Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Drago Gabric | Zagora

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen yaz cekmisdim forum da...gabrich daha yeni gelmisdi trabzon'a ilk haftasi olmasi lazim..

En son 61_ts tarafından düzenlendi; 03.08.2010, 15:32.

Yorum

• Drago Gabriç'e milli davet
      Oyuncularımızdan Drago Gabriç, Hırvatistan Milli Takımı'nın 11 Ağustos 2010 tarihinde Slovakya ile deplasmanda oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edildi.
      .

Yorum

• Yine milli takımdasın.. Formayı da kaptırmazsın inşallah.

Başarılar Drago !

Yorum

• Sana güveniyorum!
          Hamiş

Yorum

• Neden Bursaspor maçı kadrosunda yok?
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Çünkü hoca açık açık diyor ki ; '' Gabric'in bu takımda işi yok. ''

Yorum

• nieki acaba hazırlık maçlarında kötü değildi..Milli takıma da seçildi zaten..Disiplinsizliği de yok..Sorun nerde peki

Yorum

• gitmek istiyorum demiş başkan açıklamıştı. onun için kadroya alınmadı galiba.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bu adamın kadroya alınmamasına anlam veremiyorum...
                    Hamiş

Yorum

• Mili mac nedeniyle olmuş olmasın ? (Bilmiyorum sadece fikir benim ki )
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Trabzonsporda oynayabilecek bir performansi yok kayserispora kiralik gidecek felan iddaalari var umarim gider ve 1 sene full oynar onun icinde bizim icinde daha iyi olur...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporda oynayabilecek bir performansi yok kayserispora kiralik gidecek felan iddaalari var umarim gider ve 1 sene full oynar onun icinde bizim icinde daha iyi olur...
                          Burak, Engin, Alanzinho'nun performansları çok mu iyi ?
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak, Engin, Alanzinho'nun performansları çok mu iyi ?
                            Engini begenenlerdenim bide engin cok yönlü nereye koyarsan oynar..

Buraki hic begenmiyorum isterse gidebilir ama yabanci oyuncu degil onun icin sikinti yaratmaz...

Alanzinho bu sistemde eger tek forvet arkasi düsünürsek gitmesi cok sacma olur o mevkide kimse yoki alanzinho disinda...Performans olarakda gabricden kesin iyi ama yeterli mi ?? degil, daha iyi olmali...

Ayrica baskan söylemisti sanirim gabricim 1 sene kiralik gitme istegi var diye yani kendi istegile gidiyor hoca git demiyor haaa ben olsam git derim orasi ayri mesele buraka da git derim ama hoca ben degilim.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• galiba kiralık verilecek.
                              bence en mantıklısı bu türkiyeden bir takıma kiralanırsa 1 sene içinde kendini çok fazla geliştirecegini ve gelecek sezon banko 11 oyuncusu olacagını düşünüyorum

Yorum

• Yerine adam almadan, oyuncu yollamakta bize has bir özellik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim