Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Almanya | Bundesliga

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayern yüzde 95 sampiyon bu sene.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bayern Münih bu yıl götürür ligi.
      Oblomov'un Hırkası

Yorum

• hazirlik maci: 15 kasim sali, 18:30, grotenburg-stadi krefeld

KFC Uerdingen - Borussia Dortmund

Yorum

• Dortmund 2-0 Wolfsburg

Goller Götze ve Kagawa'dan geldi.. Maç devam ediyor.

Yorum

• Bundesliga'nın 13. haftasında Köln ile Mainz arasında oynanması gereken mücadele, karşılaşmanın İran asıllı hakemi Rafati'nin bileklerini keserek intihara teşebbüs etmesi nedeniyle ertelendi. Rafati'nin sağlık durumuyla ilgili olarak kesin bir açıklama yapılmazken, mücadelenin ne zaman oynanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Bremen dökülüyor yahu. o 5-0 nedir Reus'a a git bi gol at dedik geldi bremeni rezil etti. Çok garip şeyler oluyor.

Yorum

• bremen dökülmüyorda gladbach saha kalkiyor favre altinda. gecen sene kümede kalmayi basarmasi mucize gibiydi onun enerjisiyle bastiriyorlar
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Dakika 61
                  Köln 0:3 Borussia Mönchengladbach

Gladbach cok güzel oynuyor, adamlar gecen sezon son haftalara kadar düsme hattindaydi. Lucien Favre'ye büyük saygi duyuyorum.

1. Gladbach 14 mac 29 puan
                  2. Bayern 13 mac 28 puan
                  3. Dortmund 13 mac 26 puan
                  4. Schalke 13 mac 25 puan

Bu hafta Dortmund-Schalke derbisi var. Her ne kadar Dortmund'un yenmesini istesem de Schalke'nin sürpriz yapabilecegini düsünüyorum.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• en son geçen hafta izlemiştim gladbach'ı,anlaşılan aynı tarifeyi deplasmanda da uygulamışlar.geçen hafta reus-patrick hermann dağıtmıştı.iyi kontraya kalkıyorlar,tek topu mükemmel oynuyorlar.

favre'nin oynattığı futbolun kısa bir özeti niteliğinde;

ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Hertha Berlin-Leverkusen maçı ne olur sizce.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hertha Berlin-Leverkusen maçı ne olur sizce.
                        Şu olur; Dortmund-Schalke derbisinin yanında esamesi okunmaz..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• O zaman oynamıyorum Zaten iki dengesiz takımın maçıydı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• DORTMUND´dan bi derbi galibiyeti bekliyorum ! haydi dortmund
                            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Lewandovskiii çaktı

Yorum

• Ömer Toprak kendi kaleisne atti
                                Hertha 2-1 Leverkusen
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...