Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gitti gözümün nuru.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim şu anda devrede olan 2 yıllık kiralık anlaşmamız. 6 verip aldığımızda 2 senelik olan yani 2+2 deki 2 devreye giriyor. O anlaşmada da oyuncunun kendisiyle olan anlaşma, 9 a serbest kalır var, kendi de ödeyerek ayrılabiliyor.
      Resmi bir antlaşma mı bu?Böyle bir sözleşme yapıldığına dair kaynak var mı?
      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kap.

Yorum

En son Erdal Hoş söyledi, oyuncuyla yapılan anlaşmada 9 a serbest kalır maddesi var, diye. İsim olarak en güvenilir kişi bence.

Yorum

• "Bir yere gitmiyorsun, ya oynayip takima katki saglarsin, yada kadro disi kalirsin" deseler ne güzel olur

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kap.
              Ben Transfere dair yapılan resmi KAP sözleşmesinde 'serbest kalma maddesi' ne dair hatta 9m€ meblağa dair hiçbir ibare göremiyorum,bu konuya dair başka bir KAP açıklaması daha mı var?
              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Güle güle kral.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Ben Transfere dair yapılan resmi KAP sözleşmesinde 'serbest kalma maddesi' ne dair hatta 9m€ meblağa dair hiçbir ibare göremiyorum,bu konuya dair başka bir KAP açıklaması daha mı var?
                  Evet sadece o konuda bilgi yok. Ben 2+2 konusuna yoğunlaştim. Madde olduğunu da başkan söyledi ama ne kadar olduğu hala net değil, 9 diye haber yapılıyor.

Yorum

• Hiç kimse Trabzonspordan büyük değil, gidenin yeri dolar gibi klişelerle kendimizi avuttuğumuzu zannediyoruz. Maalesef her zaman dolmuyor gidenin yeri. Son 10 senede Trabzonspora B. Yılmaz ve Sörlot ayarında kaç forvet geldi. Bu tip süreçleri iyi yönetemiyoruz. B. Yılmazın da ilk geldiğinde sözleşmesine 5 milyon avroya serbest kalır maddesini koyan da Sörlota 9 milyona serbest kalır maddesini koyan aynı basiretsizliğe ve beceriksizliğe örnek teşkil etmekte. Bak bakalım Leipzig serbest kalma bedelini 50 milyondan aşağı koyacakmı.

Yorum

• Kemiksiz 20 milyon alalım yeter, nereye istiyorsa gitsin o zaman.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Konu UEFAya kadar gitmeli. Her türlü zarardayiz. Zamaninda Ortegaya ne ceza verilmisti FBden gitti diye. Verilsin

Yorum

• Kral dedik

Brutus çıktı

Yorum

• Adamı satacaklardı zaten ama bjk maçında oynayacaktı. Çünkü 6 ya alıp 9 a satmak mantıksızlık olcakti. Muhtemelen 6 yatırıp hemen leipzige satacaklar adamlarda dünden razı 20.25 neyse verecekler bu adam 50yede çıkar zaten onlarda kısa yoldan adamı kapma peşinde sörloth muhtemelen oyun bozanlık yapıyor şuan ondan gelmedi. Bizimkiler ordan gelecek parayla alacakları adamları bile sıraladılar ama sörloth oyunu bozdu şuan. Bakalım bjk maçında yok zaten büyük ihtimalle

Yorum

• Bu aşamadan sonra kalsa da kafası burada olmaz, bu sene bütçeyi düzeltmeye ve yeni bir iskelet kadro kurmaya odaklanmalı. Güle güle kral.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• 1) Sorloth'un yaptığı profesyonellikle açıklanamaz.

2) Çoğunluğun burun kıvırdığı oyuncuyu bulup, gol kralı yapıp, takım halinde (Avrupa Kupaları hariç) başarılı olduk. ŞL Yarı Finalisti'ne bu oyuncuyu gönderdiğimiz için mutluyum. Yaygara çıkarmaya gerek yok.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X