Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2024 | Şampiyon İspanya!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Final maçı İspanya ya da Almanya, İsviçre ya da Avusturya’ya karşı şeklinde olur.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Final maçı İspanya ya da Almanya, İsviçre ya da Avusturya’ya karşı şeklinde olur.
      Evet buyuk bie supriz olmadigi sürece ispanya-isvicre ispanya-avusturya almanya-isvicre almanya-avusturya finali izleyecegiz. Fransa ingiltere hollanda gibi takimlar isvicre ve avusturyayi cok zor eleyecektir.

Yorum

• almanya - ingiltere bence final

Yorum

• İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ey gidi türk milli takimi butun maclari izliyorum son 16 turundaki hangi takimla basa bas oynayacaksin acaba. Sali günü tokat yiyince bakalim neler olacak
          Başa baş oynaman şart mı, tek maçlık bir meselede şanslı gününde olursun alır gidersin, sürekli aynı mesajları yazmaktan bıkmadın mı anladık her takım iyi, tokatlarlar filan,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• Biz ne Grcistanı ne Çekyayı oyun olarak ezemedik ama skoru aldık, Avsuturya maçında favori onlar olmasına rağmen her türlü skor olabilir, 2008 Hırvatlarla oynanan çeyrek final maçında Hırvatlar bizi oyun olarak ezdi ama biz yarı final yaptık, turnuvadır bu, her şey olabilir, aman kucağa alınacak aman tokatlanacak bir insan kendi milli takımı için şunları şehvetle nasıl yazabilir aklım almıyor

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              almanya - ingiltere bence final
              Bence de buna benzer bişiler olur,
              İsviçre-Avusturya falan final göremez.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz ne Grcistanı ne Çekyayı oyun olarak ezemedik ama skoru aldık, Avsuturya maçında favori onlar olmasına rağmen her türlü skor olabilir, 2008 Hırvatlarla oynanan çeyrek final maçında Hırvatlar bizi oyun olarak ezdi ama biz yarı final yaptık, turnuvadır bu, her şey olabilir, aman kucağa alınacak aman tokatlanacak bir insan kendi milli takımı için şunları şehvetle nasıl yazabilir aklım almıyor

Kendi milli takimin olabilir, kendi adina konus. Benim milli takimim degildir. Milli takimim hissetmiyorum. Dedigim gibi alman milli takimi benim icin daha kiymetlidir.

Yorum

• Dün Danimarka golu sayilsaydi Almanya kilidi açabilir miydi
                  Isvicre sürpriz oldu
                  Tuncelli TRABZONSPOR'LU

Yorum

• Bugün.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kendi milli takimin olabilir, kendi adina konus. Benim milli takimim degildir. Milli takimim hissetmiyorum. Dedigim gibi alman milli takimi benim icin daha kiymetlidir.
                      O zaman milli takımınla ilgili yaz, bizim milli takımla ilgili aşağılayıcı ifadeleri bırak,

trabzonspor

Yorum

• İngiltere'den bir cacık olmaz ne finali.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Foden eşeği şu basit ofsaytı bile ayarlayamıyorsun..
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Sol kanat Foden forvet gibi. Sol bek Trippier sağ ayaklı içe kayıyor. Sol tarafa top hiç gitmiyor bile. Walker da çıkmıyor. Çizgi kullanımı sıfır. En azından Trent'i atıp bir kenardan bastırabilirlerdi.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İngiltere aynı Trabzonspor gibi oynuyor.
                              Dünya futbolunun en hızlı oynandığı ligi temsil eden takım mıy mıy mıy edip duruyor, yavaş oynanan oyun iğrenç oyun ve başarı zor.
                              Daha sonuç değişir İngilrere turlayabilir belli olmaz ama içlerine biz kaçmışız.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• EURO 2024 | Avrupa Futbol Şampiyonası

Trabzonspor’u özleyen varsa TRT 1’de oynuyorlar. dakika 80 oldu 0 isabetli şut sadece 1 değişiklik. rakip de bero mero

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim