Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bir sey soracagim, bu ve bunun gibi hesaplar gördük daha önce buralarda, sahte falan mi bunlar nedir anlamadim gitti amaçlari ne
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bir sey soracagim, bu ve bunun gibi hesaplar gördük daha önce buralarda, sahte falan mi bunlar nedir anlamadim gitti amaçlari ne
      Sanki yapay zekanın bot hesap açıp başka dilden Türkçe'ye çevirmesi gibi yazılar gerçekten
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 3 kez üst üste lig cikan efsane Parma tekrar Serie A'da.

15/16 Serie D
        16/17 Lega Pro
        17/18 Serie B
        18/19 Serie A
        En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 19.05.2018, 01:58.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• parmaya helal olsun

interden sonra en sempatik takim o ligde
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nostaljisever romantik kardeşlerime müjde Parma Serie A'ya dönmüş. Sosyal medyadaki abidik gubidik futbol yorumcularına ve Socrates dergi ekibine gün doğdu...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nostaljisever romantik kardeşlerime müjde Parma Serie A'ya dönmüş. Sosyal medyadaki abidik gubidik futbol yorumcularına ve Socrates dergi ekibine gün doğdu...
              parmalatsiz hep eksik olacak parma

futbolseverin tek süt mamülü markasiydi, nasil iflas ettirdiler o sirketi halen aklim almiyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Euroleague finaline daldık Lazio - İnter maçını kaçırdık. İnter harika bir geri dönüş yapmış.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• lazio agir looser, ki zâten avrupa ligi takimi olur onlardan anca, salaklar... looser spalletti nasil kazandi o da hayret dedirtiyor bana...

Yorum

• Son hafta kendi evinde önde olduğun maçı 3 dk'da 2 gol yiyerek rakibe verip, şampiyon Juve'yi bile geride bırakarak 89 gol attığın sezonu 5. bitirmek nedir? Muhtemelen futbol tarihinin en skorer 5.si oldular. Bir kez daha, daha çok atan değil, daha az yiyen kazandı. Lazio taraftarı olsan, oturur ağlarsın.

Yorum

• napoli 2010 11'i yaşadı. 91 puan alıp şampiyon olamadı. başrolde şikeci bir takım var ama en azından onlar cezasını çekmişlerdi zamanında.

Yorum

• Ancelotti Napoli'de

Yorum

• Juve alternatif formalarını örnek almalıyız, genelde çok iyi ürünler çıkarıyorlar bence.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ancelotti bunağı Hamsik'i Jorginho'nun pozisyonuna koymuş. Yılların 10 nosu hücumdan soyutlandı resmen elim ayağım titriyor. Sarri kendisi gittiği yetmiyormuş gibi takımı da baltaladı.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ancelotti bunağı Hamsik'i Jorginho'nun pozisyonuna koymuş. Yılların 10 nosu hücumdan soyutlandı resmen elim ayağım titriyor. Sarri kendisi gittiği yetmiyormuş gibi takımı da baltaladı.
                              O değilde gözler sürekli Ghoulam reisi arıyor. Bu Rui dengesiz herifin teki ne zaman ne yapacağının bir garantisi yok.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O değilde gözler sürekli Ghoulam reisi arıyor. Bu Rui dengesiz herifin teki ne zaman ne yapacağının bir garantisi yok.
                                Çok sıkıntılı gerçekten. Arada çok iyi maçlar çıkarıyor ama dediğin gibi pimi çekilmiş bomba her an patlamaya hazır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim