Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tahminim yönünde yaşananları açıklıyorum.

Hepsi varsayımdan ibaret.

Büyük ihtimalle sezon öncesi Sörloth bizimkilerle görüştü ayrılmak istediğini bildirdi.

Bizimkilerde ilk aşamada serbest kalma maddesini kaldırmayı 1 sene daha bizimle devam etmesini istedi.

Bu görüşmeden ilk aşamada sonuç çıkmadı.

Daha sonra gerçekleşen görüşmelerden sonra Sörloth maddeyi kaldırmaya yanaşmadı yönetimde tamam o zaman lig başlamadan seni satacağız dedi.

Gel zaman git zaman milli araya kadar herhangi bir sonuç çıkmadı.

Üstüne Trondsenin sakatlığı sonrası Sörloth dediki bunlar beni satmayacak lig de başlıyor oynatacaklar en iyisi ben hşç dönmeyeyim bir de sakatlık falan olur uğraşamayız.

Neden bunları yazdım şimdi onu açıklıyorum.

Eğer bu adam bizi kafasından tamamen silseydi gelip hazırlık kampına katılmaz kıytırık bir hazırlık maçında oynamazdı.

Verilen sözler vardı bence onlar tutulmadı bu adamda resti çekti gelmiyorum o zaman dedi.

Niyeti oynamamak olsa dediğim gibi Samsunspor maçına da çıkmazdı.

Yani adamı suçlamadan önce işin aslını astarını öğrenmek lazım.

Benim bu yazdıklarım şahsi düşüncem kafamda yazdığım senaryo.
    Bizim ile daha bir yıl sözleşmesi var...

Yolla bakalım guilhkermeyi.. Adam sözleşmem var Dior... Biz satmıyoruz diyorsak... Onu buna itiraz etme hakkı yok.. İmzalamasaydin.... Bizi kötü pozisyona soktu Sörloth..
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim, Yusuf transfer sürecinde yaptigi gibi Sørloth ve taraftarin arasindaki bagi koparmaya calismasini cok talihsiz buluyorum. Entrika islerine gerek yoktu..
      Uyanın artık. Kapı arkasında kötülük peşinde koşan tipler yok gerçek dünyada. Yusuf gitmek istedi, gitti. Sörloth gitmek istiyor, gidecek. Birini satmak isteyen adam neden oyuncu da gitmek istiyormuş gibi algı yaratıp elini zayıflatsın, elde edeceği geliri düşürsün? Taraftarın satış sırasında kim için ne düşündüğünün de hiçbir önemi yok ayrıca. Alıyorsun bir adam, kuymak yerken fotoğrafını yayınlıyorsun, herkes dünü unutuyor zaten. Kendimizi olduğumuzdan büyük görmeyelim. Kimsenin bizim algımızı yönetmek için operasyon düzenlediği falan yok.
      Naber?

Yorum

• Bu konu uzerinden daha tartisma kavga ve dedikosu olmasa keske.An itibariyle tek beklentim bu insallah hemen cozulur de unutma sureci baslar

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim ile daha bir yıl sözleşmesi var...

Yolla bakalım guilhkermeyi.. Adam sözleşmem var Dior... Biz satmıyoruz diyorsak... Onu buna itiraz etme hakkı yok.. İmzalamasaydin.... Bizi kötü pozisyona soktu Sörloth..
          Tamam da bu adam neden milli araya kadar bekledi.

Neden Samsun maçına çıktı.

Gitmek isteyen adam Trabzona hiç dönmezdi.

İşin içinde baska bir iş var.

Bunu anlamak zor değil.

Yorum

• herkes öldürür sevdiğini klibi bekliyoruz ağlatmalı
            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son mesajlarin gazina gelerek yaziyorum

Dudaklarindan opmustuk be gulum
              Ne attin be sen bize bu son golun
              Lanet gelsin seni seven gonlumuze
              Keske sevmeseydik seni delicesine

Sevdik seni bir kiz gibi
              Sevmedin bizi delikanli gibi
              Ay cok uzulduk biz herkes gibi
              Seni sevmek bildigin ölüm gibi

Gulduk eglendik gecti artik
              Attin golleri sonra sevmeyi biraktik
              Dudaklarindan optuk ama birakmatik
              Be zalim sen bize ne guzel taktin

Şair Fatih derler benim adima
              Yazarim bu guzel Bmn adina
              Forum aşk kokuyor bu vicdansiza
              Dayanamadim yazmak istedim sana

Aşk sevgi adına)
              Norveççeye çevirebilen varsa Sorloth'a 10 yıllık boş mukavele imzalatırız ayrıca @seferasan'dan devamını bekliyoruz.

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Beyler adam futbolcu, mesleği bu. İngiltere'de tutunamadığından Trabzonspor'a para için geldi, şimdi de para ve daha fazla kariyer için Leipzig'e gitmek istiyor. Takıma dönmemesi sözleşmeye ve etiğe aykırı, onda hemfikiriz ama nedenini bilmiyoruz, bilmeden de sallamıyoruz. Belki yönetim dedi, belki menejeri veya eski futbolcu babası dedi, belki bizatihi kendisi "ulan başparmağımı 3 ayda tedavi edemediler, kanki diye yanıma getirdikleri adamın idmanda çapraz bağları koptu, çimski berbatski (filmi bilen vardır), kestaneyi çizdirmeden atalım kapağı Almanya'ya" dedi ?

İnşallah kriz daha da büyümeden gider de işimize bakarız, "kral öldü yaşasın yeni kral" diyecek birini buluruz.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uyanın artık. Kapı arkasında kötülük peşinde koşan tipler yok gerçek dünyada. Yusuf gitmek istedi, gitti. Sörloth gitmek istiyor, gidecek. Birini satmak isteyen adam neden oyuncu da gitmek istiyormuş gibi algı yaratıp elini zayıflatsın, elde edeceği geliri düşürsün? Taraftarın satış sırasında kim için ne düşündüğünün de hiçbir önemi yok ayrıca. Alıyorsun bir adam, kuymak yerken fotoğrafını yayınlıyorsun, herkes dünü unutuyor zaten. Kendimizi olduğumuzdan büyük görmeyelim. Kimsenin bizim algımızı yönetmek için operasyon düzenlediği falan yok.
                  Yahu oyuncularin gitmek istemesi dogal. Sanki klüp göndermek istemiyordu. Ben yönetime her zaman destek olan biriyim. Oyuncularin itibarsizlastirilmasina gerek yok diyorum. Yusuf transferinde baskan bana kalirsa maksimumu cikardi. Sørloth un gelmemesiyle pazarlikta elimizin zayifladigini düsünmüyorum. Adamin sözlesmesindeki buy out maddesi elimizi zayiflatiyor. Yinede su sartlarda alabilecegimiz en yüksek geliri elde edecegimize inaniyorum.

Kusura bakmada Sørloth un geri dönmemesin anlasmali oldugunu görmeyecek kadar aptal olunmaz. Adam sözlesmeli oyuncu ve kendi kafasina göre maca cikmayacak. Klübün bilgisi ve izni dahilinde olan birsey bu. Oyuncuya yüklenilmesinin anlami yok. Bunu diyorum ve bu konuda ki tutumun talihsiz oldugunu söylüyorum. Kuymak yiyen oyuncuyla henüz taraftarin kurmus oldugu bir bag yok.

Yönetimi sonuna kadar destekleyen birisi olarak bazi süreclerin dogru yönetilmedigini düsünüyorum. Bal gibide algi operasyonu yapilmistir. Yine Yusuf transferine göre Sørloth un transfer süreci daha kisa ve acisiz oldu diyebiliriz. Yolu acik olsun Sørloth un.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Adam diyor ki: Böyle serefsiz bir lig'de oynamak istemiyorum artik.Kendi kariyerimi düsünüyorum! Türk liginden bir cacik olmaz, sikeci serefsiz bir lig burasi!

Ben: Cocuk hakli beyler, dagilin.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam da bu adam neden milli araya kadar bekledi.

Neden Samsun maçına çıktı.

Gitmek isteyen adam Trabzona hiç dönmezdi.

İşin içinde baska bir iş var.

Bunu anlamak zor değil.
                      Leipzig ir şekilde anlaşırım sandı.. Baktı ki biz isteklerimizden vazgeçmiyoruz.. Oyuncuyu ikna edip ellimiz gucsuzlestirdi..

Sörloth 1 sene daha kalmayı göze alsaydı ellimize çok daha büyük paralar geçecekti..
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu oyuncularin gitmek istemesi dogal. Sanki klüp göndermek istemiyordu. Ben yönetime her zaman destek olan biriyim. Oyuncularin itibarsizlastirilmasina gerek yok diyorum. Yusuf transferinde baskan bana kalirsa maksimumu cikardi. Sørloth un gelmemesiyle pazarlikta elimizin zayifladigini düsünmüyorum. Adamin sözlesmesindeki buy out maddesi elimizi zayiflatiyor. Yinede su sartlarda alabilecegimiz en yüksek geliri elde edecegimize inaniyorum.

Kusura bakmada Sørloth un geri dönmemesin anlasmali oldugunu görmeyecek kadar aptal olunmaz. Adam sözlesmeli oyuncu ve kendi kafasina göre maca cikmayacak. Klübün bilgisi ve izni dahilinde olan birsey bu. Oyuncuya yüklenilmesinin anlami yok. Bunu diyorum ve bu konuda ki tutumun talihsiz oldugunu söylüyorum. Kuymak yiyen oyuncuyla henüz taraftarin kurmus oldugu bir bag yok.

Yönetimi sonuna kadar destekleyen birisi olarak bazi süreclerin dogru yönetilmedigini düsünüyorum. Bal gibide algi operasyonu yapilmistir. Yine Yusuf transferine göre Sørloth un transfer süreci daha kisa ve acisiz oldu diyebiliriz. Yolu acik olsun Sørloth un.
                        Antrenmana katılmadı diye yapılan noter tespiti de bu karşılıklı anlaşmalı, alengirli olayları kimse çözemesin diye yönetimle Sörloth'un ortaklaşa oynadığı bir tiyatro zaten.

Yani kusura bakma da, her şeyin arkasındaki bilinmeyen gerçekleri "öyle da? belli da?" sistemiyle çözdüğünü zannetmek pek akıllı adam işi değil.
                        Naber?

Yorum

• Kimse kiralık da olsa sözleşmesi olan kulübe kafasına göre gelmemezlik yapamaz, yönetimin bu işte parmağı yoksa cezasını kessin yatsın kulübede bir sene. Normalde duygusal biri değilim böyle olaylarda maddi çıkarları düşünürüm beni bile delirtti bu olay, ne olursa olsun var mı bir örneği beyefendi bir haftadır piyasada yok ne hakla lig başlamış birde. Tabi laflarim yönetimin bu işte dahli olmaması durumunda, şu andaki bekleyiş bile danışıklı bir dövüş döndüğünü gösteriyor. Gerçekten umrumda değil bir taraftar olarak ordan gelecek para Mehmet Ekici den sonra nasıl yerli bir oyuncudan kazik yemediysek yabancı da bilecek burası çiftlik değil kaç milyon taraftarı olan kulüp

Yorum

• Kal diye yapilan israrlari görünce, transfer sürecini hizlandirmak için böyle birşey yapti işte. Farkinda değiliz ama bunu yapmasa takimdan kopuşu çok daha zor olabilirdi, çikti beşiktaş'a iki tane salladi diyelim. Gitmesi zorlaşabilirdi. Bu yüzden bizle olan ilişkisini kesti atti.

Yonetim seni mutlaka satacağiz merak etme falan diyerek oyuncuyu rahatlatabilirdi. Iki tane fazla gol atsa ayağina yapişmazdi ama firsati kaçirmak istemiyor adam. Trondsen'in sakatliğini da duyunca iyi tirsmiştir son dakika bir aksilik olmasin diye.

Ben direk soğudum mesela, açip da ne yapiyor acaba diye maçini izlemem. Belki trabzonspor hakkinda iyi konuşup, güzel bir veda mesaji yayinlarsa fikrim değişebilir.

Bu arada kral öldü yaşasin demokrasi.

Yorum

• Merak etmeyin iki yıla türkiye ye geri döner bizim ülkeden başka bir yerde iş yapmaz tek ayaklı hava hakimiyeti yok bizde iş yapar ama Avrupa bilemedim üçe beşe bakmayıp göndermeliyiz.

Yorum

• Üstün Hizmetlerinden dolayı teşekkür edip sevgiyle yollayacakken; giderayak kulübe madik attı ve tüm sempatiyi bitirdi. Bundan ötürü kendisine başarı dilemiyorum, yolu açık olmasın
                                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X