Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İzlemek bir türlü nasip olmadı ya...
    İnşallah Kasımpaşa maçında sahada görürüz.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

bu futbolcu cacik sölim hiç futbolcu tipi yok

Yorum

• Afrika Şampiyonu Mısır'ın yıldızı Moawad, 3 hafta geçmesine rağmen şans bulamamanın sıkıntısını yaşıyor. Sezon sonuna kadar sözleşmesi olan deneyimli oyuncu, Yanal'dan forma bekliyor.

Şansı da yok...
        Trabzonspor'un devre arasında yaptığı tek flaş transfer olan Moawad, Türkiye’ye gelmesinin üzerinden 3 maç geçmesine rağmen hala şans bulamamanın moral bozukluğunu yaşıyor. Deneyimli oyuncu Ankaragücü sınavı öncesinde lisans sorunu yaşayıp son anda kadrodan çıkarılınca 90 dakikayı tribünde izlemiş, Manisa maçını beklemeye başlamıştı. Ancak o karşılaşmada da erken gelen kırmızı kart ve beraberindeki stratejik hamle sebebiyle Mısırlı kulübeden çıkamamıştı.
        Fiyatı katlanmıştı
        Afrika Şampiyonu olan Mısır Milli Takımı’nda gösterdiği performansla parmak ısırtan ve değeri Trabzonspor’un aldığının çok üzerine çıkan Moawad’ın yeni ekibinde ne zaman ilk 11’de görev alacağı ise hâlâ merak konusu. Teknik heyet ve özellikle vatandaşı Ayman, yeni transferden moralini yüksek tutmasını isterken, Moawad ise sezon sonunda bitecek olan sözleşme tarihine kadar Trabzonspor’da kendisini göstermenin planlarını yapıyor.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Hoca antremanda beğenmediyse, geçen haftalarda gazetelerde çıkan "Moawad büyülüyor" tarzındaki haberlerin hepsi fostu demek ki...
          ersun beyin hocaligindan yuzde yuzbin supheleniyorum, bence hoca moca felan filan degil bu adam en iyisi bayan takimimizin basina getirelim bayanlar iyi gidiyor bayanlarligin'de sampiyon vs olurlarsa!!!! gene bazi kisiler icin super hoca olur cikar vs vs vs
          Afrika Şampiyonu Mısır'ın yıldızı Moawad'i da oynatmiyorsan ha ziya ha ersun.....hocalikligindan suphelenmemde cok dogrudur kim ne derse desin...

Yorum

Dün kimse tanımıyordu, Albayrak yine bir kazık attı deniyordu, bugün adam yıldız oldu. Taraftarımıza hayranım
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

oyle yildizlari cok gorduk,thomas jun da gol kraliydi ama bize geldi ne oldu?ne kadar basarili oldu sizce?bu moawad icin de gecerli fazla umitlenmeyin!!!!
              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                oyle yildizlari cok gorduk,thomas jun da gol kraliydi ama bize geldi ne oldu?ne kadar basarili oldu sizce?bu moawad icin de gecerli fazla umitlenmeyin!!!!
                Kardesim jung milli takimi ile avrupa kupasimi kazandi !!!! bu adam afrika kupasi kazanmis ve her macida banko oynamis bir kisi, jun ile bunun arasinda dunyalarca fark var ersun bey sagolsun cok super anliyor bu islerden yoksa giden yolcu yonetim mi bu adami getirdi hemde beles fiata ne diyelim galiba kondisyonu hazir degilki oynatmiyor bu adami afrika kupasinda oynuyanlar'in kondisyonu yokdiki her mac banko oynadi ve gulmeye guldurmeye devam edelimki inandirici olsun.... i
                nsanlarla ne kadar'da alay geciyorlar bu Turkiye futbol Yoneticileri...

Yorum

ümitlenmiyorz zaten...Albayrak'ın yaptığı hangi işten hayır gelmişte bundan da gelecek...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardesim jung milli takimi ile avrupa kupasimi kazandi !!!! bu adam afrika kupasi kazanmis ve her macida banko oynamis bir kisi, jun ile bunun arasinda dunyalarca fark var ersun bey sagolsun cok super anliyor bu islerden yoksa giden yolcu yonetim mi bu adami getirdi hemde beles fiata ne diyelim galiba kondisyonu hazir degilki oynatmiyor bu adami afrika kupasinda oynuyanlar'in kondisyonu yokdiki her mac banko oynadi ve gulmeye guldurmeye devam edelimki inandirici olsun.... i
                    nsanlarla ne kadar'da alay geciyorlar bu Turkiye futbol Yoneticileri...
                    tmm ama su moawada para verecene elimizde olan gelecegin yildizi yusuf kurtulusu egitmek daha mantikli olmazmiydi!!boyle yabancilar ugruna daha kac yetenek yitirecez??elaleme para verecene elimizdeki yildizlari sondurmeyelim!!!
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

gencleri oynatmak veyatda oynatmamak kimler tarafindan engelleniyor onu bilenler aciklasin.

ama bu adami getirdin ve en azindan inter toto diyorsun ozaman bu afrika kupasi sahip olan bir futbolcuyu neden oynatmiyorsun.

yahu ya transfer yapmiyacaksin yada yaparsan oynatacaksin bosu bosuna parani sokaklara atmiyacaksin neyse zaten anliyanda anlamamizlikdan geliyor ve dunyanin hic bir yerinde gormedigimiz ornekleri Turkiyede goruyoruz sanki kume dusecegiz bana kalsa geri kalan butun maclari paf takimi ile cikardim en azindan 5 oyuncu kazandirirdim Trabnzonspora ama hangi akila hangi zihniyete bunu anlatiyorsunki bahiz oynatanlar sagolsun oynayanlar hakkinda hic bir sey demiyorum onlar hesaplarini allah larina versinler.

Yorum

Sanırım Ersun hoca sıcaklıkların artmasını bekliyor
                        BMN TRABZON

Yorum

bu oyuncu bu ligde iş yapabilir gibime geliyor
                          kasımpaşa maçında oynar gibime geliyor
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu oyuncu bu ligde iş yapabilir gibime geliyor
                            kasımpaşa maçında oynar gibime geliyor
                            Tabi oynarsa. Oynamadan gitmekte var.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

k.paşa maçında sahada yerini alır umarım

Bu maçta kesin oynaması lazım, kendisini göstermesi açısından iyi bi fırsat..

Yorum

umarim bu macta kendini iyi gosterirde milleti kendine hayran birakir!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X