Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pedro Jorge Gonçalves Malheiro

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşmesi bitmek üzere olanları bedavaya, sözleşmesi olanları sudan ucuza gönderiyoruz.
    Göndermek istediklerimizi ise üzerine para verip gönderiyoruz.

Yazık gerçekten.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bosingwa , Meunier ayarında kaliteli topçu almak lazım ben herkesin aksine Pedro'nun üst seviyelerde olduğunu düşünmüyorum.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Pedro bu ligde bu takımda en iyi bu paralara satılırdı.

Gayet iyi bir satış, 7+1,5 m euro ve sonraki satıştan %15 pay konuşuluyor.

Batagov bu paraya satılsaydı eleştirirdim ama Pedro için çok çok iyi rakam bu. Keşke her alışverişimiz bu kadar karlı olsa.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Simdi yerine getiriyorsun Gustavo Garcia yada Walter Pina ve hayat mutlu bir sekilde devam ediyor.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• attığı goller sayesinde dikkat çekti. izleyenler vay be adam santrfor gibi gol atıyor demiştir. oysa tacı bile yanlış atmışlığı var iki kere. benim gözümde iyi bir transfer. böyle adamları fazla tutunca üstüne bi de para vermek zorunda kalıyoruz göndermek için. şampiyon kadro sağ beki değildi. ama bir transfer başarısı denebilir satılması.

Yorum

• Yerine yine en fazla 2-2,5 m euro maliyeli bir sağ bek alıp devam etmeliyiz.
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Bana göre iyi bir satış oldu
                Pedro üst düzey bir bek değildi
                Yeter ki yerine en az kendisi kadar bir oyuncu bulunsun
                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                Beşirli/TRABZON

Yorum

• Kötü yapılanmaya rağmen parladı. Kesinlikle en az 8 milyon euro'ya satılmalıydı.

Altından ne boklar çıkacak bilmiyorum, apar topar Dubai'ye satılmasına gönlüm hiçbir şekilde razı olmuyor.

Yolun açık olsun Pedro, kısa zamanda iz bıraktın.

Yorum

• Bu uşağı sevmiştim. Şu berbat sezonda, Bodrum'a attığı maç kazandıran muhteşem gol bile yeterdi...

Yolu açık olsun.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• yolu açık olsun ama gitmesine herkes üzülmüş. yorumlarda yönetime çok ağır tepki var.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• yolu açık olsun. belki 1-2m daha fazlasına satılabilirdi ama bence de ederi zaten bu civarlar

Yorum

• Teşekkürler.

Umarım yedeğini bulmuşturuzda satmıştırız.

Yorum

• Eksikleri vardı ama satılacak en son oyunculardan biriydi. Yolu açık olsun. Avrupa’ya gitmiş olsaydı kabul edilebilir bir rakamdı lâkin 1 yıl önce 2’ye aldığımız oyuncuyu Arap takımına 6’ya satmak bence başarı değildir…
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu transfer çok kötü durumda olduğumuzu gösteriyor.
                              Çok büyük ihtimal rica minnet gönderilmiştir.
                              Fena batakta olduğumuzu hissediyorum.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• düsünün, gs sikeciler veya 8tas pedro bu sezon oynayip bu kadar etki yapti? Adamlar 6 milyona telefonun agzina kapatirdi. Biz kim bilir ucak bilet hotel transfer hepsini öderiz. okadar is bilmez bi yönetim ve baskan var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim