Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takım bu kadar yetenekli ve bu kadar karakterli çok az topçu görmüştür. Bizi, takım arkadaşlarını sevdiğine eminim. Sözleşmesini revize edecektir. Ekubanla ayrı bi aşk içindeler[emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yıllık 3 Mio. Verilip opsiyonu kaldırılmalı... Bir sene daha kalıp... 25 e satarız
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Poko'yla 60 metrelik kapışması, penaltı sonucundan bağımsız, futbol dolu bir sekans. poko da muhtemelen şaşırıyor, daha önce kimsenin 4 kez çarpışmalarına rağmen karşısında ayakta kalabildiğini sanmıyorum. işi inada bindiriyor tehlikeli bir hamle/çirkeflik yapmadan mücadelesini veriyor.

canım sıkılınca izliyorum, testosteronu çok yüksel bir sahne
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• ancak ingiltere liginde ve ispanya liginde üst düzey takımlarının stoperleri durdurabilir diye düşünüyorum şampiyonlar liginde gidebilseydik bizim takımda üst düzey takımlara karşı oynamasını isterdim bu sene olmadı.
          İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gol atıp atmamasından ziyade sahada fiziksel olarak kim durdurabilir bu adamı diye düşünüyorum..Belki Shaq belki Duncan belki Vlade Divac..
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Sorlothu satmaya meraklı insanlar önce sorlothun yerini doldurman önemli yoksa çok ararız
            İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            50 milyon euro paraya Real Madrid'e ancak. Başka ihtimal olmamalı.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Kendisi gitse dahi onun ayarinda birini bulmaliyiz.
              Vizyonumuz bu olmali. Yoksa hep gecmiste yasayarak ah vah ederiz.

Geldigi günden beri ben zaten cok iyi bir futbolcu aldigimizi yaziyorum. Yorumlardan bakabilirsiniz.
              Sturridge'in gölgesinden siyrilip böyle performans göstermek muazzam birsey.

Genc olmasi da artisi tabikide ama o fizikle o hiz nasil oluyor abi inanilir gibi degil.

Maasallah, maasallah!
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorlothu satmaya meraklı insanlar önce sorlothun yerini doldurman önemli yoksa çok ararız
                Rodallega üç kuruşun hesabını yapıp Denizli'ye gidip yerine Sörloth gelince millet ana avrat sövüyordu.

Sörloth satılınca biteceksek ve tek atımlık kurşunumuzsa zaten bizim için bişey farketmez.

Ben bu sirkülasyonu doğru yapabilecek bir camia haline gelmemizden memnun olurum.

Rakipler Mesut Özil Falcao peşindeyken ben Sörlothlar, Ekular, Wakalar buluyor olmak istiyorum. Uğurcan'ı, Ömür'ü yetiştirirken, Taha'yı Hakan Yeşil'i genç yaşta alıp takıma monte ediyor olmayı beklerim.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Sakatlanmasından tek korkacağımız adam bu olmalı.Her türlü ipten alır bizi.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yerini doldurmak imkansız gibi bana dünyanın en iyi forvetlerinden biriymiş gibi geliyo hipnoz oldum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ekubanla birlikte suan en buyuk gucumuz, ikisi saldirdiginda bile gol buluyoruz.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şu 1 senede yaşadığı şeylere, bıraktığı ize bak. Henüz sadece 24 yaşında ancak oynadığı futbolu, karakteri adeta 30'larında her şeyi görmüş geçirmiş forvetler gibi. 40 yaşındaki emreye öyle bir hareket yaptı ki - maç öncesinde nasıl bir karakter olduğunu bence çok iyi biliyordu- adeta mavi ekran verdi herif

sahada olduğu her an takım için psikolojik üstünlük, takım arkadaşları için güven demek. kadro içerisinde de çok sevildiği o kadar belli ki herkesin yüzüne yansıyor bu. egosuz bu kadar gol atmasıyla oyun içerisinde bu kadar kalması, hücum, savunma her şeyi yapmasıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir karakter oldu. Alexander Sörloth.

Yorum

• Fener maçinda top rakipteyken yaptığı baskı, kaymalar mükemmeldi. Çok değindiğim bir konudur baskı konusu. Ekuban'la birlikte fener savunmasinin canina okudular, gustavo rahat top alip oyunu yönlendiremedi.

Yorum

• bu kadar kısa sürede bu kadar iz bırakan bir oyuncu daha gelmedi ülkeye.

tepeden tırnağa şahane.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• eyvallah doğru söylüyorsun ama sorlothun yeri kolay kolay dolmaz yerine koymalıyız bir şeyi elden çıkarıyorsak
                              İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rodallega üç kuruşun hesabını yapıp Denizli'ye gidip yerine Sörloth gelince millet ana avrat sövüyordu.

Sörloth satılınca biteceksek ve tek atımlık kurşunumuzsa zaten bizim için bişey farketmez.

Ben bu sirkülasyonu doğru yapabilecek bir camia haline gelmemizden memnun olurum.

Rakipler Mesut Özil Falcao peşindeyken ben Sörlothlar, Ekular, Wakalar buluyor olmak istiyorum. Uğurcan'ı, Ömür'ü yetiştirirken, Taha'yı Hakan Yeşil'i genç yaşta alıp takıma monte ediyor olmayı beklerim.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eyvallah doğru söylüyorsun ama sorlothun yeri kolay kolay dolmaz yerine koymalıyız bir şeyi elden çıkarıyorsak
                                Tabi ki dolmaz, adam TRye 10 yılda bir gelecek türden bir transfer, biz en son böyle düşeş forvet Şota'ya denk gelmiştik.

Bu şekilde parlayan adamın TRde durmayacağını herkes biliyor, o yüzden satılmasını normal karşılıyor, bu adamı tutamazsın. Şota şimdilerde bize o yaşında gelmiş olsaydı ilk senesinde 20+ a giderdi.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X