Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Modeli nedir uydunun?
    Valla üzerinde '' SUNNY At 9080 DCI '' yazıyor

Budur heralde modeli.

Yorum

• "Beckham Ocak'ta Milan'da!"

İtalyan Basını; Serie A ekibi AC Milan ve Major League temsilcisi Los Angeles Galaxy'nin İngiliz süper yıldız David Beckham konusunda el sıkıştıklarını, deneyimli oyuncunun ara transfer döneminde kiralık olarak yeniden Rossoneri kadrosuna dahil olacağını iddia etti.
      (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Serie A ekibi AC Milan ve Major League temsilcisi Los Angeles Galaxy'nin İngiliz süper yıldız David Beckham konusunda el sıkıştıklarını iddia eden Sky Sport Italia "Becks ara transfer döneminde yeniden Milano'nun yolunu tutacak" dedi.

Adriano Galliani'nin de konuyu İngiltere Milli Takımı Menajeri Fabio Capello'yla görüştüğü, deneyimli İtalyan çalıştırıcının da gelişmelerden memnun olduğunu ifade ettiği bildirildi.

Rossoneri'nin yıldız oyuncunun bonservisi için girişimlerde bulunmak da istediği ancak Amerikan kulübünün reklam anlaşmaları sebebiyle buna yaklaşmadığı tahmin ediliyor.
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• ''Milan satılık değil!''

Serie A ekiplerinden AC Milan'ın Arnavut yatırımcı Rezart Taci tarafından satın alınacağı iddialarıyla ilgili olarak İtalyan Basını'na konuşan Adriano Galliani; haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade etti. Rossoneri'nin adı Libyalı Muammar al-Gaddafi'yle de anılıyor.
        (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Fininvest'in Serie A ekiplerinden AC Milan'ın hisselerini Arnavut yatırımcı Rezart Taci'ye devretmeye hazır olduğu iddia ediliyor.

Konuyla ilgili olarak La Gazzetta Dello Sport'a konuşmayı tercih eden Adriano Galliani; haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade etti ve "Kulübün satılık hissesi yok" dedi.

Adı Libyalı Muammar al-Gaddafi'yle de anılan Rossoneri'nin Taci tarafından satın alınması durumunda, Arnavut yatırımcının sahibi olduğu petrol şirketi tarafından finanse edileceği tahmin ediliyor.
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• "Roma'ya gidebilirim!"

Real Madrid'in sakatlıklarla boğuşan Hollandalı golcüsü Ruud Van Nistelrooy; ara transfer döneminde Serie A ekibi AS Roma'ya gidebileceğini ifade etti. Ocak ayına kadar bu konuyu değerlendireceğini belirten "Uçan Hollandalı" yedek beklemek istemediğini de dile getirdi.

"Uçan Hollandalı" da mı Real'den ayrılacak?..

Real Madrid'in sakatlıklarla boğuşan Hollandalı golcüsü Ruud
          Van Nistelrooy; İtalya'da Il Corriere Dello Sport'a konuştu ve ara transfer döneminde Serie A ekibi AS Roma'ya gidebileceğini ifade etti.

Yedek beklemek istemediğine değinen tecrübeli golcü "Ara transfer dönemine kadar bu konu üzerine düşünme fırsatım var. Bu zaman zarfında Real'de dilediğim forma şansını bulamazsam ayrılırım" dedi.

Real Madrid ve AS Roma Başkanları Florentino Perez ile Rosella Sensi'nin de golcü oyuncunun transferi için temas halinde oldukları sızan haberler arasında!..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla üzerinde '' SUNNY At 9080 DCI '' yazıyor

Budur heralde modeli.
            En son güncel haberler NTV Haber'de! Dünya ve Türkiye'den yeni haberleri, flaş haberleri ve bugünkü haberleri ntv.com.tr ile günlük takip edin!
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler .

Maalesef bizim uydu alıcısında Linkte anlatılanların hiçbiri yapılmıyor ama bir şekilde hallederim
              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 12.09.2009, 23:07.

Yorum

• Livorno:0 Milan:0

Milandan 1 puan iyidir bu sene ligde kalırsak büyük iş yapmış olacağız
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Roma kimle oynuyor bu hafta Cem..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Roma kimle oynuyor bu hafta Cem..
                    Siena deplasmanı Gökhan
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siena deplasmanı Gökhan
                      Bu sefer olacak Cem yeneceksiniz..Roma ya karşı eskiden daha çok sempatim vardı çok seviyordum..CM 01-02 dönemlerinde seviyordım hep Romayla başlardım oyuna..Şimdi nötr üm..

Tore Andre Flo Siena da oynamışmıydı..

Yorum

Bu sefer olacak Cem yeneceksiniz..Roma ya karşı eskiden daha çok sempatim vardı çok seviyordum..CM 01-02 dönemlerinde seviyordım hep Romayla başlardım oyuna..Şimdi nötr üm..

Tore Andre Flo Siena da oynamışmıydı..

Umarım kazanırız Gökhan..Ranieri bana pek güven vermiyolar ama bakalım başarılı olur inşallah..01-02 oyununda Roma bir efsane..

Tore Andre Flo..Siena
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• Zorlu Lazio deplasmanından Caceres ve Trez'in golleriyle 2-0 galip ayrılarak önemli bir virajı daha geçmiş olduk.Maç boyunca oyunu kontrol eden taraf bizdik ancak golü 70'lerde bulabildik.Son dakikalarda gelen Lazio baskısına iyi direnip son uzatma dakikasında da bir kontrayla durumu 2-0'a getirip maçı kazandık.

Diego sakatlanıp oyundan çıkmıştı.Önemli birşeyi yokmuş, 2 gün sonra antrenmanlara başlayacak..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• TÜh busene juve fena geliyor
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TÜh busene juve fena geliyor
                              ççç ......

Yorum

ççç ......
                                Yokya Aksam Macin ikinci yarisini izledim Juve iyi oynuyor Ama Inter e kafa tutamaz
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim