Öndeyken gereksiz yere geri çekildiğimizi ifâde etti ki sonuna kadar haklı. Ünal Karaman döneminde dibine kadar eleştirdiğimiz ne varsa aynılarını yaşıyoruz. Haydi bakalım Hüseyin Hoca, geri kazan şimdi bu takımın güvenini...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon yediğimiz gol sana yazar.
Toptan kaçacağına rakip sahaya şişirsen maç bitmişti.
Yakışmadı kral sanaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
- Alıntı
Yorum
-
Burak Yılmaz'ı izledim sanki bugün. Topa koşmama, arkadaşlara el kol, umursamaz tavırlar. İlk defa bu kadar kötü gördüm.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
Öne geçtiğimiz anlarda oyun organizasyonumuz öyle rezil ki
Sörloth gelişigüzel ileri atılan toplar yüzünden minumum 25 sprint yapmak zorunda kalıyor.
Geçiş oyunları böyle oynanmaz.
1. bölgeden 3.bölgeye tak uzun atarak çıkmak kolay yol. Elinde Ekuban ve Sörloth var tabi.
Sana onun için para vermiyoruz yapacağın iş hücuma kollektif olarak çıkmak.
Sörloth artık canı çıktı. Bütün enerjisi yerle bir oldu.
- Alıntı
Yorum
-
Sörloth'un ufacık bile suçu yok bu adama sallayanlar aklınızı mı kaybettiniz acaba? Zaten adam ekmeğini taştan çıkarıyor her maç bireysel çabalarıyla gol veya asist yapıyor arada da Ekuban attırıyor. Bu adamın hakkını ödeyemezsiniz. Yorulmuşsa çıkarırsın bu kadar basit.
Bir de adama atılan pasları görmediniz mi ne kadar saçma sapan gerisine 10 metre ötesine yavaş ayarsız toplar atıldı ya. Özellikle Abdülkadir Ömür ve Parmak atacağınız paslara ya ne uyuşuk adamlarsınız hiç mi bu adamın dilinden anlamıyorsunuz. Abi adamın çıldırmaması imkansız ya bu kadar kötü pas mı atılır demoralize oldu Sörloth.
- Alıntı
Yorum
-
Çok ayıp ediliyor adama. Daha ne koşacaktı inanın anlamadım. Bir ara topa çift falan bile daldı. Orta sahadakilerden fazla mücadele etti.
Ekuban, Parmak yarısı kadar koşmamıştır belki de. Adam koşmaktan bitti artık hala daha önüne uzun atmanın manası nedir yani.
6 maçtır gol atamıyorsa bu maç önü açıkken sağ tarafa Abduş'e çıkardığı için. Geçen hafta penaltıyı kendi atmayıp Ekuban'a bıraktığı için.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
Sampiyonluga oynatan da kendisiydi, son dakikada pes pese kaybettigi toplar ve devaminda gelen yolle sampiyonlugu yakan da kendisi oldu.
Sanirim son dakikada pes pese 3 top kaybetti, sadece birini alip ayaginda tutsa ya da kenarda saklasa mac bitecek. Ayakta duracak hali yoktu, kaptirdigi toplarda golu hissettim, her kaptirdigi topta sanki kursun yedim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoruyoruz bu adami, asiri yoruyoruz. Yahu bu adamin kosu yoluna atilabilmis bir top dahi gormedim, 25 metre saga, 40 metre sola top at, adam gitsin indirsin, tutsun, pas versin, sut atsin yok ya. Cani cikti adamin. Sallamayin bu adama, isini gauette yapti.
Ahh ahh, gol öncesi topu alsa mac bitmisti*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum