Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbra Kadabra Barça'da!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlhan İbra dan bahsediyoruz büyük olması normal...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çekememezliklerin normal olması kadar normal.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Real Madrid'in transferleri aylarca sürmedi bunun gibi yok takas yok ikna yok ot yok püsür.. :P
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Tamam İbra transferi büyük transfer lafımız yok da her irdelenen transferde büyük olmaz..O zaman Topuz transferide çok büyük transfer çok irdelendi çünkü..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Real Madrid'in transferleri aylarca sürmedi bunun gibi yok takas yok ikna yok ot yok püsür.. :P
              Metin geç olsun güzel olsun.Tıpkı İbra gibi.
              Colmandante

Yorum

• Dün akşam Juventus ne yapmış öyle.Madrid'in makus talihi bu heralde.Ne kadar ahrca harcasın adamlar Juve'nin bileğini bükemiyor..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Metin geç olsun güzel olsun.Tıpkı İbra gibi.
                  Bence de İbrahimoviç çok güzel transfer..

Lakin Zidane'dan sonra futbol benim için "Kaka ve diğerleri" şeklinde tezahür ettiğinden, İbrahimoviç te diğerlerine giriyor yani, problem yok
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence de İbrahimoviç çok güzel transfer..

Lakin Zidane'dan sonra futbol benim için "Kaka ve diğerleri" şeklinde tezahür ettiğinden, İbrahimoviç te diğerlerine giriyor yani, problem yok
                    Benim için de Messi ve diğerleri şeklinde tezahür ediyor.Nolacak şimdi.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O zaman Topuz transferide çok büyük transfer çok irdelendi çünkü..
                      Öyle zaten.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam Juventus ne yapmış öyle.Madrid'in makus talihi bu heralde.Ne kadar ahrca harcasın adamlar Juve'nin bileğini bükemiyor..
                        Hazırlık maçlarını CL modunda izlelemiyorsundur umarım..

Yorum

• biraz geç yazıyorum ama LUİZ ENRİQUE yi de hatırlayalım
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim için de Messi ve diğerleri şeklinde tezahür ediyor.Nolacak şimdi.
                            Perez alır, o olur

Yorum

• Messi de yakında başlar beni Madrid e gönderin diye..Figo gibi onuda alırız..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Messi de yakında başlar beni Madrid e gönderin diye..Figo gibi onuda alırız..
                                Bu sadece bir hayal olarak kalır.

Barcelona olmasa Messi futbolcu bile olamayabilirdi.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim