Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2024 | Şampiyon İspanya!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla o kadar uzak kalmışım ki hiç haberim yok çok pahalı bir kaleciymiş zaten
    Para bizim kulüp için en kolay kısım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    trabzonspor

Yorum

• Gürcüler de öne geçti ama bunlarda aynı Hırvatlar gibi olur, Slovaklar gibi olur hevesimiz kursağımızda kalır
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla o kadar uzak kalmışım ki hiç haberim yok çok pahalı bir kaleciymiş zaten
        Gürcü'den Otar Kiteishvili çekilebilir. Fiyatı da makul. Az önce sakatlanan eleman. Takımı iyi atağa çıkarıyor, bileklerine hakim ortasaha kontenjanından.

Onun dışında, sağbekleri tam bir no-name oyuncu. İş yapar gibi duruyor. Bir iki seneye süper ligde görürsek şaşırmam.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• mamardashvili için bence 40 bile az

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mamardashvili için bence 40 bile az
            30 iyi 30
            kötü yedi ikinci golü.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gürcistan'ın 22 numaralı forvetin bencilin teki (bize tek golü atan sakallı) Kibir de cabası. İnsan her Aldığı topu kamikaze misali 4-5 tane İspanyol oyuncusunun içine dalarak değerlendirir mı?

Topa basma, durma, arkadaşını görme diye bir şey yok.

Gerzeğin teki, ama fizik kondisyonlu atletik bir gerzek.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 23:24.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gürcistan'ın 22 numaralı forvetin bencilin teki (bize tek golü atan sakallı) Kibir de cabası. İnsan her Aldığı topu kamikaze misali 4-5 tane İspanyol oyuncusunun içine dalarak değerlendirir mı?

Topa basma, durma, arkadaşını görme diye bir şey yok.

Gerzeğin teki, ama fizik kondisyonlu atletik bir gerzek.

İşte, bu adam yüzünden 3. golü yediler dakika 75'de. 2 saniye önce ayağında topla yine 4 ispanyola daldı sağında solunda arkadaşlarının varken. Piyasa değeri 15 million Euro. 5 million ancak veririm o da sonradan sokar oynatırım. Yaşı da genç, adam edilir yanı da var yani

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yeni ispanya daha izlenesi bir takım

kaleye gitmek için 50 tane yana pas yapmıyorlar

pas oyunu ile direkt oyunu harmanlamışlar

pep guardiolanın icat ettiği futbolu öldüren daha doğrusu futbol izlemeyi işkence haline getiren yana pas oyunu umarım tarihin tozlu sayfalarına gömülür

pas oyunu ile direkt oyunu harmanlayan teknik adamların en önemlisi gelecekte xavi alonso olacaktır, yerli olarakta fatih tekke

2011 barça yı izlerken bir pozisyon görmek için 10 dakka yana pasların sonlanmasını bekliyorduk, topu çevir babam çevir, bu aslında yeni bir defans yapma şekliydi, hücum futbolu zannedildi o yıllarda

yeni ispanyada görüyoruz,yamal anında orta kesiyor,eskisinde olsa yana pas verip topu öbür alana çeviriyorlardı, yeni ispanyada bol pozisyon ve bol aksiyon izliyoroz, futbol bu aga

nico nun golünde adamlar tek ve uzun pasta kontra buldular, eskiden olsaydı yana pasla oyunu öldürmeye çalışırlardı
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 01.07.2024, 01:18.
                  TEKKEBALL

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Theo Hernandez müthiş müdahale.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Ne yapıyor bu Fransa? Elinde Dembele varken neden oynatmazsinki? Mbappe'den daha rahat adam eksilten biri. Fransada'da iş yok.

Yorum

• Futbolun geldiği nokta beni korkutuyor ve üzüyor. Bende mi sorun var diyeceğim ama etrafımda çoğu kişi aynisini söylüyor, maclar artık eskisi gibi zevk vermiyor.

Ben TS maçları hariç ciddi ciddi maç izlemek istemiyorum. Eskiden maç kaçırmazdım artik izleyesim gelmiyor.

Şu turnuva sanırım izlediğim en vasat ve en keyifsiz turnuva. Fransa-Belçika maçı diye resmen Lecce-Cagliari maçı izliyorum. Sahada yıldıza benzer bir şey yok, al ver al ver Mbappe ile hareketlenen vasat bir futbol.

Botokslu kadınlar gibi bütün takımlar birbirine benziyor. Eskiden takımlarda bir futbol kimliği olurdu, yıldızlar etrafında şekillenen o havalı ve estetik futbol gitti, 5 para etmeyecek milyoner kazmaların oluşturduğu al verci robotumsu garip bir şey moda oldu. 2 çalımla maç bitiren yıldız sayılıyor övülüyor.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbolun geldiği nokta beni korkutuyor ve üzüyor. Bende mi sorun var diyeceğim ama etrafımda çoğu kişi aynisini söylüyor, maclar artık eskisi gibi zevk vermiyor.

Ben TS maçları hariç ciddi ciddi maç izlemek istemiyorum. Eskiden maç kaçırmazdım artik izleyesim gelmiyor.

Şu turnuva sanırım izlediğim en vasat ve en keyifsiz turnuva. Fransa-Belçika maçı diye resmen Lecce-Cagliari maçı izliyorum. Sahada yıldıza benzer bir şey yok, al ver al ver Mbappe ile hareketlenen vasat bir futbol.

Botokslu kadınlar gibi bütün takımlar birbirine benziyor. Eskiden takımlarda bir futbol kimliği olurdu, yıldızlar etrafında şekillenen o havalı ve estetik futbol gitti, 5 para etmeyecek milyoner kazmaların oluşturduğu al verci robotumsu garip bir şey moda oldu. 2 çalımla maç bitiren yıldız sayılıyor övülüyor.
                            Al benden de o kadar
                            Onun için teknik fiziği yener cümlesi maalesef pek geçerli değil ama keşke öyle olsa eskisi gibi
                            Teknik/hız fiziği yenmeli
                            Gittikçe rugby güreş karışımı falan bir şey izliyoruz
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne kötü maç ya.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Ronaldo'ya da bu yakışırdı. Hepten bitirdi kendini. Geçen turnuvanın intikamını alıyor sanırım Fernandes'ten. Ne var ne yok vuruyor. Degaja bile gelecek neredeyse.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim