Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Almanya | Bundesliga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Böyle oynamaya devam etsinler çok puan kaybederler. İkinci yarı Schalke çok geldi ama atamadı.İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde bayerne kimse kafa tutamamaz.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle oynamaya devam etsinler çok puan kaybederler. İkinci yarı Schalke çok geldi ama atamadı.
bastian sch. oynuyomu?
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde bayerne kimse kafa tutamamaz.
adamlar makina gibi çalışıyor..
Yorum
-
Bu Bayern gözünüze hos gelmesin.
Alman liginin Fenerbahcesi
Kendi taraftari haric herkez nefret eder bunlardan genellikle. Bende dahil.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bayern gözünüze hos gelmesin.
Kendi taraftari haric herkez nefret eder bunlardan genellikle. Bende dahil..
valla yerin itibariyle sen daha iyi bilirsin ama;bayern takımını çok severim;özelliklede topçuları,kahn,podolski,bastian....
Yorum
-

Almanya Ligi'nde Bayern Münih, deplasmanda Schalke 04'ü 1-0 yendi.
2.3.2008
Almanya Ligi’nde Hamit Altıntop ve Franck Ribery’li Bayern Münih, deplasmanda Halil Altıntop’lu Schalke 04’ü 1-0 mağlup etti. Ribery’nin asistiyle Bayern’e 3 puanı Klose’nin golü getirdi. Werder Bremen ise sahasında Dortmund’u 2-0 yendi. Bremen’in gollerini Rosenberg attı. Yıldıray’ın formasını giydiği Stuttgart’ın, Cottbus’la yapacağı maç şiddetli fırtına nedeniyle ertelendi.
Yorum
-
evet hamit gelene kadar bende pek sevmezdim onlariİlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bayern gözünüze hos gelmesin.
Kendi taraftari haric herkez nefret eder bunlardan genellikle. Bende dahil..
ama fener e pek benzediklerini sanmiyorum
daha cok schalkeyi fenere benzetiyorum
ve hamite gelince
tam klinsmanin sevdigi tür oyuncudan bence
güclü hizli ve ofansi herzaman düsünüyor ve hep pres yapiyor
tam klinsmann in felsefesi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum