Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç entry okudum, maşallah diyen yok.�� ALLAH nazarlardan saklasın, futbol oynamaya müsait sağlık ve fiziği olsun. Amin

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: EQ7wRqQXkAYJRBU.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 121.7 KB 
Kimlik: 11214878
      Sörloth ve Ndiaye eski takım arkadaşıymış

Yorum

• 2 kişiyle boğuşuyor ve top onda kalıyor. İşte bunu çok seviyorum

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• illa gideceğim diye tutturmadiktan sonra göndermeyelim. Bu adamlarda klüp aidiyeti vardır. Seneye gidersin diye diye 5 sene tutarız elimizde

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır
            iste boyle adamlara futbol izletememek lazim ki takim basarili olsun.

Eski mesajlari coklu olarak nasil alintiliyoruz, butun bunlari ifsa edicem ki utansinlar belki yeni gelen futbolculara yapmaz cok bilmis taraftar

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi
              bak bak bak futbol dehasi taraftar arkadasimiz, muhammet demirden bile kotuymus demek

Muhammet Demir denen arkadas bugün egosunu tatmin etmek icin herhalde 2 penalti birden kacirdi
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Alintılanan mesajlar nefis
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• Sörlothh be öz kardaşlığım. Keşke Trabzonda olsaydım da sana da hamsili anahtarlık hediye vermenin bir yolunu bulsaydım Belki de benim görüştüklerim Trabzondan ayrılıyor ama olsun
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sen başkasın, bambaşkasın... Hava hakimiyeti, toplu ve topsuz koşu, adam eksiltme, ikili mücadele kazanma...
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

oylemi, golcu diyemezsin dediginn herif gol krali olma yolunda ?

bak bak bak futbol dehasi taraftar arkadasimiz, muhammet demirden bile kotuymus demek

dimi ya, yak gonder gitsin, sizden cok iyi bir yonetici olurdu, keske yonetime girseniz
                      Sene başında gayet kötü başlamıştı. Çok ağırdı, tüm pasları eziyordu, koşamıyordu bile. Ama tabiki erken yorum yapmak hatalı, kabul
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Elestiri vardir, bir de elestiri vardir.

Bu ligde forveti iyi olan kazaniyor. Fb gecen sene forvetleri yuzunden ne hallere dustu, simdi ayni duruma biz dustuk. Onlar formda ve hirsli golcu Vedat Muric'i aldi, biz biri sakat digeri PTT seviyesinde 2 forvet aldik sonuc ortada.

Kadro disi birakalim diyecegim ama elde hic forvet yok, gecen sezon Burak-Hugo-Ekuban vardi.
                        [HR][/HR
                        Trabzonlular futbolu bilir sadece bir gaz alma lafidir.bunu bircok futbolcuda gorduk.bu sene en barizini sorloth ve campide kismen de mikelde gorduk.sorloth her mac ona soylenen kotu yorumlari iade ediyor.bu arada yonetim bu sene yine cogu transferde basarili oldu.gecen seneki transferler de cogu iyiydi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [HR][/HR
                          Trabzonlular futbolu bilir sadece bir gaz alma lafidir.bunu bircok futbolcuda gorduk.bu sene en barizini sorloth ve campide kismen de mikelde gorduk.sorloth her mac ona soylenen kotu yorumlari iade ediyor.bu arada yonetim bu sene yine cogu transferde basarili oldu.gecen seneki transferler de cogu iyiydi.
                          Çok acımasız oldu, futboldan anlamıyor yerine ön yargı diyelim biz ona bence. Rodallage gibi her sezon belli golü olan topçunun yerine bekleyip bekleyip Sörloth gibi cv'si kötü biri gelince insanların burun kıvırması normal. Sonuçta scout değil kimse, Norveç ligini, Belçika ligini falan takip edemeyiz. Youtube ve transfermarkt verilerine göre yorum yapıyoruz. İzledikten sonra beğenmeyen varsa ayrı.

Campi, ilk geldiği performansı çok kötüydü adamın. İlk maçlara bakıp hayır bu adam çok iyi oynuyor diyen yoktur herhalde. Adam kendine geldiğinden beri herkes hakkını veriyor zaten.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Bizim insanımız cidden bir acayip ya. Kavga etmeden duramıyorlar. Şurada tartıştığınız şeye bakın Allahınızı severseniz.

Yorum

• Bu başlığa ilk defa yazıyorum. Uzun süredir yazmıyordum. Sorloth çok iyi ama kötü de çıkabilirdi, boşuna tartışma çıkarıp kırmayın birbirinizi. Eski mesajları çıkarmak hoş değil, neden, çünkü çok iyiyiz, günümüze bakalım derim.Son Sivasspor maçında tam tersine biraz durgundu, İstanbul'a gidip geldi, bence zihnen yorgundu, buna rağmen gol hatta golleri attı, inanılmazdı.İnsallah leş karga takımına da gollerini atıp maçı kazandırır.
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu başlığa ilk defa yazıyorum. Uzun süredir yazmıyordum. Sorloth çok iyi ama kötü de çıkabilirdi, boşuna tartışma çıkarıp kırmayın birbirinizi. Eski mesajları çıkarmak hoş değil, neden, çünkü çok iyiyiz, günümüze bakalım derim.Son Sivasspor maçında tam tersine biraz durgundu, İstanbul'a gidip geldi, bence zihnen yorgundu, buna rağmen gol hatta golleri attı, inanılmazdı.İnsallah leş karga takımına da gollerini atıp maçı kazandırır.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X