Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok çok kötü topçu önümüzdeki 3 maçta da gol atamaz.

Yorum

• haydi krallll malatya kolay lokma...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Var mı bilgi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Insallah sakatlığı ciddi değildir.sorlothsuz takım bariz olarak forvetsiz oluyor.ekuban tam bir forvet degil.nwakame hic degil.

Yorum

• Sanırım klasik yarın MR'dan sonra netleşecek bilgisi verilecek
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Başakşehir maçı öncesinde sakatlanması hiç iyi olmadı. Yalnız tedavisinin ardından kendisini denemesi için tekrar oynamasına izin verildiğine göre çok ciddi bir sakatlığı olmadığını umuyorum...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sevinçler buruk kalıyor sen yokken

Yorum

• Aman ha sakin yapma. Ilk yari sakatlik belimizi büktü, simdi bozna sakin kral...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• inşallah sorun çıkmaz sen lazım değil çok aşırı lazımsın bize
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Kameralar kendisini gösterdiği sırada yüzü asıktı, umarım o bakışlar "Bu maçta mutlaka gol atardım" düşüncesinin dışa vurumundan başka bir şey anlatmıyordur. Zîra gerçekten atardı, böyle olunca golü/golleri Başakşehir'e kaldı. Kalk ayağa bebek yüzlü kâtil, sana daha çok ihtiyâcımız var.

Yorum

• ciddi bir durumu olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• Umarım iyidir.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Çok kötü görünmedi bence ama Nwakaemede aynı şekilde çıktı.

Yorum

• Hüseyin Hoca ciddi bir şey görünmüyor dediğine göre ben en az 3 hafta bekliyorum. Sağlık ekininin katkılarıyla 5 haftaya kadar zorlayabilir. Bizimkiler riske etmek istemiyoruz diye diyede Ligi bitiririz zaten.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok kötü görünmedi bence ama Nwakaemede aynı şekilde çıktı.
                                Nwakaeme'deki darbeye bağlı olmayan adale gerilmesiydi. Sörloth'da muhtemelen ezilme var...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X