Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pedro Jorge Gonçalves Malheiro

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pedro Jorge Gonçalves Malheiro

Adamin basligi silinmis sanirim. Forumda simdiye kadar niye kimse yeni baslik acmadi sasirdim. Neyse gelmeden videolarinda once top teknigi iyi guzel top surup adam gecen ama orta yapma ve pas verme konusunda problemleri var gibiydi ama kendisi bizde su ana kadar takimda en begendigim oyunculardan biri oldu. Oyun stilini bi ara besiktasta kanat oyuncusu kerim feri vardi ona benzetiyorum biraz. Senol gunes gokhan tore ve ondan da gayet guzel bir sekilde yararlanmisti besiktasta.

Ritmini buldu. Tebrikler.

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Çok iyi bir sağ bek. Bu senenin yüz güldüren ismi.

Atak anında şut çekmek yerine içeri sert orta kesmeyi öğrendiği zaman daha büyük skor katkısı verecektir.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Cok begeniyorum zaten portekiz sag bek kötü cikamaz

Yorum

Defansta fazla risk alması iyi değil. 1 çalım attıktan sonra 2-3'ü atmaya çalışıyor, defansta garanti oynaması lazım, hücumda çalım atsın zaten orada adam eksiltmek önemli. Gelişime açık oyuncu, 1 sezon sonra çok baskın bir beke dönüşebilir. Onun haricinde bu sezon keşif olarak getirilen en iyi adam şu an.

Yorum

Okus pokus olan başlığa ne yazdım hatırlayamadım, sanki pek umutlu değilmiydim acaba çok merak ettim

Şu an çok iyi, üzerine daha da koyarak iyice büyür inşallah, şimdilik seviyoruz seni Pedro.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Esasen başlığı vardı, hatta ben açmıştım.

Nedir hocam konunun akıbeti? [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Esasen başlığı vardı, hatta ben açmıştım.

Nedir hocam konunun akıbeti? [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]
                ne yazık ki teknik bir problem yaşadık. geri de getirilemedi sonrasında bazı konular uçtu

Yorum

Göztepe maçında niye oyundan alındı bi açıklama vs yapıldı mı?
                  ( ゚д゚)

Yorum

Maximin karşısında en iyisini sahaya koymak durumunda.

Yorum

Bir mal da bu

Yorum

Önünde Visca gibi rezil biri var. Adam topu kapıyor, topu sürüp hücuma çıkıyor. 3v1 rakiple bakıyor desteğe gelmesi gereken Visca sağ bekte bekliyor.

Atıp geçiyor, suratına şaplak yiyor. Tadic iti yerde yatan adamın yedi sülalesine sövüyor itip kakıyor. Takımın oyun aklı görüyor tek laf etmiyor.

İki kanat leş, beklere tek laf edemeyeceğim.
                        ( ゚д゚)

Yorum

Bu adama laf soylemem
                          Genc galiba

Ancak savunmasi aksadi, maximin hizli yol aldi da adamin akli az, durus bozukluklari kademesi eksikti, cok eksik kaldi maximin karsisinda ama hucum bindirmeleri cesurdu , koordinasyonu iyi ama zaman lazim

Atletikligi soru isareti winck seviyesinde degil galiba

Yorum

Daha gidecek yolu çok.

Ama mağlubiyet sorumlularından değil.

Yorum

mithata bile yetişemiyor adam onu 50 metre peşinden koşturdu sonra çelme takarak anca durdurabildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim