Podolski'nin o hareketinden sonra içimden "Ulan Nuri Şahin bir tane yapıştırsa son dakikalarda.." diye geçirirken çatttttttttttt diye atıverdi golü. Öyle ahım şahım bir gol değildi ama çok değerliydi. Kaldıki maç içinde de gayet iyi oynuyordu Nuri.
Müthişti.
Almanlar'ı yenmek bir yana Podolski'yi morartmak başka bir yana.
*
Bizim medyamız Mesut'u ilahlaştırmaya devam etsin. Nuri Şahin sezon başından beri çatır çatır top oynuyor. Oğuz ve Hiddink'in gözlerine soka soka asistler ve goller atıyor.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ama şu var. Nuri Şahin geriye doğru koşmaya başlayınca Weidenfeller zannettiki "Nuri bana doğru koşuyor" ama Nuri Şahin direkt Podolski'ye yönelmişti. Weidenfeller bi yandan Nuri bir yandan koşuyordu. Sonra Nuri müthiş kapağı yaptı, Weidenfeller yanına gelmişti. Gördün mü gördün mü babında hareket yapınca Weidenfeller reis delirdi tabii.
Weidenfeller yürü be.
*
Kaiserslauten maçında 3 asist yapan Nuri, B. Münih'e enfes gol atan Nuri, bu sezon döktüren Nuri... Ama dünkü hareketiyle Türk taraftarlarının ilgisini çekebildi. Hem iyi hem kötü...
Bu çocuktaki cevheri değerlendiremiyoruz milli takımda.
Yazık, yazık.
* *
Dün müthiş oyun oynadı yine Nuri. Ama herkes son dakikadaki bu harekete endekslenmiş. Attığı gol, yaptığı kapak bir yana oynadığı oyun şahane.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum