bir bruno peres ve bosingwa'ya bakıyorum birde buna. topçu falan değil. bu antalyaspor fatihi ile yolları ayırmak kulübün hayrına olur. teklif varsa satsınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Pedro Jorge Gonçalves Malheiro
Daraltma
X
-
Ligin en iyi sağ beki. Stoper ikilin yok, merkez ikilin yok. Rakip ikiye bir yakalayınca bilmiş taraftar Pedro bokluyor. Senin hücumcunu rakip iki kişi karşılarken sen kendi bekini birebir bile bırakamıyorsan orada önce hocana, sonra merkezine bok atacaksın.( ゚д゚)
Yorum
-
Ben 50 milyonda verseler satılmasına karşıyım , yeter artık biraz oyuncu istikrarı yakalayalım.her sene aynı terane biraz sivrilen oyuncuyu 3 kuruşa sat yerine aynı paraya 5 tane çöp al.resmen kısır döngü.satılmasınabiİlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazır gol de atmışken iyi fiyata okutmak lazım diyeceğim aklıma ertuğrul doğan ve şürekası geliyor beni bi gülme tutuyorTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
+++++ yıllardır savunduğum olay....İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 50 milyonda verseler satılmasına karşıyım , yeter artık biraz oyuncu istikrarı yakalayalım.her sene aynı terane biraz sivrilen oyuncuyu 3 kuruşa sat yerine aynı paraya 5 tane çöp al.resmen kısır döngü.satılmasınabi
Yorum
-
Elde tuttuğumuz her adamdan zarar ettik. Sat gitsinİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 50 milyonda verseler satılmasına karşıyım , yeter artık biraz oyuncu istikrarı yakalayalım.her sene aynı terane biraz sivrilen oyuncuyu 3 kuruşa sat yerine aynı paraya 5 tane çöp al.resmen kısır döngü.satılmasınabi
Yorum
-
Trabzonspor taraftarı futboldan pek anlamaz zaten üstteki yorumları okuyunca anlaşılıyor. Bu kötü takımda Pedro ancak bu kadar performans gösterirdi haaa bana göre eğer bu berbat takımda bunları yapabiliyorsa kendisini iyi takımda da görmek isterim. Ederi verilen her oyuncunun satılması gerektiğini düşünen biri olarak 13-14 milyon euro gibi bir paraya satılırsa güzel olur.
Yorum
-
Şimdi bu adamı göndereceksen kimi bırakacaksın takımda?
10 milyon üstü teklif gelir verirsin anlarım da 6-7'ye satılacak oyuncu değil hele de takımda oyuncu yokken. Bugün ilk 11'e zaten maksimum 4 oyuncu yazabiliyorsun mevcut takımdan. Bunları da gönderdin mi transfer falan hiç uğraşma.#Dik oyna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum