İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
-
-
Villareal ilginç bir tercih oldu. Sociedad yöneticilerini bizim yöneticilere epey benzettim. Elinde bu adamın opsiyonu var, deli gibi verim almışsın. Takıma uyumlu, taraftar seviyor. E abicim niye kullanmıyorsun opsiyonu da 3-5 daha düşürelim moduna giriyorsun. Bak adamlar araya girmiş 10 milyona bağlamışlar.
İspanyayı sevdi kral. Villarealde de iş yapacağını düşünüyorum. Günün birinde bize döneceği inancımı koruyorum. Bizden sonrasında united, münih gibi takımlara erişemediği için de neden olmasın diyorum. 33-34 yaşındaki hali bile burada makine gibi oynar. Cama ekmek banmaya devam.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
- Alıntı
Yorum
-
-
-
-
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gol atmış. Takımı dibe doğru gidiyor. Hoca değişikliğiydi, sakatlığıydı son 1 ay iyi geçmemişti. Gol sayısı fena değil ama takım bazında seviye düştü.
Yeter Sorloth zorladin olmuyor, geçen sene iyiydin ama tutmadilar takimda, hadi kuzeyin çöpü olma gel bize krali olTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum