Kötü oynuyoruz ve sonucunda mağlup durumdayız.Şu Perrotta halen daha nasıl takımda yer buluyor anlamış değilim.Umarım Perrotta çıkar yerine Borriello girer.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
İlerleyen dakikalarda Menez, Perrotta ve belki Taddei çıkar. Büyük ihtimal Simplicio, Borriello ve Vucinic girer.
Ayrıca forvetsiz oynuyoruz. Spaletti taktiği gibi ileride tam bir forvet olmayan Totti oynuyor.
Vucinic cezalı durumda ne malesef.Eğer cezalı olmasaydı Taddei yerine oynardı.Yani hücum hattı Totti-Menez-Vucinic olurdu ki en ideal hücum hattımız bu.Neyse ben maça geçeyim inşallah kazanırız.Maçtan sonra görüşmek üzere
As Roma
Francesco Totti "10"
Vucinic cezalı durumda ne malesef.Eğer cezalı olmasaydı Taddei yerine oynardı.Yani hücum hattı Totti-Menez-Vucinic olurdu ki en ideal hücum hattımız bu.Neyse ben maça geçeyim inşallah kazanırız.Maçtan sonra görüşmek üzere
- Hadi koçum İnter Eto'dan gol bekliyorum bugün...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Maçı canlı izledim Renkdaşlar Vucinic cezası nedeniyle oynamadı
2-2 berabere kaldık.2.yarıdaki futbolu beğendim.Maçı kazanmak için uğraştık ama kazanamadık.Totti'nin bir şutu var ki gol olsaydı jeneriklere geçerdi.Kaptan bugün attığı 2 golün yanı sıra attığı pas ve oynadığı futbol ile kalitesini ortaya bir kere daha koydu.Mexes bu takımın en iyi defans oyuncusu.Golde hatası vardı ama onun dışında hatasız oynadı.Burdan Ranieri'ye selamlarımı yolluyorum Totti ve Mexes'i kulubede tutuyordu karaktersiz herif.De Rossi'de bariz bir form düşüklüğü var.Menez'ide beğenmedim bugün her zamanki görüntüsünden çok uzaktı.Sonuçta deplasmanda bir puan kötü değil.Avrupa Kupalarına katılalım yeter.
En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 20.03.2011, 16:03.
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum