inter federasyonu hakemleri arkasına almış daha konuşmaya gerek yok 6ya inse ne olacak fark serie a nın sponsoru TIM yani telecom italia morattinin her maç hiç yoktan 1 penaltı çalınıyor ibrahimoviç 14 gol atmış 7si penaltıdan ve son olarak madem inter bu kadar iyi neden şampiyonlar liginde 2 senedir gruptan çıkmaktan öte biyere gidemedi 2 yılı geçin bu takımın ben şlye göre alt düzey bi takım olduğunu düşünüyorum avrupa kültürleri yok seneye juve tekrar koltuğunu geri alacaktır ayrıca romanın iyi bi takım olduğunu düşünmüyorum yani juvenin ve milanın kötü gidişatından faydalanarak bu kadar gelebildiler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma'da Chrisian Panucci'nin sakatlığından dolayı oynayamayacağı karşılaşmada savunma oyuncusu Juan ve ortasaha oyuncusu Amantino Mancini'nin, forma giymesi bekleniyor. Üst üste 3. karşılaşmasında forma giymesi beklenmeyen Ibrahimovic'in yerinde forvette, Hernan Crespo ve David Suazo'nun yer alması beklenirken, Mario Balotelli de bir başka tercih olabilir. Ayrıca Inter'de, Pazartesi günü bileğini antremanda burkan Javier Zanetti'nin de forma giymesi çok güç.
Inter bu maçı kaybetmeyecek
bukadar bilgiden sonra ''inter bu maçı kaybetmeyecek'' demek ilginç doğrusu.
Yorum
-
Yorum
-
ama romada iyi oynadı özge hakkını yememek lazım bence biz hakettik maçı ama zanetti belkide hayatının golünü attı inter işi bitirdi artık bizde 2.oluruzİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter bu maçı kaybetmeyecek demiştim di mi?
Ibrahimovic olsa rahat kazanırdı bu maçı.
NOT: İBRAkadabra olsaydı gerçekten inter maçı kazanırdı
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
roma 4-0 parma...
roma seri a da iyi bir konumu gerçekten hakediyor.
Yorum
-
bugün kendi sahamızda parmayı 4-0la geçtik.Gollerimizi aquilani falcone(kk)totti ve vucinic kaydetti.Tottinin golü çok güzeldi.Umarım real madridide eleriz bu arada interde puan kaybetse tadından yenmezTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İnter , Napoli'ye 1-0 yenildi. Roma ile puan farkı 6.
Roma Şampiyon
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum