Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşım mercekle bile zor okudum
    Benim ekranda gayet iyi okunuyor
    Ama birde linki paylasayim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ben ortada bir çelişki görüyorum. Eğer durum yukarıdaki gibiyse neden bu sene satılması için harekete geçilmiş durumda? Bizim her halükarda alacağımız bonservis bedeli sözleşmede yazan buy-out tutarı ne kadarsa o. Bu sene veya önümüzdeki sene satılması arasında maddi anlamda hiçbir fark yok bizim için.

Dolayısıyla ben konunun yukarıda paylaşılan twitteki gibi olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• O madde kaldırma imkani yoksa bu sene satalim yoksa seneye 3 Istanbul takimi 9 milyonu verip iyi Para kazanir. Novak sosa gitmesi üzmes ama Sorloth başka
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben ortada bir çelişki görüyorum. Eğer durum yukarıdaki gibiyse neden bu sene satılması için harekete geçilmiş durumda? Bizim her halükarda alacağımız bonservis bedeli sözleşmede yazan buy-out tutarı ne kadarsa o. Bu sene veya önümüzdeki sene satılması arasında maddi anlamda hiçbir fark yok bizim için.

Dolayısıyla ben konunun yukarıda paylaşılan twitteki gibi olduğunu düşünmüyorum.
          Hocam tam olarak açıklayamayacağım sanırım ama etik olarak kar etme ihtimalimiz çok yüksek. Çünkü Sorloth a hemen sahip olmak istiyorlarsa, isteyen takımın bizi Sorloth'u almaya ikna etmesi gerekiyor. Önce o kulüple bir fiyatta anlaşıyoruz, sonra alıyoruz Palace'tan. O madde bir nevi hükmünü yitirmiş oluyor anlaştığımız kulüple aramızda. İşin etik olan yönü budur. 9a isteyen yallah sene sonuna

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam tam olarak açıklayamayacağım sanırım ama etik olarak kar etme ihtimalimiz çok yüksek. Çünkü Sorloth a hemen sahip olmak istiyorlarsa, isteyen takımın bizi Sorloth'u almaya ikna etmesi gerekiyor. Önce o kulüple bir fiyatta anlaşıyoruz, sonra alıyoruz Palace'tan. O madde bir nevi hükmünü yitirmiş oluyor anlaştığımız kulüple aramızda. İşin etik olan yönü budur. 9a isteyen yallah sene sonuna
            Yanlış. Anlaşma gereği 2. sezonun %50 sinde oynadığı zaman opsiyon hakkımız var, oynamadan bonservisini alma şansımız yok.

Diyelim ki 30 milyon euroluk bir bonservis teklif edildi Sörloth için. Biz gidip Crystal Palace ' ın kapısını çalacağız onlara bu anlaşmadan vazgeçmek için 6 milyon euronun üstüne biraz daha vermemiz gerekecek ki karşı tarafta ikna olsun ve yapılan kira anlaşması karşılıklı olarak sonlandırılıp bonservisi tarafımıza verilsin. Eğer anlaşmaya yanaşmazlarsa sezon sonu 6 dan fazla ne Palace kazanacak ne de Trabzonspor 9 dan fazla kazanabilecek. Trabzonspor ve Crystal Palace ortak çıkarlarını düşünüp anlaşır duyduğuma göre bu anlaşmanın iptali için Crystal Palace teklif edilen bonservisin yarısını istiyor.
            En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 18.08.2020, 17:26.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış. Anlaşma gereği 2. sezonun %50 sinde oynadığı zaman opsiyon hakkımız var, oynamadan bonservisini alma şansımız yok.

Diyelim ki 30 milyon euroluk bir bonservis teklif edildi Sörloth için. Biz gidip Crystal Palace ' ın kapısını çalacağız onlara bu anlaşmadan vazgeçmek için 6 milyon euronun üstüne biraz daha vermemiz gerekecek ki karşı tarafta ikna olsun ve yapılan kira anlaşması karşılıklı olarak sonlandırılıp bonservisi tarafımıza verilsin. Eğer anlaşmaya yanaşmazlarsa sezon sonu 6 dan fazla ne Palace kazanacak ne de Trabzonspor 9 dan fazla kazanabilecek. Trabzonspor ve Crystal Palace ortak çıkarlarını düşünüp anlaşır duyduğuma göre bu anlaşmanın iptali için Crystal Palace teklif edilen bonservisin yarısını istiyor.
              Oynamadan alınamaması da benim aklıma yatan bir opsiyon değil. Bir kulübün oyuncuyu size 2 sene kiralık göndermeyi kabul ediyor oluşu, akabinde 2. sezon oynatmazsanız bize geri döner demesi hiç mantıklı değil. Böyle bir anlaşmaya tamam demek de bize yakışan bir hareket olurmuş. Diğer kısımlara itirazım yok palace enayi değil, doğrudur, istiyordur yarısını.
              Ayrıca bildiğim kadarıyla %50'sinde forma giyerse zorunlu olarak alır var. Onun dışında istediğimiz zaman alabiliyor olmalıyız. Tabii bu sefer 6 değil farklı bir rakam geçerli olabilir, orasını bilemem.
              En son btnyldz tarafından düzenlendi; 18.08.2020, 17:44.

Yorum

• sorlotun bi şekilde tam bonservis haklarını alabilirsek mükemmel iş çıkarmış olucaz. sorloth ile anlaşıp sezon sonu istediği takıma satma opsiyonuyla sözleşme imzalatabiliriz.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oynamadan alınamaması da benim aklıma yatan bir opsiyon değil. Bir kulübün oyuncuyu size 2 sene kiralık göndermeyi kabul ediyor oluşu, akabinde 2. sezon oynatmazsanız bize geri döner demesi hiç mantıklı değil. Böyle bir anlaşmaya tamam demek de bize yakışan bir hareket olurmuş. Diğer kısımlara itirazım yok palace enayi değil, doğrudur, istiyordur yarısını.
                  Ayrıca bildiğim kadarıyla %50'sinde forma giyerse zorunlu olarak alır var. Onun dışında istediğimiz zaman alabiliyor olmalıyız. Tabii bu sefer 6 değil farklı bir rakam geçerli olabilir, orasını bilemem.
                  Aşağıdaki Sörloth için KAP bildirimi, senin dediğin gibi birşey olsaydı o da burada olurdu maalesef öyle bir madde yok.

Profesyonel futbolcu Alexander Sörloth'un kulübümüze geçici transferi konusunda, Crystal Palace Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Crystal Palace Kulübüne geçici transfer bedeli olarak iki yıl için toplam 750.000.-EUR ödenecektir.
                  Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır.

Yorum

• Adamın kiralama bedeli 750 bin Euro, 2 yıllık maaşı 3 milyon Euro, zorunlu satın alma maddesi 6 milyon Euro ama satış maddesi 9 milyon Euro. Maliyetinden ucuza verilecek yani. Böyle bir sözleşme imzalanmış olamaz.
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öncelikli satın alma da bizde. Allah korusun oyuncu sakatlanıp da % 50 kriteri yerine gelmeyince opsiyonun devre dışı kalması gibi bir durum yok yani...

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamın kiralama bedeli 750 bin Euro, 2 yıllık maaşı 3 milyon Euro, zorunlu satın alma maddesi 6 milyon Euro ama satış maddesi 9 milyon Euro. Maliyetinden ucuza verilecek yani. Böyle bir sözleşme imzalanmış olamaz.
                      Az önce transfer başlığında da dile getirdim. 6 - 9 kıyaslamasında 750 binlik kiralama ücreti genelde unutuluyor. Dolayısıyla elde edilecek kâr mevcut koşullarda 2.25 milyon olarak gözüküyor. Amma velakin buna oyuncu maaşını katmak doğru değil. Nihayetinde oyuncunun performansıyla elde edilen gelirler söz konusu...
                      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.08.2020, 18:07.
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Öncelik bizde, kulüpler arasında anlaşılırsa kar edilecek dedim özetle.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam o madde ile neden istanbul takımına gitsin?

Adam o madde ile 30 değer biçene 9'a gidip, "21 milyon daha ucuza aldınız, bana da yıllık 2 değil 3 verin, 5 de imza parası verin" diyecek.
                          Insallah gitmez inan ben Novak gitmis soza gitmis umurumda degil 2 yerini rahat doldurursun Novakin yerine gol atan degil defansi iyi yapanla doldurursun soza yas dolayısıyla doldurursun ama Sorloth gibi golcu 10 senede 1 buluyoruz geçmiş de çok yasadik golcü dediklerimiz kova çıktı
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yapılacak olan belli.

Sorlothu şimdi mi satmak istiyoruz? Diyelim 30 milyon verdiler. Palace'a diyeceğiz ki, bak bu oyuncuyu şimdi bize 8 milyon'a ver, yoksa sene sonu 6 milyon'a alacağız senden. 2 milyon bedavadan kar edeceksin. Böylelikle onlardam alıp, 30 milyona istediğimiz yere satacağız. Tabi bu durumda Palace diyebilir ki, ben neden 2 milyon'a razı geleyim, sen adamdan 10 katını kazanacaksın, bana daha fazla ver yoksa satmıyorum, sen de kar etme ben de.

Sorlothu seneye mi satmak istiyoruz? 6 milyona aldığımız anda Sorloth'a diyeceğiz ki, senin sözleşmeni yenileyelim, 9 milyon maddesini kaldıralım. Karşılığında da seni sattığımızda 3 milyonunu sana vereceğiz. Teknik olarak böyle bir resmi anlaşma yapılabiliyor mu bilmiyorum, Sorloth da böyle bir teklife itiraz etmez herhalde niye etsin.
                            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Haaa bi de şu var....

Kimse bu açıdan bakmıyor ama, Sorloth'tan en büyük gelecek kazanç, 30 milyon euro değil, onun bizi bu sene şampiyon yapmasıdır da denebilir. Sorloth 1 sene daha bizimle oynadı ve şampiyon olduk, o da 9 milyona gitti, ya da şimdi 30 milyona sattık, yerine koyacağımız(!) forvetler nasıl sonuç verecek, kazanç gibi görünüp aslında zarar etmiş olabilir miyiz?
                              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce transfer başlığında da dile getirdim. 6 - 9 kıyaslamasında 750 binlik kiralama ücreti genelde unutuluyor. Dolayısıyla elde edilecek kâr mevcut koşullarda 2.25 milyon olarak gözüküyor. Amma velakin buna oyuncu maaşını katmak doğru değil. Nihayetinde oyuncunun performansıyla elde edilen gelirler söz konusu...
                                "Gol kralı çıkaran takıma X kadar ödeme yapılır." veya futbolcuya özel ürün, forma vs. satışı gibi direkt bir kalem olmadığı sürece takımın herhangi bir gelirini futbolculara pay etmeyi doğru bulmuyorum. Kazanılan puanlar üzerinden gelen geliri sadece skora katkısı bulunan oyunculara yazmak adil değil bana göre. Teknik direktör maaşı konuşulurken bunu dikkate almıyoruz mesela ama forvet için maaştan düşüyoruz. Sörloth çıkıp tek başına bizi şampiyon yapsa dahi 9 milyona satılması kulübe zarar yazar. Ticaretle uğraşmış herhangi bir kişinin böyle bir sözleşmeye imza atmış olabileceğine ihtimal vermiyorum.
                                Naber?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X