Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    van der vaart in gölü nefis, muhtesem, inanilmazdi, o insan olamaz
    E bosuna avatarimiza koymadik adami
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• van der vaart in dunku attigi gol

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        van der vaart in dunku attigi gol

http://www.youtube.com/watch?v=6XZJQq1ZI7s
        gene müthis bir gol atmis

Yorum

• "Özgüvenim onunla artıyor"

Bayern Münih'de oynayan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, kulüp menajeri Uli Hoeness ve teknik direktör Ottmar Hitzfeld'i övdü.

Eski takımı FC Schalke 04'e karşı yarın yapılacak maç öncesi kulübün resmi İnternet sayfasında yayınlanan röportajında Hamit, Hoeness'in kendisini, takımda büyük sürpriz yapacak bir oyuncu olarak nitelendirdiğinin hatırlatılması üzerine, "Daha müzakere aşamasında her iki taraf da takıma katılmamın uygun olacağını hissetti. Kulübün ve benim durumumu iyi analiz ettik ve birçok ortak yanlar keşfettik. Her gün yeni bir şeyler öğrenmek istiyorum ve büyük bir güven hissettim. Hoeness gibi önemli bir kişiden değer görmek insanın özgüvenini artırıyor" dedi.
          Teknik direktör ile ilişkisinin nasıl olduğunun sorulması üzerine de Hamit, şunları kaydetti: "Hitzfeld, büyük bir teknik direktör. Futbol aslında 'küçük işleri' yapabildiğin takdirde aslında basit bir oyun. Topu durdurmayı ve pas vermeyi sürekli tekrarlıyoruz. Bu, güçlü yanların ortaya çıkartılabilmesi için gerek duyulan önemli bir temel. Teknik direktör de herkesin takıma girebilme şansı olduğu duygusunu veriyor. Bu da takım ruhunu güçlendiriyor. Hitzfeld'e büyük saygı duyuyorum."
          FC Schalke 04 takımını nasıl bulduğu şeklindeki soruya karşılık Hamit, takımın genç futbolculardan oluştuğunu, bu nedenle biraz istikrarsız olduğunu, güçlü olmasına rağmen bu yıl lig şampiyonu olabileceğini sanmadığını belirtti.
          Hamit, lig şampiyonluğunu Bayern Münih'in mi alacağının sorulması üzerine de "Tabii daha çok şey olabilir, ancak eski takım arkadaşlarımın bizi artık yakalayabilmeleri olasılığı az" karşılığını verdi.
          Bayern Münih takımına ve Münih kentine de çabuk alıştığını ifade eden Hamit, antrenman sahasına yakın bir yerde yerleştiği evinde her işi kendisinin yaptığını, ancak yemek pişirmek konusunda iyi olmadığını kaydetti.
          Münih kentinde yaşayan insanları nasıl bulduğu şeklindeki soruya karşılık da Hamit, "Saygılı ve bilgili insanlar, ancak Ruhr bölgesindeki insanlardan da daha çekingenler. Gelsenkirchen'de insanlar bana gelip 'Hamit cumartesi günü neyin vardı' diye takılıyorlardı. Münih'te henüz böyle bir durumla karşılaşmadım" dedi.

Yorum

• hamite helal olsun;çok istikrarlı devam ediyor.inşallah daha iyi olur.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Insallah Klinsmann bir daha ki sezon hamiti takimdan kesmez

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Insallah Klinsmann bir daha ki sezon hamiti takimdan kesmez
                hitzfeld onu herzamen oynatmiyor,bence klinsmann da biraz zor oynar. baska takima gitse daha iyi olur

Yorum

sanmıyorum.

hamit iyi gidiyor...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

hamit forever
                    hamit umduğumdan daha iyi oynuyor
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• alman ligi suan basladi

Yorum

• Bayern Munih Schalke'yi 1-0 yeniyor.Golü Klose attı.Güzel maç oluyor.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• bremen öne gecti ama gol ofsayttan

Yorum

• Bayern maçı bitti.. Schalke:0-1:Bayern Gol: dk 14 Klose
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• bayern çok iyi bi takım böyle bi takımda TÜRK olması çok güzel Hamit avrupa şampiyonasında çok katkı sağlıyacak milli takıma!

Yorum

• bayern golü attı yattı daha gol olmadı 10 yıl aradan sonra schalke yi deplasmanda yenebildiler
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim