Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pedro Jorge Gonçalves Malheiro

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir bruno peres ve bosingwa'ya bakıyorum birde buna. topçu falan değil. bu antalyaspor fatihi ile yolları ayırmak kulübün hayrına olur. teklif varsa satsınlar.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yine bir maçın kahramanı olacaktı emeğine yazık oldu...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bugün çift haneli rakamlara göz kırptı
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ligin en iyi sağ beki. Stoper ikilin yok, merkez ikilin yok. Rakip ikiye bir yakalayınca bilmiş taraftar Pedro bokluyor. Senin hücumcunu rakip iki kişi karşılarken sen kendi bekini birebir bile bırakamıyorsan orada önce hocana, sonra merkezine bok atacaksın.
          ( ゚д゚)

Yorum

• hazır gol de atmışken iyi fiyata okutmak lazım diyeceğim aklıma ertuğrul doğan ve şürekası geliyor beni bi gülme tutuyor
            from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hazır gol de atmışken iyi fiyata okutmak lazım diyeceğim aklıma ertuğrul doğan ve şürekası geliyor beni bi gülme tutuyor
              Ben 50 milyonda verseler satılmasına karşıyım , yeter artık biraz oyuncu istikrarı yakalayalım.her sene aynı terane biraz sivrilen oyuncuyu 3 kuruşa sat yerine aynı paraya 5 tane çöp al.resmen kısır döngü.satılmasınabi
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben 50 milyonda verseler satılmasına karşıyım , yeter artık biraz oyuncu istikrarı yakalayalım.her sene aynı terane biraz sivrilen oyuncuyu 3 kuruşa sat yerine aynı paraya 5 tane çöp al.resmen kısır döngü.satılmasınabi
                +++++ yıllardır savunduğum olay....

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elde tuttuğumuz her adamdan zarar ettik. Sat gitsin

Yorum

• Gerçekten mantıklı bir teklif varsa satılmalı.

Yorum

• Trabzonspor taraftarı futboldan pek anlamaz zaten üstteki yorumları okuyunca anlaşılıyor. Bu kötü takımda Pedro ancak bu kadar performans gösterirdi haaa bana göre eğer bu berbat takımda bunları yapabiliyorsa kendisini iyi takımda da görmek isterim. Ederi verilen her oyuncunun satılması gerektiğini düşünen biri olarak 13-14 milyon euro gibi bir paraya satılırsa güzel olur.

Yorum

• Şimdi bu adamı göndereceksen kimi bırakacaksın takımda?

10 milyon üstü teklif gelir verirsin anlarım da 6-7'ye satılacak oyuncu değil hele de takımda oyuncu yokken. Bugün ilk 11'e zaten maksimum 4 oyuncu yazabiliyorsun mevcut takımdan. Bunları da gönderdin mi transfer falan hiç uğraşma.
                        #Dik oyna

Yorum

• Sürekli oynayan ve belli bir standart yakalamış adamı gönderin yerine ise yaramaz çöp alın. 15 e de gitse yerine böylesini bulamadıktan sonra bir işe yaramaz.

Yorum

• Teşekkürler

Yorum

• Elimizdeki bütün iyi adamları gönderelim...Bizlere isiyin serkan abdüş gibi adamlar yeterde artar bile fazla bile...Biz bu kafayla ancak fatih atik gibi adamları hak ediyoruz....

Yorum

• İzleyip hep beraber göreceğiz yerine adam almak için en az 12-13 milyon euro harcayacaklar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim