Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doni yumurtladı. Fiorentina 1-0 önde

Yorum

• Kötü oynuyoruz ve sonucunda mağlup durumdayız.Şu Perrotta halen daha nasıl takımda yer buluyor anlamış değilim.Umarım Perrotta çıkar yerine Borriello girer.
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlerleyen dakikalarda Menez, Perrotta ve belki Taddei çıkar. Büyük ihtimal Simplicio, Borriello ve Vucinic girer.

Ayrıca forvetsiz oynuyoruz. Spaletti taktiği gibi ileride tam bir forvet olmayan Totti oynuyor.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlerleyen dakikalarda Menez, Perrotta ve belki Taddei çıkar. Büyük ihtimal Simplicio, Borriello ve Vucinic girer.

Ayrıca forvetsiz oynuyoruz. Spaletti taktiği gibi ileride tam bir forvet olmayan Totti oynuyor.
          Vucinic cezalı durumda ne malesef.Eğer cezalı olmasaydı Taddei yerine oynardı.Yani hücum hattı Totti-Menez-Vucinic olurdu ki en ideal hücum hattımız bu.Neyse ben maça geçeyim inşallah kazanırız.Maçtan sonra görüşmek üzere
          As Roma
          Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vucinic cezalı durumda ne malesef.Eğer cezalı olmasaydı Taddei yerine oynardı.Yani hücum hattı Totti-Menez-Vucinic olurdu ki en ideal hücum hattımız bu.Neyse ben maça geçeyim inşallah kazanırız.Maçtan sonra görüşmek üzere
            Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Burada kadroda gözüküyor?

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar yanlis yapar bizim cem yapmaz Okkadar
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onlar yanlis yapar bizim cem yapmaz Okkadar
                O konuda şüphe yok zaten de ben de fanatiğin yalancısı olduğum için "burada yazıyor" demiştim.

Yorum

• - Hadi koçum İnter Eto'dan gol bekliyorum bugün...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Totti Atti yine
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Il Capitano

Yorum

• Maçı canlı izledim Renkdaşlar Vucinic cezası nedeniyle oynamadı

2-2 berabere kaldık.2.yarıdaki futbolu beğendim.Maçı kazanmak için uğraştık ama kazanamadık.Totti'nin bir şutu var ki gol olsaydı jeneriklere geçerdi.Kaptan bugün attığı 2 golün yanı sıra attığı pas ve oynadığı futbol ile kalitesini ortaya bir kere daha koydu.Mexes bu takımın en iyi defans oyuncusu.Golde hatası vardı ama onun dışında hatasız oynadı.Burdan Ranieri'ye selamlarımı yolluyorum Totti ve Mexes'i kulubede tutuyordu karaktersiz herif.De Rossi'de bariz bir form düşüklüğü var.Menez'ide beğenmedim bugün her zamanki görüntüsünden çok uzaktı.Sonuçta deplasmanda bir puan kötü değil.Avrupa Kupalarına katılalım yeter.
                        En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 20.03.2011, 16:03.
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• Daha düne kadar bu Perrotta takımda De Rossi'den iyiydi. Maç alıyordu tek başına..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• Totti!

Yorum

• Takipe devam...Fark 3..

Cavani'nin 2 golüyle Cagliari'yi mağlup ettik..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim