Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çok çok üst düzel bi oyuncu olmasada şuan sol bekte oynayabilecek en iyi oyuncumuz olduğuna inanıyorum.Keçeliye tahammül edemiyorum Moawad artık oynamalı!
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

derbideki atmosferden dolayi moawede güvenemedi demeki bu hafta yine oynicakdir..
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        derbideki atmosferden dolayi moawede güvenemedi demeki bu hafta yine oynicakdir..
        Bencede. Inönü'de oynamak kolay degildir, gerci dün pek bir baskisini göremedik Carsi'nin.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bencede. Inönü'de oynamak kolay degildir, gerci dün pek bir baskisini göremedik Carsi'nin.
          cok sacma bir aciklama olmus, nedeme inönüde oynamak kolay degildir.

ozaman hic bir yerde oynayamazsin, yada bu hafta nerde macimiz varsa ona göremi futbolcu bulalim

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cok sacma bir aciklama olmus, nedeme inönüde oynamak kolay degildir.

ozaman hic bir yerde oynayamazsin, yada bu hafta nerde macimiz varsa ona göremi futbolcu bulalim
            ikinci maci oldugu icin yada bobo-
            nobre sag tarafta holosko oynarsa bizimkisi de cok hucuma gider arkasini bos birakir diye oynatmamais d olabilir...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bu adam yine neden yoktu?

keçeli inadını hala anlayabilmiş değilim...

artık bazı şeylerin suyunu çıkarttılar yani...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Eminim Moawad dün oynamış olsaydı biz maçı kazanmış olurduk,hey Allahım

Yorum

Dediğim gibi;

Hoca Moawad'ı beğenmedi bence..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dediğim gibi;

Hoca Moawad'ı beğenmedi bence..
                    Ya da zaten istememişti !

Yönetim ile arasında ki bu problemi takıma zarar vermemesi açısından evet istemiştim diyerek,yönetimin günahını üzerine almıştır...
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eminim Moawad dün oynamış olsaydı biz maçı kazanmış olurduk,hey Allahım
                      kesinlikle...

keçeli denen bakkalın yerine moawadı izlemeyi tercih ederdim.farkederseniz izlemeyi diyorum;çünkü keçeli artık göz zevkimi de bozuyor.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

bu adam ıkıncı yarı ıcın kıralandı ıkıncı yarı bıtecek vede gıdecek galıba

Yorum

moowad iyi topçu. afrika kupası'nı mısır'a getiren önemli bir oyuncu. kasımpaşaspor maçında futbolcu sıfatını hakettiğni gösterdi. yıldız olamaz belki ancak lee eul yong'dan bir eksiği yok. uzun vadede kalıcı olmasını istediğim bir oyuncu. bu sene hedefsiz maçlarımızda oynaması ve takıma uyumu sağlayaması temennim.
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

bu hafta oyanayacakmıs galıba bakalım ne olur

Yorum

hayırlısı

bu hafta her seyi görürüz bakalım nasıl oyuncu ama en azından bizimkilerden iyi olacağını düşünüyorum....
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

oynasın ya takıma faydalı oalcak bi adama benziyoo
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X