Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Drago Gabric | Zagora
Daraltma
X
-
Burak, Engin, Alanzinho'nun performansları çok mu iyi ?İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda oynayabilecek bir performansi yok kayserispora kiralik gidecek felan iddaalari var umarim gider ve 1 sene full oynar onun icinde bizim icinde daha iyi olur...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Engini begenenlerdenim bide engin cok yönlü nereye koyarsan oynar..İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak, Engin, Alanzinho'nun performansları çok mu iyi ?
Buraki hic begenmiyorum isterse gidebilir ama yabanci oyuncu degil onun icin sikinti yaratmaz...
Alanzinho bu sistemde eger tek forvet arkasi düsünürsek gitmesi cok sacma olur o mevkide kimse yoki alanzinho disinda...Performans olarakda gabricden kesin iyi ama yeterli mi ?? degil, daha iyi olmali...
Ayrica baskan söylemisti sanirim gabricim 1 sene kiralik gitme istegi var diye yani kendi istegile gidiyor hoca git demiyor haaa ben olsam git derim orasi ayri mesele buraka da git derim ama hoca ben degilim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum