İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad
Daraltma
X
-
ilk maçına pek fazla bir yorum yapılmaz ama keçeli den 3-4-5-6-7-8-9 belkide 10 gömlek üstün olduğu belli...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben beğenmedim....bir zamnlare djokaj vardı...aynı onun gibi...iyi ki kiralık gelmiş....
bir kaç maç daha izlesek...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 00:04.
- Alıntı
Yorum
-
bı maca gore karar vermeyelımm ne ksııler sanlı trabzon forması haketmedıgı halde haftlarca gıyındıı
ben ızleyemedım ama yazılanlara gore 3 5 mac sonra ii olcakBaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI
- Alıntı
Yorum
-
Ben beğendim.
Neden beğendim?
Bindirme yapmayı düşündüğü için,Dan Dun vurmadığı , ayağa oynamaya çalıştığı için...En önemlisi de Sürati! için ! Gerçekten hızlı adam...
Bir ara degajdan gelen topa kendi kafa vurdu,kendi yetişti.
Yanlız,sanırım beşirli de evinde oturan birisi bile takıma yabancı olduğu anlamıştır...
Alışınca çok daha iyi ve yararlı olacağı düşüncesindeyim.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
- Alıntı
Yorum
-
Zaten sol kanat sıkıntımız var apodan sonra o bölgeyi bir türlü dolduramadık, lee geldi iyide oynadı görev adamıydı onuda hata yapıp yolladık. Romasenko iyidi oynuyorduda saolsun ziya her iyi futbolcumuza imzasını attığı gibi onada atıp yolladı. Şimdi bulmuşuz şampiyon olan bir takımdan gelen bir oyuncu istikrarlı ayağa oynayan tam bir görev adamı, ucuzda kaçırmaya gerek yok. Her türlü bizde oynar. Nede olsa damarlarında şampiyonluk var mücadele hırs var neyin ne olduğunu biliyor.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Alıntı
Yorum
-
Pek öyle ekstra bir şey görmedim açıkcası ama ilk maçında da adamdan harikalar yaratmasını beklemek haksızlık olur.Silik kaldı maçta açıkcası.En azından benim beklediğim kadar iyi değildi,diğer maçlarda izleriz artık ne olup olmadığını.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
- Alıntı
Yorum
Yorum