Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbra Kadabra Barça'da!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen Del Piero'ya dünyalar kadar para versen bile o Torino sokaklarında Fiat 500 arabasıyla ailesiyle birlikte vakit geçirmeyi tercih eder.Veya Totti veya Raul veya Nedved.Bu isimler yeteneklerinin yanında zırt pırt takım değiştirmedikleri için tüm dünya tarafından efsane olarak kabul ediliyorlar.Her sezon takım değiştiren oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun az önce saydıklarımın yarısı kadar bile saygı veya sevgi görmez.Sadakat, sevgi denen şeyler vardır.Bilmem anlatabildim mi..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Benim için de önemli şeyler ama futbolda önemli değil..Dünyanın nersine gitsen seveceklerdir imza isteyen de olacaktır..Şimdi Zidane a saygısızlık ve sevmemezlik mi yapıyorlar..Yeterki kişiliğin düzgün olsun..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Pirlo da Chelsae ye gidebilir..Benim en sevdiğim şeyler bir bir oluyor..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Az evvel maçını izledim de, İlhan, A.Madrid'in hakkaten bir Messi'ye ihtiyacı var, yoksa bu sezon işi zor
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Messi'yi önceden hiç sevmezdim. Çok beğeniyorum ama Messi olduğu yerde güzel. Bizim bir Messi'miz var. Aguero umarım Torres gibi gitmez. Giderse bile sevdiğim bir takıma gider.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• takım dökülüyo ilhan

Sinama Pongolle vs ne işi var yakışıyo mu Aguero ile Forlan'ın yanına
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X
              WhatsApp Resmi İletişim