Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öndeyken gereksiz yere geri çekildiğimizi ifâde etti ki sonuna kadar haklı. Ünal Karaman döneminde dibine kadar eleştirdiğimiz ne varsa aynılarını yaşıyoruz. Haydi bakalım Hüseyin Hoca, geri kazan şimdi bu takımın güvenini...

Yorum

• Son yediğimiz gol sana yazar.
      Toptan kaçacağına rakip sahaya şişirsen maç bitmişti.
      Yakışmadı kral sana
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son yediğimiz gol sana yazar.
        Toptan kaçacağına rakip sahaya şişirsen maç bitmişti.
        Yakışmadı kral sana
        Adam çöktü ya çıkarması lazımdı
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Burak Yılmaz'ı izledim sanki bugün. Topa koşmama, arkadaşlara el kol, umursamaz tavırlar. İlk defa bu kadar kötü gördüm.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Öne geçtiğimiz anlarda oyun organizasyonumuz öyle rezil ki

Sörloth gelişigüzel ileri atılan toplar yüzünden minumum 25 sprint yapmak zorunda kalıyor.

Geçiş oyunları böyle oynanmaz.

1. bölgeden 3.bölgeye tak uzun atarak çıkmak kolay yol. Elinde Ekuban ve Sörloth var tabi.

Sana onun için para vermiyoruz yapacağın iş hücuma kollektif olarak çıkmak.

Sörloth artık canı çıktı. Bütün enerjisi yerle bir oldu.

Yorum

• Çok çok kötüydü maalesef.
              Bu puan kaybının baş aktörlerinden biri.
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Sörloth'un ufacık bile suçu yok bu adama sallayanlar aklınızı mı kaybettiniz acaba? Zaten adam ekmeğini taştan çıkarıyor her maç bireysel çabalarıyla gol veya asist yapıyor arada da Ekuban attırıyor. Bu adamın hakkını ödeyemezsiniz. Yorulmuşsa çıkarırsın bu kadar basit.

Bir de adama atılan pasları görmediniz mi ne kadar saçma sapan gerisine 10 metre ötesine yavaş ayarsız toplar atıldı ya. Özellikle Abdülkadir Ömür ve Parmak atacağınız paslara ya ne uyuşuk adamlarsınız hiç mi bu adamın dilinden anlamıyorsunuz. Abi adamın çıldırmaması imkansız ya bu kadar kötü pas mı atılır demoralize oldu Sörloth.

Yorum

• Bir ara rakip takım için tam anlamıyla duvar oldu, bizimkiler topu Sorloth'a attıkça top rakip oyunculara gidiyordu.

Yorum

• Çok ayıp ediliyor adama. Daha ne koşacaktı inanın anlamadım. Bir ara topa çift falan bile daldı. Orta sahadakilerden fazla mücadele etti.

Ekuban, Parmak yarısı kadar koşmamıştır belki de. Adam koşmaktan bitti artık hala daha önüne uzun atmanın manası nedir yani.

6 maçtır gol atamıyorsa bu maç önü açıkken sağ tarafa Abduş'e çıkardığı için. Geçen hafta penaltıyı kendi atmayıp Ekuban'a bıraktığı için.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• O son topa gövdeni koyup faulü alacaktin, sağlik olsun. Bundan sonra 10 tane de atsan direksiyon başkasinda, biz bu filmi çok izledik.

Yorum

• Yoruyoruz bu adami, asiri yoruyoruz. Yahu bu adamin kosu yoluna atilabilmis bir top dahi gormedim, 25 metre saga, 40 metre sola top at, adam gitsin indirsin, tutsun, pas versin, sut atsin yok ya. Cani cikti adamin. Sallamayin bu adama, isini gauette yapti.

Yorum

• Sampiyonluga oynatan da kendisiydi, son dakikada pes pese kaybettigi toplar ve devaminda gelen yolle sampiyonlugu yakan da kendisi oldu.

Sanirim son dakikada pes pese 3 top kaybetti, sadece birini alip ayaginda tutsa ya da kenarda saklasa mac bitecek. Ayakta duracak hali yoktu, kaptirdigi toplarda golu hissettim, her kaptirdigi topta sanki kursun yedim.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yoruyoruz bu adami, asiri yoruyoruz. Yahu bu adamin kosu yoluna atilabilmis bir top dahi gormedim, 25 metre saga, 40 metre sola top at, adam gitsin indirsin, tutsun, pas versin, sut atsin yok ya. Cani cikti adamin. Sallamayin bu adama, isini gauette yapti.
                            Bugün takim arkadaslarini cok kizdi. Istedigi toplari alamadi.

Ahh ahh, gol öncesi topu alsa mac bitmisti
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• sorlot sakat fotoğrafıda var sanırım zorla oynuyor. tam kapasitesinden uzakta idareten oynadı.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 2 tane al da at pas aldı bugün, hadi campinin ki bi tık zordu da, ekuban al da at dedi resmen. Bugün kendisine yakışmayan bi oyun oynadı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X