İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaaa bi de şu var....
Kimse bu açıdan bakmıyor ama, Sorloth'tan en büyük gelecek kazanç, 30 milyon euro değil, onun bizi bu sene şampiyon yapmasıdır da denebilir. Sorloth 1 sene daha bizimle oynadı ve şampiyon olduk, o da 9 milyona gitti, ya da şimdi 30 milyona sattık, yerine koyacağımız(!) forvetler nasıl sonuç verecek, kazanç gibi görünüp aslında zarar etmiş olabilir miyiz?Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon bu takımın sıfırdan kurulup da şampiyonluğa oynama şansı yok. Onbirinde en az 5 oyuncu değişen bir takım şampiyon olamaz.ve şampiyonluğa oynayabildik. Sayıdan ziyade kimlerin değiştiği ve yerlerine kimin alındığı önemli.
Tabi eğer bu saatten sonra mesela Uğurcan ve Sorloth ikisi de giderse o zaman uyum sürecini atlatıp şampiyonluğa oynamak çok çok zor olur dediğiniz gibi.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Gol kralı çıkaran takıma X kadar ödeme yapılır." veya futbolcuya özel ürün, forma vs. satışı gibi direkt bir kalem olmadığı sürece takımın herhangi bir gelirini futbolculara pay etmeyi doğru bulmuyorum. Kazanılan puanlar üzerinden gelen geliri sadece skora katkısı bulunan oyunculara yazmak adil değil bana göre. Teknik direktör maaşı konuşulurken bunu dikkate almıyoruz mesela ama forvet için maaştan düşüyoruz. Sörloth çıkıp tek başına bizi şampiyon yapsa dahi 9 milyona satılması kulübe zarar yazar. Ticaretle uğraşmış herhangi bir kişinin böyle bir sözleşmeye imza atmış olabileceğine ihtimal vermiyorum.
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon bu takımın sıfırdan kurulup da şampiyonluğa oynama şansı yok. Onbirinde en az 5 oyuncu değişen bir takım şampiyon olamaz.
Diğer taraftan tabloyu terse çevirelim. GS 10-11 sezonunu 46 puan alarak 8.bitirdi. 11-12 sezonunda doğrudan 11'lerine 8 transfer (Muslera, Ujfalusi, Eboue, Riera, Melo, Selçuk, Engin, Elmander) yaparak kadroyu komple yenilediler ve nihayetinde 77 puanla şampiyon oldular.
Kısacası olay doğrudan katkı verecek transferde bitiyor. Geçen sene 20 transfer yapıldı ama 11'de düzenli şans bulabilen isim sayısı bir elin parmağını geçmedi. Bu sene yapılan transferler ise doğrudan iskelet kadroya yönelik hamleler. Oyuncuların kaliteleri ve uyumu ligdeki durumumuzu belirleyecek. Zirveye de oynayabiliriz, dibe de vurabiliriz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
SÖRLOTH MENAJERİYLE KONUŞUP KARARINI VERDİ
Sözleşmesindeki 6 milyon Euro’luk satın alma maddesini yeni sezonun sonunda kullanmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, yıldız golcüye birçok Avrupa kulübünün talip olmasına rağmen ayrılığa sıcak bakmıyor. Yeni sezon öncesinde yapılan takım çalışmalarında sergilediği hırslı görüntüyle dikkat çeken Sörloth’un, menajerinden kendisi için gelen teklifleri beklemeye almasını istediği ifade edildi. Teknik direktör Eddie Newton’ın yeni sezonda daha golcü bir kimliğe bürünmesini istediği Kuzey Avrupalı futbolcunun, hocasının talebini yerine getirebilmek için yoğun bir çalışma programı içerisinde bulunduğu kaydedildi
Hurriyet.com.trArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaz kardeş oraya 20 gol, 10 asist
Bu çocuk burada birçok kişiye ettiği lafları yedirecek, özür dilettirecekİlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoşqeldin qral sana 22 gol 18 asist yazıyorum ilk sezon2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
- Alıntı
Yorum
-
-
Sözleşmesi belli ki sıkıntılı. Başkan bayaa konuyu uzattı. Güzel cümleler kurmaya çalıştı fakat
bir türlü istenilen cevabı vermedi veya vermek istemedi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi belli ki sıkıntılı. Başkan bayaa konuyu uzattı. Güzel cümleler kurmaya çalıştı fakat
bir türlü istenilen cevabı vermedi veya vermek istemedi.
Şimdi, bu sene bizde oynama şartı var ve biz sene sonunda 6 M Euro verince alabiliyoruz. Aldığımız anda serbest kalma maddesi devreye giriyor ve 9 M Euro'ya satıyoruz.
Kamuoyuna yansıyan hali sanırım bu. Eğer bu anlaşma şekli doğruysa, bizim maksimum maddi faydamız 3 M Euro. C. Palace ise net 6 kazanıyor.
Basında yazıldığı gibi Leipzig 25 vermiş ise; Palace'ın 15, bizim 10 şeklinde bir maksimizasyon anlaşması Palace ile görüşülebilir mi? Belli ki onların geliri başka şekilde yükseltme şansları yok. Bizimse net 10 M gelirimiz oluyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.09.2020, 05:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Rakamlari konusmak gerekirse,
Sorloth kiralama bedeli 750k
Sorloth 2 yillik maas 3m
Sorloth zorunlu bonservis 6m
Toplam deger 9.75m
Simdi bu kisim cok net elimizden cikacak olan tutar. 9m buyout bedeli koymak demek kafadan ben zarar edecegim demek. Su maddeyle messiyi almak bile mantikli degil. Kafadan zarar edecegin bir sozlesmeyi yapmak nasil bir yoneticiliktir. Bunu kabul edecegine oyuncuyu getirmemelisin. Simdi adam boyle bir performans sonrasi seni zarara sokarak gidecek. Ustelik bir de limitlerinde de eksiye dusurecek 6ya alip 9a satma durumu.
Nereden bakarsan bak bu sozlesme hatadir. Yazik diyorum. Umarim 9 degil 12 15 filandir.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakamlari konusmak gerekirse,
Sorloth kiralama bedeli 750k
Sorloth 2 yillik maas 3m
Sorloth zorunlu bonservis 6m
Toplam deger 9.75m
Simdi bu kisim cok net elimizden cikacak olan tutar. 9m buyout bedeli koymak demek kafadan ben zarar edecegim demek. Su maddeyle messiyi almak bile mantikli degil. Kafadan zarar edecegin bir sozlesmeyi yapmak nasil bir yoneticiliktir. Bunu kabul edecegine oyuncuyu getirmemelisin. Simdi adam boyle bir performans sonrasi seni zarara sokarak gidecek. Ustelik bir de limitlerinde de eksiye dusurecek 6ya alip 9a satma durumu.
Nereden bakarsan bak bu sozlesme hatadir. Yazik diyorum. Umarim 9 degil 12 15 filandir.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani Messi bu zamana kadar barcelona'dan 500 milyon euro'ya yakın maaş almiştir, zarar mı etmiş oluyor Barcelona ?En son artvints tarafından düzenlendi; 29.08.2020, 12:26.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum