Final maçı İspanya ya da Almanya, İsviçre ya da Avusturya’ya karşı şeklinde olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2024 | Şampiyon İspanya!
Daraltma
X
-
Evet buyuk bie supriz olmadigi sürece ispanya-isvicre ispanya-avusturya almanya-isvicre almanya-avusturya finali izleyecegiz. Fransa ingiltere hollanda gibi takimlar isvicre ve avusturyayi cok zor eleyecektir.İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinal maçı İspanya ya da Almanya, İsviçre ya da Avusturya’ya karşı şeklinde olur.
Yorum
-
Başa baş oynaman şart mı, tek maçlık bir meselede şanslı gününde olursun alır gidersin, sürekli aynı mesajları yazmaktan bıkmadın mı anladık her takım iyi, tokatlarlar filan,İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi türk milli takimi butun maclari izliyorum son 16 turundaki hangi takimla basa bas oynayacaksin acaba. Sali günü tokat yiyince bakalim neler olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Biz ne Grcistanı ne Çekyayı oyun olarak ezemedik ama skoru aldık, Avsuturya maçında favori onlar olmasına rağmen her türlü skor olabilir, 2008 Hırvatlarla oynanan çeyrek final maçında Hırvatlar bizi oyun olarak ezdi ama biz yarı final yaptık, turnuvadır bu, her şey olabilir, aman kucağa alınacak aman tokatlanacak bir insan kendi milli takımı için şunları şehvetle nasıl yazabilir aklım almıyor
Yorum
-
Bence de buna benzer bişiler olur,İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya - ingiltere bence final
İsviçre-Avusturya falan final göremez.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kendi milli takimin olabilir, kendi adina konus. Benim milli takimim degildir. Milli takimim hissetmiyorum. Dedigim gibi alman milli takimi benim icin daha kiymetlidir.İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ne Grcistanı ne Çekyayı oyun olarak ezemedik ama skoru aldık, Avsuturya maçında favori onlar olmasına rağmen her türlü skor olabilir, 2008 Hırvatlarla oynanan çeyrek final maçında Hırvatlar bizi oyun olarak ezdi ama biz yarı final yaptık, turnuvadır bu, her şey olabilir, aman kucağa alınacak aman tokatlanacak bir insan kendi milli takımı için şunları şehvetle nasıl yazabilir aklım almıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
O zaman milli takımınla ilgili yaz, bizim milli takımla ilgili aşağılayıcı ifadeleri bırak,İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi milli takimin olabilir, kendi adina konus. Benim milli takimim degildir. Milli takimim hissetmiyorum. Dedigim gibi alman milli takimi benim icin daha kiymetlidir.
Yorum
-
İngiltere aynı Trabzonspor gibi oynuyor.
Dünya futbolunun en hızlı oynandığı ligi temsil eden takım mıy mıy mıy edip duruyor, yavaş oynanan oyun iğrenç oyun ve başarı zor.
Daha sonuç değişir İngilrere turlayabilir belli olmaz ama içlerine biz kaçmışız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum