Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbra Kadabra Barça'da!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sadece bir hayal olarak kalır.

Barcelona olmasa Messi futbolcu bile olamayabilirdi.
    Orası belli olmaz..Madrid in cazibesi herkesi baştan çıkarır..

Doğru futbolcu olmayabilrdi ama olmuş..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Messi'yi Real alıcakmış bu 100 yılda bir olur oda olsa olsa Figo olurdu onun hatıralarıyla yetinin bence
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• LUİS ENRİQUE yazıyoruz hala bişeyler anlamıyorsunuz sanırım.

figo yu bilenler Luis ide bilir.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Mustafa benim hatırladığım Luis kaptandı bide sanki Real'de? Yanlış mı hatırlıyorum?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Neymiş Luis Enrique'nin olayı Mustafa'cım anlat ta öğrenelim
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neymiş Luis Enrique'nin olayı Mustafa'cım anlat ta öğrenelim
              Luiz Real de 5 sene oynadı ya ondan bahsediyor..Sonra sözleşmesi bitince Barça ya gitmişti..

Yorum

• Onları biliyorum zaten
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Alırız alırız Messi yi.. Biraz Barcelonanın tadını çıkarsın sıkılmaya başlar..Küçüklükten beri orda artık sıkılma zamanı geldi..Biraz da Madrid şehrinde yaşasın..O da ister en popüler dünya yıldızlarıya bir arada oynamayı..

Yorum

• Gökhan merak ediyorum sen hiç Frp oynadın mı? (Frp: Fantasy role playing)
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Valla oynamadım İlhan bi ara forumda öyle bir konu geçmişti diye hatırlıyorum..

Yorum

• Valla iki dakikada sattın Messi'yi Real'e ondan sordum.

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

• Daha öncede yazmıştım..Ben böyle futbolcuların takım değiştirmesinden yanayım...Hiç hoşuma gitmiyor Gerard-Totti-Del Piero-Maldini-Raul gibi futbolcular..Ne oluyor aynı takımda 20 sene oynayınca taraftar seviyor onu anladım..Git başka takıma her taraftar sevsin seni...İkon olmak çok mu özel bişey..Zidane Juve den gitti kötü mü oldu yani yada Ronaldo ne bileyim Figo...Ben futbola daha çok renk katacağı inancındayım...

Frp dedin yapayım sana bir Frp..

Torres--Barcelona

Gerard--Milan

Messi--Madrid

Raul---Chelsea

Lampard--Liverpool

Ballack---İnter

Terry---Juve

Fabregas---Madrid

Yorum

• Trabzonspor'un marka ve yıldız ismi olsan ileride takım değiştirirdin yani? Şahsen ben karşıyım futbolcuların takım değiştirmelerine. Totti, Raul, Gerrard, Del Piero, Maldini bu yüzden çok değerlidir benim için.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Futbolcu bayrak adam olmak istiyorsa , armaya aşıksa ?

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un marka ve yıldız ismi olsan ileride takım değiştirirdin yani? Şahsen ben karşıyım futbolcuların takım değiştirmelerine. Totti, Raul, Gerrard, Del Piero, Maldini bu yüzden çok değerlidir benim için.
                                Değiştiririm abi niye değiştirmiyim.. Mesela Ts alt yapısından çıksam birkaç sen oynadıktan sonra Gs ye giderim....

(İlhan ın damarından girelim..) Şimdi Messi biraz da A.Madrid için oynasa fena olmaz mı ?
                                İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolcu bayrak adam olmak istiyorsa , armaya aşıksa ?
                                Profeyonelikte aşk olmamalı.Aşık mı bilmiyorum ama Özer in yaptığına ben kızmıyorum mesela..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim