Çok çok üst düzel bi oyuncu olmasada şuan sol bekte oynayabilecek en iyi oyuncumuz olduğuna inanıyorum.Keçeliye tahammül edemiyorum Moawad artık oynamalı!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad
Daraltma
X
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülederbideki atmosferden dolayi moawede güvenemedi demeki bu hafta yine oynicakdir..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede. Inönü'de oynamak kolay degildir, gerci dün pek bir baskisini göremedik Carsi'nin.
ozaman hic bir yerde oynayamazsin, yada bu hafta nerde macimiz varsa ona göremi futbolcu bulalim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok sacma bir aciklama olmus, nedeme inönüde oynamak kolay degildir.
ozaman hic bir yerde oynayamazsin, yada bu hafta nerde macimiz varsa ona göremi futbolcu bulalim
nobre sag tarafta holosko oynarsa bizimkisi de cok hucuma gider arkasini bos birakir diye oynatmamais d olabilir......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim gibi;
Hoca Moawad'ı beğenmedi bence..
Yönetim ile arasında ki bu problemi takıma zarar vermemesi açısından evet istemiştim diyerek,yönetimin günahını üzerine almıştır...Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEminim Moawad dün oynamış olsaydı biz maçı kazanmış olurduk,hey Allahım
keçeli denen bakkalın yerine moawadı izlemeyi tercih ederdim.farkederseniz izlemeyi diyorum;çünkü keçeli artık göz zevkimi de bozuyor.
- Alıntı
Yorum
-
moowad iyi topçu. afrika kupası'nı mısır'a getiren önemli bir oyuncu. kasımpaşaspor maçında futbolcu sıfatını hakettiğni gösterdi. yıldız olamaz belki ancak lee eul yong'dan bir eksiği yok. uzun vadede kalıcı olmasını istediğim bir oyuncu. bu sene hedefsiz maçlarımızda oynaması ve takıma uyumu sağlayaması temennim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
Yorum