Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence gerekeni yaptı gol attı golü önledi,am ümit ozat gabrçe kaptanlık verdi gaza getirdi ve oynattı.gabriç sanırım ilk kez gol attı ve tek 90 dk oynadıgı mac buydu.şans işte napalım,gol de hata ta jaja nın artislik pasıdır.
    Ha yasa jajanin artistligini farkettigin icin. Sucu hep defansta ariyoz pozisyonun baslangicini sallamiyoz bile.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• şu gabriçi tartışmayın kapının önüne koyulan klübüne karşı gol atınca sevinmeyecek kadar onurlu bir futbolcudur.
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Mac sonu Gabric: Sampiyonluk yarisinda Trabzonsporu destekliyorum. Sonucta Trabzonsporun fubolcusuyum. O yüzden attigim golden sonra herhangi bir sevinc gösterisi yapmadim.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gecen sene isaac bu sene sen gidenlerin hepsi bunu yapmak zorunda mi? maca kaptan çıkması brnc ümit Özat'ın isi adamı iyi gaza getirmiş Isini biliyor bak onlar seni istemedi ben seni kaptan yapıyorum

Yorum

• Gabric'in kaptan olarak sahaya çıkmasını Ümit Özat değil Sapara istemiş o da kabul etmiş.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Bence ümit Özat'ın isi bana inandırıcı gelmedi beyin yikamak hocanın işidir

Yorum

• Golden sonra sevinmedi ...

Ama evlat kurşunu "Bang Bang" !
                .

Yorum

• bir maçlık kaptan oldu sanırım.

en çok eski fıtbolcularımızın oynadığı takımlardan korkuyorum demiştim haklı çıktım.

trabzonspor benim takımım attığım gole sevinmedim demiş. atmasaydın daha iyiydi.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Gabriç sonuçta işini yaptı. Orada hatayı onur ve glowacki de ararım arkadaş, neredeydiniz?

Yorum

• Alanzinhoya bin basar. Gabric bizde olsaydi cok isimize yarardi. En azindan iyi bir yedegimiz olurdu. Alanzinho oyuna girdimi ne yapmak istedigini bile anlayamiyorum.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gabriç sonuçta işini yaptı. Orada hatayı onur ve glowacki de ararım arkadaş, neredeydiniz?
                        Onur mu ? Adam topu birden çevirdi nasıl çıkacak o topa ?

Yorum

• Gabriç bizden diye boş bıraktılar galiba...Neyse futbolda olağan bişey eski takımına karşı oynayan çok yüksek bi ihtimal gol atıyor.fb vb takımlar madde koyduruyordu kiralık gönderince."Bize karşı oynayamaz"...
                          Tabi bu değil puan kaybının sebebi
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Efendim, istatistiklere göre sattığımız, denemeye alıp beğenmediğimiz, kiralık verdiğimiz ya da transferinden son anda vazgeçtiğimiz ve ligimizde herhangi bir takıma giden futbolculardan gol yemediğimiz bir tek Mehmet Zengin ve kaleciler varmış.

Mehmet Zengin şu an Giresunspor'da olduğuna göre şimdilik sıkıntı yok. En çok golü Hasan Özer'den yemişiz (4 Sezona 7 gol). Hasılı bumerang etkisi ya da kader....

Yorum

• Erdinç Yavuz dan bile gol yedik
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• efendi bir futbolcu. golden sonraki, sakinliği ve sevinmek için yanına gelenleri engellemesi bize olan bağlılığını gösterdi.

seviyoruz gabriç seni...inşallah seneye yerine...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim