Bayern yüzde 95 sampiyon bu sene.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Almanya | Bundesliga
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
hazirlik maci: 15 kasim sali, 18:30, grotenburg-stadi krefeld
KFC Uerdingen - Borussia Dortmund
Yorum
-
Bundesliga'nın 13. haftasında Köln ile Mainz arasında oynanması gereken mücadele, karşılaşmanın İran asıllı hakemi Rafati'nin bileklerini keserek intihara teşebbüs etmesi nedeniyle ertelendi. Rafati'nin sağlık durumuyla ilgili olarak kesin bir açıklama yapılmazken, mücadelenin ne zaman oynanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
Yorum
-
Dakika 61
Köln 0:3 Borussia Mönchengladbach
Gladbach cok güzel oynuyor, adamlar gecen sezon son haftalara kadar düsme hattindaydi. Lucien Favre'ye büyük saygi duyuyorum.
1. Gladbach 14 mac 29 puan
2. Bayern 13 mac 28 puan
3. Dortmund 13 mac 26 puan
4. Schalke 13 mac 25 puan
Bu hafta Dortmund-Schalke derbisi var. Her ne kadar Dortmund'un yenmesini istesem de Schalke'nin sürpriz yapabilecegini düsünüyorum.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
en son geçen hafta izlemiştim gladbach'ı,anlaşılan aynı tarifeyi deplasmanda da uygulamışlar.geçen hafta reus-patrick hermann dağıtmıştı.iyi kontraya kalkıyorlar,tek topu mükemmel oynuyorlar.
favre'nin oynattığı futbolun kısa bir özeti niteliğinde;
ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Hertha Berlin-Leverkusen maçı ne olur sizce.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu olur; Dortmund-Schalke derbisinin yanında esamesi okunmaz..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHertha Berlin-Leverkusen maçı ne olur sizce.
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
O zaman oynamıyorum
Zaten iki dengesiz takımın maçıydı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum