Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerine adam almadan, oyuncu yollamakta bize has bir özellik.
    + Adam ülkesinin milli takım oyuncusu..

Yorum

• Burak'tan cok daha iyi futbolcuyu Kayseri'ye kiralik vermek ancak bizim klubun yapabilecegi bir hamle.

Yorum

• Adam geçen sene doğru dürüst oynamadan 4-5 gol attı. Engin'den daha iyi bir oyuncu.

Yorum

• Bu adamı neden götürmezler anlamıyorum!..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• yine bir yetenegi harcama asamasindayiz
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Gabric kayseriye kiralaniyormus bir kayserilin yorumu
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Tam maç kadrosunda ilk 11'de düşünülüyor yorumları yapılırken 18'e bile alınmaması kötü oldu. Sağ kanatta zaten Yattara varken şansının olduğunu düşünmüyordum ama sol tarafta oynayabilirdi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• gabric mutsuz kiralık gitmek istiyor

mutsuz olup beni kiralık gönderin diyen futbolcuyuda yeni duyduk.
                  bizimkiler satamayacaklarını anladı kiralık yollamak istiyorlar ihaleyi gabriccan a yıkmışlar.

ben takımın başında oluyum ilk 11 e yazacağım ilk isimlerin başında gelir gabric...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Göz göre göre bitirilmeye çalışılıyor Gabric, yazıklar olsun...
                    Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                    Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Kalmalı bizde.
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Gabriç nasıl gönderilir ya kiralıkta olsa gitmemesi lazım Yattara ile Engin iki defansif yönü düşük kanat asla aynı anda oynatılmamalı ve Gabriç ilk 11'in bankosu olmalı bu takımda ya

Yorum

• Yahu şenol hoca şu gabriçi takıma nasıl monte edemedi anlamadım gitti ya.

Yorum

• Bu haber nerden çıktı??? Gitmesin Gabric? Nereye gidiyor? Yeminle şok oldum şu an bu sayfayı okurken birinin şaka demesini bekliyorum? Ya hani takımın kalbur üstü 2 -3 oyuncusundan birisi... Yazık olur yani... Ama vardır hocanın bir bildiği...
                            tzercin61

Yorum

• yine bol keseden futbolcu alıp satıyorsunz e madem sıkıyorsunuz hali hazırda ozaman roneyide bize getirinde milletin moralı bozulmasın tam kupa macının oldugu gun
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gabric mutsuz kiralık gitmek istiyor

mutsuz olup beni kiralık gönderin diyen futbolcuyuda yeni duyduk.
                                bizimkiler satamayacaklarını anladı kiralık yollamak istiyorlar ihaleyi gabriccan a yıkmışlar.

ben takımın başında oluyum ilk 11 e yazacağım ilk isimlerin başında gelir gabric...
                                aynen öyle yönetimin halt yemeleri
                                ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim