Kötü oynadı ama maç sonunda gerçekten üzüldü. Buraya kadar gelmemizde büyük katkısı var. Kalan haftalarda bu kötü oyunu telafi edecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayakta duracak mecali kalmadı maçın ikinci yarısında,
duracak vakit değil 19'da takılı kaldın,
durma devam et,
adamın kız arkadaşını da getirtsinler bir şekilde,
motivasyon için ne gerekiyorsa son 6 hafta
simdi rakipler dusunsun)
Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...
TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldi zaten kiz arkadasi..
simdi rakipler dusunsun)
Ankaragucu macina özel primdi, hediyeydi, oyuncakti ne varsa versinler butun takimin ama ozellikle Sorloth'un kirmizi gormus boga gibi oynamasi lazim.
Affettir kendini Sorloth, Alanya macindaki o son dakikayi unutalim...En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 23.06.2020, 21:05."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Sirloth yoruldu maçta evet ama adama doldur boşalt pas atarsan ve afedersiniz de o rutubetli havada köpek gibi koşturursanız olacağı odur...
Adamın günahı yok, takım ilk 30 dk dışında ileri bile çıkamadı, tüm toplar gelişine uzaklaştırıldı rakip sahaya, Sirloth ne yapsın garibim?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
Evet, en kötü performanslarından birini çıkardı ve hattâ vücut dilinden anladığım kadarıyla kendisi de bunun farkındaydı. Yalnızca kendisine sürekli dan dun top atılması da değil mesele, hafta içi paylaştığı buzlu fotoğraftan anlaşılıyor ki hafif sakatlığı da vardı. Sen bu adama iki tâne doğru düzgün pas atamıyorsun; Sorloth'un paslar yüzünden takım arkadaşlarına (Parmak ve Ömür'e) sitem ettiğini ilk kez gördüm meselâ. Bunların dışında cehennem sıcağına gidince 95 dakika üst düzey performans beklemeyeceksin.
"Senin yüzünden puan kaybettik" denilen herif bir asist yaptı, bir gollük pasını da Ekuban değerlendiremedi. İnsan bir düşünür yâni
- Alıntı
Yorum
-
İki haftadır son konuşulacak isimlerden biri olan çocuk iki hafta gol kaçırınca düşman belleniyor. Üstelik bu iki haftada 1 gol attı 1 de asist yaptı. La adam 90 dakika yalnızları oynuyor, hâlâ Sorloth şunu atsaydı bunu atsaydı. Yoktan var ettiklerine sayın.
- Alıntı
Yorum
-
Ben bu çocuğa kabahat felan bulmuyorum. Bulunmaz zaten, adam neler yaptı şu haftaya kadar. Ancak şunu söyleyebilirim ki üst düzey bi oyuncu olamaz. Topla ilişkisi kötü, kaçırdığı golün izahı yok. Fener maçında ekuban çıkardığında gol diye sevinmedim kale boş olmasına rağmen, çünkü ayağına bulaştırabilecek potansiyeli var. Bu da onun üst düzey takımlarda tutunmasına mani olacak diye düşünüyorum. İnşallah bizde kalır tabi orası ayrı, bizim lige fazla adam.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki haftadır son konuşulacak isimlerden biri olan çocuk iki hafta gol kaçırınca düşman belleniyor. Üstelik bu iki haftada 1 gol attı 1 de asist yaptı. La adam 90 dakika yalnızları oynuyor, hâlâ Sorloth şunu atsaydı bunu atsaydı. Yoktan var ettiklerine sayın.
Attığı gollere kimse laf etmiyor.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum