Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sosa ve novakin gidisi ,sampiyonlugun kacisi ve avrupadan alinan ceza Sorlothun aklini basindan almisa benziyor,ya yonetimi mecbur etmeye girisdi ya da yonetimle beraber gidisinin altini dolduruyor

Yorum

• Kim giderse gitsin de neden böyle şeyler sadece bizim başımıza geliyor?? İyi futbolcularımız bizi oyalıyor oyun oynuyor her zaman gitmeye yönelik hareket edip takımın menfaatlerini yerle bir ediyor... İnanılmaz ya satarken bile zorla satmak zorunda kalıyoruz masada güçlü kalamıyoruz futbolcu karşıdan taraf alıyor...
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Leipzig istese bende olsam gitmek isterim. Lakin olanlar hiç hoş değil. Gelse maça çıksa sonra gitse uçağa millet sırtında taşırdı. Şimdi geldiği duruma bak. Neyse bize de güle güle demek düşer .
        Umarım sözleşmesi bundan sonrakiler için ders olur

Yorum

• Bunu bize layık gördüysen kral, sana da yazıklar olsun
          Hakkımızı almamızı sağla bari, sayemizde adam oldun

Yorum

• Yetenekli ancak Trabzonsporda parladı. Ne olur iyi para kazanır ama forvet beslenmediğinde çöp olur unutmamalı
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İyi paraya satmalıyız. Ş.L de bu yıl olsaydık bir yere gitmezdi. Ama takım bonservisini bile alamaz çünkü bütçe yok. Yeri doldurulmalı mutlaka
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Gitmek istemesine hiç kimse bir şey diyemez, ama Trabzon'a dönmemesi gerçekten facia. Seni vitrine çıkaran kulübe bu yapılmaz.

Yorum

• En güzel kadro dışı hikayesini yazabilirdik seninle ama gelecek her kuruşa ihtiyacımız var maalesef.

Yorum

• Hepimiz surec hakkinda bir fikir ileri suruyoruz ama yonetim katindan bir aciklama olmadikca ne oldugunu tam ogrenemeyecegiz. Tahminim Sorloth gitmek istedigini soyledi ve yonetime sezon baslayana kadar sesimi cikarmam siz anlasin dedi. Lig baslangicina anlasma cikmayinca da kazan kaldirdi.
                    Yonetime de suc bulabiliriz ama futbolcular da sozlesmelerine sadik kalmali.
                    Insallah 10+ milyon Euro kazaniriz bu transferden. C. Palaca sozlesmeyi fesih etme bedeli burada alacagimiz ucreti gosterecek.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En güzel kadro dışı hikayesini yazabilirdik seninle ama gelecek her kuruşa ihtiyacımız var maalesef.
                      herkes bunun farkinda oldugu icin elleri guclu serefsizlerin

Yorum

• Profesyonel futbolcu Alexander Sörloth'un kulübümüze geçici transferi konusunda, Crystal Palace Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Crystal Palace Kulübüne geçici transfer bedeli olarak iki yıl için toplam 750.000.-EUR ödenecektir.

Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.
                        Saygılarımızla.

Profesyonel futbolcu Alexander Sörloth ile 2+2 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;

2019/20 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret,
                        2020/21 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Futbolcunun transferi kapsamında menajerlik hizmet bedeli olarak, sözleşme garanti ücret tutarının %10'u ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
                        Saygılarımızla.
                        İlk sayfalardan alıntıladığım Sörloth KAP ına göre bu işte nasıl bizim bu sözşeşme üzerinde söz hakkımız az oluyor anlamadım.Öyle yorumlar okuyorum ki,resmen 2+2 yıllık opsiyonlu kiralık sözleşme yapıp kiralık ücretini de ödediğimiz sörloth olayında eli en zayıf sözü dinlenmeyen diğerlerinin ağzının içine bakan taraf biz olmuş oluyoruz neye göre? Başka sözleşmeler gizli antlaşma şartları mı var KAP ta gösterilmeyen??Şu serbest kalma maddesi hala masalsı bir efsane olarak karşımızda duruyor ,şu işin aslını bir türlü bilip anlayamadık yaw? 2 yıl sonunda opsiyonunu basıp üstüne 2 yıl daha sahibi olacağıma dair sözleşme yaptığım oyuncunun benim oyuncum olmayıp hala c.palace ye ait olduğu ve o efsanevi serbest kalması olayı da ne ayak neye göre?Biz burada eli en güçlü taraf iken ,öyle bir hava var ki şu anda; başımız eğik milletin gözünün içine mağdur mağdur bakıyoruz nereden çıktı bu psikoloji?
                        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk sayfalardan alıntıladığım Sörloth KAP ına göre bu işte nasıl bizim bu sözşeşme üzerinde söz hakkımız az oluyor anlamadım.Öyle yorumlar okuyorum ki,resmen 2+2 yıllık opsiyonlu kiralık sözleşme yapıp kiralık ücretini de ödediğimiz sörloth olayında eli en zayıf sözü dinlenmeyen diğerlerinin ağzının içine bakan taraf biz olmuş oluyoruz neye göre? Başka sözleşmeler gizli antlaşma şartları mı var KAP ta gösterilmeyen??Şu serbest kalma maddesi hala masalsı bir efsane olarak karşımızda duruyor ,şu işin aslını bir türlü bilip anlayamadık yaw? 2 yıl sonunda opsiyonunu basıp üstüne 2 yıl daha sahibi olacağıma dair sözleşme yaptığım oyuncunun benim oyuncum olmayıp hala c.palace ye ait olduğu ve o efsanevi serbest kalması olayı da ne ayak neye göre?Biz burada eli en güçlü taraf iken ,öyle bir hava var ki şu anda; başımız eğik milletin gözünün içine mağdur mağdur bakıyoruz nereden çıktı bu psikoloji?
                          Haklısın renktaş fakat oyuncu elimizi zayıflatıyor sanıyorum. Orda da hata yönetimin sen adamla sözleşmesini iyileştrmeyi görüşmezsen 3.3 vererek aklını çelerler. Aynı hata uğurcan da da yapılıyor. Uğurcan gibi birini 400 bin euro ya oynatıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak musti5576 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haklısın renktaş fakat oyuncu elimizi zayıflatıyor sanıyorum. Orda da hata yönetimin sen adamla sözleşmesini iyileştrmeyi görüşmezsen 3.3 vererek aklını çelerler. Aynı hata uğurcan da da yapılıyor. Uğurcan gibi birini 400 bin euro ya oynatıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            bu söylediğin olayın farkındayım adam bugün gelmesi gerekirken gelmemiş.Burada sörloth un yaptığı ne hukuka ne ahlağa uymuyor,Kimsenin ahlak anlayışını sorgulayacak dikta edecek yada 'aaa biz bunu adam sanıyorduk ama değilmiş'lerle şok geçirecek değiliz,ortada sözleşme var çünkü ve bundan doğan bir hukuk var ,İşte bu hukuk kimin ahlaklı veya ahlaksız olduğunu da gösterir.Sözleşmede sörloth un altına imza attığı bu sene alacağı garanti para yazıyor.Beğenmiyorsa bunu açıklar kulüpte bir karşı cevap verir bu diğer tekliflerden az diye hukuk ve ahlak dışı yollara sapması sörloth u haklı çıkarmaz.Klübün ve başkanın böyle baskılara boyun eğeceğini sanmam.Başkan en son 'Sörloth un değeri 25 m€'dur gibi bir açıklama yapmıştı;burada beni işkillendiren şu efsanevi serbest kalma maddesidir.2+2 yıl sözleşme yapılmış bir oyuncunun serbest kalma maddesi ne ayaktır?böyle bir şey varsa neden KAP ta geçmiyor? bence şu ne idüğü belirsiz serbest kalma maddesi varsa eğer işte bu elimizi zayıflatıyor.Klüpte transfer yapamıyor para yok hal böyle olunca yine;
                            resmi bir rakam olmayan 9m€ serbest kalma maddesi - Kap ta geçen resmi 6m€ opsiyonel bonservis = 3 m€ alıp aşağı oturmak istemiyor ben başka bir alternatif görmüyorum yapılan sözleşmeye göre geçen sene hariç daha 3 yıl daha üzerinde etkisi olan bir sözleşme yaptığımız Sörloth için elimizi zayıflatan başka ne olabilir?Yarın lig maçı var; bir sürü sakat ve firari bir golcüyü konuşuyoruz.Tabii bunlar da yönetimsel anlamda eleştirilmesi gereken şeyler ,bunlardan dem vuranlara da haksızsın denilemez.
                            En son TS FAN tarafından düzenlendi; 12.09.2020, 18:33.
                            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak TS FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu söylediğin olayın farkındayım adam bugün gelmesi gerekirken gelmemiş.Burada sörloth un yaptığı ne hukuka ne ahlağa uymuyor,Kimsenin ahlak anlayışını sorgulayacak dikta edecek yada 'aaa biz bunu adam sanıyorduk ama değilmiş'lerle şok geçirecek değiliz,ortada sözleşme var çünkü ve bundan doğan bir hukuk var ,İşte bu hukuk kimin ahlaklı veya ahlaksız olduğunu da gösterir.Sözleşmede sörloth un altına imza attığı bu sene alacağı garanti para yazıyor.Beğenmiyorsa bunu açıklar kulüpte bir karşı cevap verir bu diğer tekliflerden az diye hukuk ve ahlak dışı yollara sapması sörloth u haklı çıkarmaz.Klübün ve başkanın böyle baskılara boyun eğeceğini sanmam.Başkan en son 'Sörloth un değeri 25 m€'dur gibi bir açıklama yapmıştı;burada beni işkillendiren şu efsanevi serbest kalma maddesidir.2+2 yıl sözleşme yapılmış bir oyuncunun serbest kalma maddesi ne ayaktır?böyle bir şey varsa neden KAP ta geçmiyor? bence şu ne idüğü belirsiz serbest kalma maddesi varsa eğer işte bu elimizi zayıflatıyor.Klüpte transfer yapamıyor para yok hal böyle olunca yine;
                              resmi bir rakam olmayan 9m€ serbest kalma maddesi - Kap ta geçen resmi 6m€ opsiyonel bonservis = 3 m€ alıp aşağı oturmak istemiyor ben başka bir alternatif görmüyorum yapılan sözleşmeye göre geçen sene hariç daha 3 yıl daha üzerinde etkisi olan bir sözleşme yaptığımız Sörloth için elimizi zayıflatan başka ne olabilir?Yarın lig maçı var; bir sürü sakat ve firari bir golcüyü konuşuyoruz.Tabii bunlar da yönetimsel anlamda eleştirilmesi gereken şeyler ,bunlardan dem vuranlara da haksızsın denilemez.
                              Bizim şu anda devrede olan 2 yıllık kiralık anlaşmamız. 6 verip aldığımızda 2 senelik olan yani 2+2 deki 2 devreye giriyor. O anlaşmada da oyuncunun kendisiyle olan anlaşma, 9 a serbest kalır var, kendi de ödeyerek ayrılabiliyor.

Yorum

• Çok yazan çizen var internette ama kulübümüzün resmi açıklamasıda dahil hakikati eğip bükmeden söyleyen yok. Her iki tarafıda keskin ifadelerle mahkum etmeden yolun açık olsun diyorum Kral.

Emek ve mücadelen için teşekkürler unutulmazlar arasındasın artık.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X