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• artı bir motivasyonla oynadı bizim maçta, bildiğim kadarıyla önceki maçlarda devamlı ilk 11 de oynamıyordu...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              artı bir motivasyonla oynadı bizim maçta, bildiğim kadarıyla önceki maçlarda devamlı ilk 11 de oynamıyordu...
                              ilk başlarda ya gittiğinde hayalleri yıkıldı yada ümit özat onu istemedi diye düşünmüştüm.ama sonra yedekten girmeye başladı kadroya.son haftalarda ben görmüştüm 1-2 maçta kendisini.ikinci yarı vazgeçilmez olur diye düşünüyorum.bence yönetimin-teknik heyetin irtibata geçip kendini hazırlamasını söylemesi gerekir.önümüzdeki sezon umarım yeniden bizde olur
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Gittiği yerde görevini yapmaya çalışan adamın iş ahlakı yerinde demektir.

İş ahlağı olan bir adam olduğunu ispat etti Gabric.

Futbolunu oynadı, golünü attı, takımına beraberliği kazandırdı.
                                Yapması gerekeni yaptı yani. Giydiği formanın hakkını verdi.

Kin ve intikam hislerinden yoksun olduğunu da pislik çıkarmayarak, tekme atmayarak gösterdi.
                                Gol atınca da sevinmedi.

Bundan daha iyi bir oyuncu portresi çizilemezdi.

Tebrikler Gabric.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim