Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en azından orta yapabiliyor
    Kesinlikle. Yaptığı ortaların büyük bölümü isabetliydi. Ancak bizim sol açıkta oynayan oyuncumuz olmadığı için yeteri kadar yardım almadı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk maçı olduğunu düşünürsek iyiydi.İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum.
      -1461 TRABZON-

Yorum

ilk maçına pek fazla bir yorum yapılmaz ama keçeli den 3-4-5-6-7-8-9 belkide 10 gömlek üstün olduğu belli...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

ben beğenmedim....bir zamnlare djokaj vardı...aynı onun gibi...iyi ki kiralık gelmiş....

Yorum

ilk izlenimler güzel anlaşılan
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

Walla uzun zamandır sol bek gorememızdenmı bılmıorum ama ben begendım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Lee Young ah ah...!
                Més Que Un Club

Yorum

bjk maçında göreceukk orda belli olacak soldan soldan geleceklerr
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben beğenmedim....bir zamnlare djokaj vardı...aynı onun gibi...iyi ki kiralık gelmiş....

bir kaç maç daha izlesek...
                    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 00:04.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bı maca gore karar vermeyelımm ne ksııler sanlı trabzon forması haketmedıgı halde haftlarca gıyındıı
                      ben ızleyemedım ama yazılanlara gore 3 5 mac sonra ii olcak
                      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

evet şuan konuşmak çok erken beşiktaş maçında çok iyi olucagını düşünüyorum..

Yorum

Ben beğendim.
                          Neden beğendim?
                          Bindirme yapmayı düşündüğü için,Dan Dun vurmadığı , ayağa oynamaya çalıştığı için...En önemlisi de Sürati! için ! Gerçekten hızlı adam...

Bir ara degajdan gelen topa kendi kafa vurdu,kendi yetişti.

Yanlız,sanırım beşirli de evinde oturan birisi bile takıma yabancı olduğu anlamıştır...

Alışınca çok daha iyi ve yararlı olacağı düşüncesindeyim.
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Zaten sol kanat sıkıntımız var apodan sonra o bölgeyi bir türlü dolduramadık, lee geldi iyide oynadı görev adamıydı onuda hata yapıp yolladık. Romasenko iyidi oynuyorduda saolsun ziya her iyi futbolcumuza imzasını attığı gibi onada atıp yolladı. Şimdi bulmuşuz şampiyon olan bir takımdan gelen bir oyuncu istikrarlı ayağa oynayan tam bir görev adamı, ucuzda kaçırmaya gerek yok. Her türlü bizde oynar. Nede olsa damarlarında şampiyonluk var mücadele hırs var neyin ne olduğunu biliyor.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

defansta iyiydi. hücumda da iyiydi. iyiydi işte

Yorum

Pek öyle ekstra bir şey görmedim açıkcası ama ilk maçında da adamdan harikalar yaratmasını beklemek haksızlık olur.Silik kaldı maçta açıkcası.En azından benim beklediğim kadar iyi değildi,diğer maçlarda izleriz artık ne olup olmadığını.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X