İtalyan Basını; Serie A ekibi AC Milan ve Major League temsilcisi Los Angeles Galaxy'nin İngiliz süper yıldız David Beckham konusunda el sıkıştıklarını, deneyimli oyuncunun ara transfer döneminde kiralık olarak yeniden Rossoneri kadrosuna dahil olacağını iddia etti.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Serie A ekibi AC Milan ve Major League temsilcisi Los Angeles Galaxy'nin İngiliz süper yıldız David Beckham konusunda el sıkıştıklarını iddia eden Sky Sport Italia "Becks ara transfer döneminde yeniden Milano'nun yolunu tutacak" dedi.
Adriano Galliani'nin de konuyu İngiltere Milli Takımı Menajeri Fabio Capello'yla görüştüğü, deneyimli İtalyan çalıştırıcının da gelişmelerden memnun olduğunu ifade ettiği bildirildi.
Rossoneri'nin yıldız oyuncunun bonservisi için girişimlerde bulunmak da istediği ancak Amerikan kulübünün reklam anlaşmaları sebebiyle buna yaklaşmadığı tahmin ediliyor.
Serie A ekiplerinden AC Milan'ın Arnavut yatırımcı Rezart Taci tarafından satın alınacağı iddialarıyla ilgili olarak İtalyan Basını'na konuşan Adriano Galliani; haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade etti. Rossoneri'nin adı Libyalı Muammar al-Gaddafi'yle de anılıyor.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Fininvest'in Serie A ekiplerinden AC Milan'ın hisselerini Arnavut yatırımcı Rezart Taci'ye devretmeye hazır olduğu iddia ediliyor.
Konuyla ilgili olarak La Gazzetta Dello Sport'a konuşmayı tercih eden Adriano Galliani; haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade etti ve "Kulübün satılık hissesi yok" dedi.
Adı Libyalı Muammar al-Gaddafi'yle de anılan Rossoneri'nin Taci tarafından satın alınması durumunda, Arnavut yatırımcının sahibi olduğu petrol şirketi tarafından finanse edileceği tahmin ediliyor.
Real Madrid'in sakatlıklarla boğuşan Hollandalı golcüsü Ruud Van Nistelrooy; ara transfer döneminde Serie A ekibi AS Roma'ya gidebileceğini ifade etti. Ocak ayına kadar bu konuyu değerlendireceğini belirten "Uçan Hollandalı" yedek beklemek istemediğini de dile getirdi.
"Uçan Hollandalı" da mı Real'den ayrılacak?..
Real Madrid'in sakatlıklarla boğuşan Hollandalı golcüsü Ruud Van Nistelrooy; İtalya'da Il Corriere Dello Sport'a konuştu ve ara transfer döneminde Serie A ekibi AS Roma'ya gidebileceğini ifade etti.
Yedek beklemek istemediğine değinen tecrübeli golcü "Ara transfer dönemine kadar bu konu üzerine düşünme fırsatım var. Bu zaman zarfında Real'de dilediğim forma şansını bulamazsam ayrılırım" dedi.
Real Madrid ve AS Roma Başkanları Florentino Perez ile Rosella Sensi'nin de golcü oyuncunun transferi için temas halinde oldukları sızan haberler arasında!..
Bu sefer olacak Cem yeneceksiniz..Roma ya karşı eskiden daha çok sempatim vardı çok seviyordum..CM 01-02 dönemlerinde seviyordım hep Romayla başlardım oyuna..Şimdi nötr üm..
Bu sefer olacak Cem yeneceksiniz..Roma ya karşı eskiden daha çok sempatim vardı çok seviyordum..CM 01-02 dönemlerinde seviyordım hep Romayla başlardım oyuna..Şimdi nötr üm..
Tore Andre Flo Siena da oynamışmıydı..
Umarım kazanırız Gökhan..Ranieri bana pek güven vermiyolar ama bakalım başarılı olur inşallah..01-02 oyununda Roma bir efsane..
Tore Andre Flo..Siena
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Zorlu Lazio deplasmanından Caceres ve Trez'in golleriyle 2-0 galip ayrılarak önemli bir virajı daha geçmiş olduk.Maç boyunca oyunu kontrol eden taraf bizdik ancak golü 70'lerde bulabildik.Son dakikalarda gelen Lazio baskısına iyi direnip son uzatma dakikasında da bir kontrayla durumu 2-0'a getirip maçı kazandık.
Diego sakatlanıp oyundan çıkmıştı.Önemli birşeyi yokmuş, 2 gün sonra antrenmanlara başlayacak..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum