İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
gabric mutsuz kiralık gitmek istiyor
mutsuz olup beni kiralık gönderin diyen futbolcuyuda yeni duyduk.
bizimkiler satamayacaklarını anladı kiralık yollamak istiyorlar ihaleyi gabriccan a yıkmışlar.
ben takımın başında oluyum ilk 11 e yazacağım ilk isimlerin başında gelir gabric...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Bu haber nerden çıktı??? Gitmesin Gabric? Nereye gidiyor? Yeminle şok oldum şu an bu sayfayı okurken birinin şaka demesini bekliyorum? Ya hani takımın kalbur üstü 2 -3 oyuncusundan birisi... Yazık olur yani... Ama vardır hocanın bir bildiği...tzercin61
Yorum
-
yine bol keseden futbolcu alıp satıyorsunz e madem sıkıyorsunuz hali hazırda ozaman roneyide bize getirinde milletin moralı bozulmasın tam kupa macının oldugu gunTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
aynen öyle yönetimin halt yemeleriİlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric mutsuz kiralık gitmek istiyor
mutsuz olup beni kiralık gönderin diyen futbolcuyuda yeni duyduk.
bizimkiler satamayacaklarını anladı kiralık yollamak istiyorlar ihaleyi gabriccan a yıkmışlar.
ben takımın başında oluyum ilk 11 e yazacağım ilk isimlerin başında gelir gabric......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum