2 alır. Yönetim itiraz edip 1'e düşürmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Sorun yok Kuzeyin Kralı bu ligde ihaneti , rakibi de olsa aynı sahada ekmek yediği adamı bitirmeye çalışan şerefsizleri gördükçe anlayacaksın.
Ama bu sefer önümüzü kesemeyecekler.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 alır. Yönetim itiraz edip 1'e düşürmeli.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
Gencecik çocuğun futbol hayatı bitebilirdi bu orta dünyadan bozma ligde seneye de bizle olmasını isterim ama bu kasaplarin şikenin eyyamcılarin liginden gitsin iyi paraya satarız günah ya ben acıdım ayağına çivi girmiş. Adam ağrıdan uyuyamaz kimbilir ne ağrır ayakları.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Alıntı
Yorum
-
Welcome to Turkish FootballEn son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 01:58.burasi türkisch.
Are you not entertained?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal sartlarda 2 mac alip, hatta Tahkimde 1‘e indirebilmek lazim (agir tahrik var). Ha eyyam amacli önce 3 verip sonra 2‘ye de indirebilirler ki dedigim gibi agir eyyam olur.
Her halükarda Beşiktaş maçında 100000% sahada olacaktır, aksi durumunun imkanı yok !!!!
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde de içimden geçmişti, bu adamı sakatlamak için oynarlar diye. Ben kupa maçında fenerliler yapar diye düşündüm ama erken davranıp adam tutmuşlar.
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok haklısın ama keşke kendine hakim olabilseydin Kral. Jailson belhanda ya tokat attı diye 8 maç ceza aldı. Bu fenerasyon ve mhk varken en az 3 maç ceza alacağını düşünüyorum.En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 06:18.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
Valla 10 gun ara verip fb macina ciktiginda olanlari gorduk, bjklilerin akillari varsa tahkime basvururlarEn son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 08:04.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum