Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaç maçıı izledim adama pas vermiyorlar
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• 2 mac da 2 asist 1 gol yapti inşallah seytanin bacağını kırdı.
      Kupa macina baktim arkadasin dedigi gibi pas atmiyorlar 2 yerde pas verseler kalecile karsi karsiya bile kalabilirdi ama galibiyet de onun asistlerinle tur atladilar
      En son Sefaenes tarafından düzenlendi; 04.03.2021, 00:39.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Leipzig Freiburg karşısında 3-0 önde. Sörloth 1 gol, 1 asist.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• hahaha iyi oynuyor demiştim golu falan yokken daha..
          sonuçlar gelmeye başladı..
          yaz ordan 1 gol 1 asist daha..

Futbolcunun maç oynama sayısına göre toplamda 2.000.000.-EUR bonus ödenecektir..

22 maç oynamış 3 gol 3 asiste ulaşmış..
          bizim 1 milyon ne zaman gelecek acaba(kaç maç)
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Türk futbolunu küçümsemesine veya taktik noktasındaki noksanlıklara değinmesine hiçbir şey demeyeceğim ama Leipzig ile Trabzon'u karşılaştırırken şunları söylemiş:

"Mevcut duruma Trabzon ve Leipzig iki farklı dünya. Trabzon'da benden selfie veya imza istenmeden gidebileceğim bir yer yoktu - en sonunda bu kadar çok gol attığımda bu durum çılgınlığa dönüştü. Bu bir yandan güzeldi, ama diğer yandan buraya geldiğimde bir rahatlama oldu. Biz Norveçliler biraz Almanlara benziyoruz ya da tam tersi, Almanya'daki şeyler bana çok tanıdık geliyor. Burada herkes huzur içinde bırakıyor."

*

Ararsın bu sevgiyi Alexander efendi...

Yorum

• Hayırlısı olsun
              https://www.kiloverdim.com/

Yorum

• Özlüyorum yemin ederim, RB maçlarını izliyorum artık

Gol attı mı üzülüyorum

Daha da geri gelmez bize diye

Yorum

• - Fransa'da 1 dakika süre alamayan Onyekuru her gelişinde ligin kaderini değiştirir,
                  - Allayıp pullayıp rekor bedelle İngiltere'ye yolladığımız Cenk Tosun İngiltere'de vasat bir futbolcuya döner,
                  - Arda Turan 'Ben 4-4-2'nin nasıl oynanılacağını İspanya'da öğrendim.' der,
                  - Türkiye Ligi'nin tarihini değiştiren Alex de Souza bir tane bile Avrupa takımından ciddi teklif alamaz,
                  - Umut Bulut doğru düzgün top oynamamasına rağmen 'Fransa'ya gitmeseydim bu kadar uzun süre futbol oynayamazdım.' der,

Liste uzar gider... Bunlar olurken bir şey yok, Sörloth 'Türkiye'de taktik yok.' deyince kıyamet koptu.

Biz adama Kuzeyin Kralı dedik, o da bizim için 'kral çıplak' dedi. Bizde kral çıplak diyeni sevmezler çiçeğim, sen yoluna bak. Adamın bir hocası Ünal Karaman, diğeri de Hüseyin Çimşir. Ve adam demiş ki Türkiye'de taktik yok, e ne diyecekti ya? Trabzonspor'da taktik yoktu dese daha mı iyiydi?
                  En son jönts tarafından düzenlendi; 01.04.2021, 23:49.

Yorum

• Malesef Sörloth Leipzig'te yapamıyor. Bundesliga'da kendisine daha uygun ya da daha mütevazi bir takıma transfer olmalı. Ya da daha düşük kalitede bir lige gitmeli.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• “Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başlarken, gündeme tanıdık bir isim geldi.
                      TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth'u kiralamak için Alman ekibi RB Leipzig ile görüşmelere başlayacak.”

Hürriyet’in haberi. Bilindiği gibi sözleşmedeki şarttan dolayı Sörloth’un Türkiye’ye gelmek istemesi durumunda kiralık da dahil rakip takımların sağladığı imkanları sağlamayı taahhüt etmesi durumunda Sörloth Trabzonspor’a imza atmak zorunda. Fakat biz istanbul takımlarının verdiği uçuk rakamları vermeye razı olur muyuz, farklı bir konu. Umarım güzel anılarımız hiç edilmez, başka takıma gitmez.
                      En son sanalalemci tarafından düzenlendi; 21.05.2021, 09:29.

Yorum

• euro 21'den önce karar vereceğini hiç sanmam, işler onun için çok kötü gitse bile Türkiye'yi tercih edeceğini hiç sanmıyorum. Para için buralara tekrar gelmek yerine 5 büyük ligin orta sıra takımlarında en azından 1 yıl daha şansını dener.

Yorum

• Yolu buraya 30’dan önce düşmez artık o da gidecek yol bulamazsa..

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlı olsun. Hiç kanım ısınmadı buna. umarım yanılırım. Kendini ispat edememiş bir futbolcu için 1.5 milyon çok para, çok saçma sözleşme olmuş. +300 menejerlik ücreti
                            Aneliz

Yorum

• İlk olarak Alexander61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aneliz
                              Yanılmışım, Neticede futbol dahisi değilim dimi İyikide yanılttı beni-bizi

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanılmışım, Neticede futbol dahisi değilim dimi İyikide yanılttı beni-bizi
                                Şaka yaptım, alındıysan kusura bakma Yoksa kimse beklemiyordu zaten bakma sen bana.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X