Kendiso 1 sene kalsa bile Kuzeyin Kralina tsk ederim. Yönetimiz kiralama da buyout koydurmasa belki busene de faydalanip seneye satardik. Kiralik futbolcudan para kazanmak güzel ama 40 yilda adam gibi Transferi cabuk kaybetmek uzuyor. Kiralik futbolcu para kazanmak da güzel bu ama bizim için teselli ikramiyesi gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendiso 1 sene kalsa bile Kuzeyin Kralina tsk ederim. Yönetimiz kiralama da buyout koydurmasa belki busene de faydalanip seneye satardik. Kiralik futbolcudan para kazanmak güzel ama 40 yilda adam gibi Transferi cabuk kaybetmek uzuyor. Kiralik futbolcu para kazanmak da güzel bu ama bizim için teselli ikramiyesi gibi
- Alıntı
Yorum
-
Shörlot'u bizimkiler satmak istiyordu, zorladılar oldu. Aksi halde devre arasında bile transfer yapamazdık. Bizi kurtardı.yönetim timsah gözyaşları döküyor. Eminim Uğurcan'ı satmak için de aynı taktiği yapıyoruzdur.
Teşekkürler Shörlot.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
- Alıntı
Yorum
-
Ya hu hala bu adama itimat edip yönetime sallıyorsunuz.Yönetimin illaki hataları var.Ama şu ortamda kulübümde kalmak istiyorum deyip milli maçtaki performansı sonrası yan çizip Trabzon'a gelmeyen ve kulübün elini zayıflatan adama ne diyeceksiniz ??? Sözleşmeli oyuncumuz olan bu karaktersiz , Norveç'te keyfediyor.Profesyonelliğini seveyim , nasıl profesyonelse ekmek yediği kulübün çalışmalarına katılmayıp Norveç'te pazarlıkların sonuçlanmasını bekliyor..Defolsun gitsin , Leipzig'de bakalım ne halt edecek ???
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLewandowski sonrası Münih santraforu.
Boyuna göre hızlı,çok güçlü,şutları sert ve pozisyon alma becerisi iyi.Bunlar bir forveti dünya çapında bir oyuncu yapmıyor.Son vuruş kalitesi ve çift ayaklı olmak çok önemli.Sorloth ne üst düzey bir bitiricidir ne de çift ayaklıdır.Lewanın tırnağı bile olamaz.
Karşısında iyi defans oyuncuları olunca bitiyor.Gustavonun karşısında adım atamadı.Gs defansına karşı hep zorlandı.Sezonun ilk yarısında Gs maçında dünyaları kaçırdı.Her topu güçlü ayağına almaz büyük forvetler.Yeri geldiğinde daha az güçlü olan ayağınla da vuracaksın topa.
Sorloth hiçbir zaman 50-60 milyonluk bir oyuncu olmayacak.Almanyada göreceğiz.Çok ağlar yakında.Bu mesajım burada kalsın.
Bu ligde Diagnede 30 gol attı.Boktan bir ligimiz var,herşeyi abartmanın bir anlamı yok.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 18.09.2020, 09:01.
- Alıntı
Yorum
-
Gitti diye yazmıyorum bunları:
Avrupa'da "top" seviyede oynamak istiyorsa oyun içi iştahını artırmalı. Topu aldığı zaman iki kişiyi yere seren adam oyun içinde hava toplarında zıplamazsa, güçsüz kalırsa, basit toplarda tüm gücünü sergilemezse sabretmezler. İngiltere'de falan ezerler adamı.
İkinci olarak da hafta sonu lig+hafta içi avrupa maçı olduğu zaman o ralliyi kaldıramıyor. Sezon başında bu yüzden ciddi bocalamıştı.
Bu eksiklerini giderirse sağ ayağı çok problem olmayabilir.
Kendine vuruş açısı sağlayan hızı, bacakları sayesinde uzayarak koşan stili...Neyse özledim. Yeter.
- Alıntı
Yorum
-
Budesliga’da herşeye rağmen başarılı olmasını isterim. Beklentiyi karşılayamaz ise muhtemelen İstanbul takımları salça olup transfer etmek isterler. Onu başka bir formayla izlemek bizi bir kez daha yıkarlar .O yüzden Kuzey’in Brütüsüne karıyerinde başarılar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum