İlhan İbra dan bahsediyoruz büyük olması normal...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbra Kadabra Barça'da!
Daraltma
X
-
Çekememezliklerin normal olması kadar normal.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Metin geç olsun güzel olsun.Tıpkı İbra gibi.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid'in transferleri aylarca sürmedi bunun gibi
yok takas yok ikna yok ot yok püsür.. :P
Colmandante
Yorum
-
Bence de İbrahimoviç çok güzel transfer..İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin geç olsun güzel olsun.Tıpkı İbra gibi.
Lakin Zidane'dan sonra futbol benim için "Kaka ve diğerleri" şeklinde tezahür ettiğinden, İbrahimoviç te diğerlerine giriyor yani, problem yok
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Benim için de Messi ve diğerleri şeklinde tezahür ediyor.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de İbrahimoviç çok güzel transfer..
Lakin Zidane'dan sonra futbol benim için "Kaka ve diğerleri" şeklinde tezahür ettiğinden, İbrahimoviç te diğerlerine giriyor yani, problem yok
Nolacak şimdi.
Colmandante
Yorum
-
Öyle zaten.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Topuz transferide çok büyük transfer çok irdelendi çünkü..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Hazırlık maçlarını CL modunda izlelemiyorsundur umarım..İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Juventus ne yapmış öyle.Madrid'in makus talihi bu heralde.Ne kadar ahrca harcasın adamlar Juve'nin bileğini bükemiyor..
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Perez alır, o olurİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için de Messi ve diğerleri şeklinde tezahür ediyor.
Nolacak şimdi.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bu sadece bir hayal olarak kalır.İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi de yakında başlar beni Madrid e gönderin diye..Figo gibi onuda alırız..
Barcelona olmasa Messi futbolcu bile olamayabilirdi.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum