Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekuban ve Abdus le çok iyi anlasiyordu. Tek forvet iş yapamaz. Struttige ile anasını ağlatacak rakiplerin.

Yorum

• Futbolcu falan değil, yeteneksizin önde gideni

Yorum

• Seni çözdüm oğlum. Senin gibilere saç yolduran denir. Kafada saç bırakma sonra arada sevindir yok yeaa..

Yorum

• Tarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır

Yorum

• Hayır yani ne bekliyordunuz , 30 gol atacak santrafor mu ? 1 maçta adama Sir ünvanı verdiniz şimdi sövüyorsunuz.

Bu gün özelinde , futbolcunun mental olarak çok zayıf olduğu görüldü kaçırdıkça strese girdi son iki vuruşu ( daha doğrusu vurmayı beceremediği ) pozisyon bunun en büyük göstergesi ayakları bir birine dolandı.

Sorloth tek santrafor oynamaz , oynayabilseydi top 5 ligde alıcısı hazırdı. Zamanla pişmesi yavaş yavaş oraya adapte edilmesi gereken bir futbolcu ( 2009-2010 BY gibi ) Trabzonspor'da bu eksiğini kapatacak , bu dönemde de 10 gol 7-8 asist yapsa zaten işimizi görecektir.

Fakat sorun şu ki hem Ekuban hem Abdulkadir'i kaybetmek , ( Yazıcı ve Rodellega ile birlikte ) sil baştan bir hücum düzeni anlamına geliyor. Geçiş sancılı olacaktır. Yani futbolcu bu saha içi psikolojisini devam ettirirse , kariyeri de risk altına girebilir.

Yorum

• Ben olsam tüm teknik heyeti kovarım antreman yapmıyoruz kondisyon sifirrr
              Ünal Karaman da rezalet formsuz
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• bu çocuğun hiç bir suçu yok dışardan gelsin antreman yesin sonra Türk personelle antreman yapsın çocuğa hiç küfretmeyin

harika bir kumaşı var bu çocuğun

farkında olduğum tek şey güç ve kondisyon eksiği var bu çocuğun bizimkilerin halt etmesi kovulması gereken bu değil personel

çocuğun penaltı tekniği harika finishing süper ama topa hamle geç kalması kondisyon ve güç ve teknik taktikle alakalı şeyler bu çocuğa kızmıyorum

objektif konuşuyorum bu çocuk geldiğinde şaheneydi burada ne olduysa çocuğu yediler bu teknik heyet
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.09.2019, 00:25.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• doğru tespit!sorunun ana kaynağı bu tabi günah keçisi bu çocuk oluyor bu cevheri ver sen sağlam bir teknik heyete neler oluyor
                  İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben olsam tüm teknik heyeti kovarım antreman yapmıyoruz kondisyon sifirrr
                  Ünal Karaman da rezalet formsuz
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Biraz daha sakin kalmayı öğrenmesi lazım. Daha çok maç var, ihtiyacımız olacak. Mesafeler çok uzun, ortasahanin gerisine kadar gelip top sürmesi falan özellikle içerde olmaması gereken şeyler. Böyle sahneler takımdaki sorunları gosteriyor, herkes kendi aleminde.

Yorum

• Yürümeye mecali yok gibiydi. Olsa zaten hattrick yapardı çok rahat. Geldigindeki goruntusunden oldukça uzak
                      TRABZON SPOR

Yorum

• are you player?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• aklımdan çıkmıyor pozisyonlar. bitirdin beni ya. 1-2 tane her forvet kaçırabilir de 4 tane net, bomboş ya bommmboş. sturridge'in pasını da pi. ettin.

Yorum

• Bu teknik ekiple bu kadar.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• abiler gereksiz yükselip düşüyorsunuz ya.

antrenmanlarımız süper falan demiyorum da..

ilk kez sonradan girip gol attığı maçı kenara koyun,

oynadığı diğer maçlarda ne yaptı da bu kadar övüldü bu adam? erkenden gol attığı 3 maçta da golden sonra vasatı aşamayan bir görüntü çizmedi mi ben başka maç mı izliyorum?

gol atamadığı sonraki maçları söylemiyorum bile.

2-1 lik prag maçında attı yok oldu, fener maçında yok oldu, kasımpaşada attı yok oldu ..
                              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biraz daha sakin kalmayı öğrenmesi lazım. Daha çok maç var, ihtiyacımız olacak. Mesafeler çok uzun, ortasahanin gerisine kadar gelip top sürmesi falan özellikle içerde olmaması gereken şeyler. Böyle sahneler takımdaki sorunları gosteriyor, herkes kendi aleminde.
                                Ayni yatağa girdiği sevgilisinin bile belki haberi yokken böyle bir kişisel özelliğinden, hemen sahada sakin kalmasi gerektiğini mi anladin 3 maçla? Yahu artvinli dikkat çekmek istiyosun tamam anladim ama üsturuplu yap şu işi
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X