Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 alır. Yönetim itiraz edip 1'e düşürmeli.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sorun yok Kuzeyin Kralı bu ligde ihaneti , rakibi de olsa aynı sahada ekmek yediği adamı bitirmeye çalışan şerefsizleri gördükçe anlayacaksın.

Ama bu sefer önümüzü kesemeyecekler.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 1 maç bile fazla ceza
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 alır. Yönetim itiraz edip 1'e düşürmeli.
          İstanbul kulüplerine kalsa en az 4-5 maç ceza almalı. Alayı ruh hastası.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Kuduz bir köpeği ısırmasın diye çeneden ittirmiş hoşt demiş, son derece insani bir durum.

Yorum

• uşağı çıldırttılar yav, yapmasa iyiydi, ama oldu bir kere, ekuban sturridge yetişin oğlum.

Yorum

• Ceza inmez. Kendine hakim olmalıydı ama adamda hakli
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ah be kardeşim bu ligde DİK duranı ayakta kalmayı seçeni değil,yatanı,kendini yere atanı ödüllendirirler...Darbe alınca yere at kendini bundan sonra yoksa karşındakiler kahpeleşmeye başlıyor.
                  Ağasarlı_61

Yorum

• Gencecik çocuğun futbol hayatı bitebilirdi bu orta dünyadan bozma ligde seneye de bizle olmasını isterim ama bu kasaplarin şikenin eyyamcılarin liginden gitsin iyi paraya satarız günah ya ben acıdım ayağına çivi girmiş. Adam ağrıdan uyuyamaz kimbilir ne ağrır ayakları.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 1 maç alması için ne gerekiyorsa yapılmalı. O.. evlatları adeta üstüne oynuyorlar Sorloth'un. DURDURULAMAZ.

Yorum

• Welcome to Turkish Football
                        En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 01:58.
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Biraz dinlensin komutan.

Yorum

• Ayni Nwakaeme'de oldugu gibi burada da Sorloth sinirlerine hakim olmaliydi. Umarim daha artik böyle gereksiz ve sacma sebeplerden dolayi kartlar yemeyiz.

Olan takima oluyor.
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Normal sartlarda 2 mac alip, hatta Tahkimde 1‘e indirebilmek lazim (agir tahrik var). Ha eyyam amacli önce 3 verip sonra 2‘ye de indirebilirler ki dedigim gibi agir eyyam olur.

Her halükarda Beşiktaş maçında 100000% sahada olacaktır, aksi durumunun imkanı yok !!!!
                              Burada önemli kriter hangi maddeden sevk edileceği. Yalnız tahrik maddesinde üçte bir kuralı var dolayısıyla 2 maç 1 maça düşmez 3 maç ceza verilirse 2 maça iner. Ancak PFDK kural dışı hareketten ceza verir, tahkim de bunu sportmenliğe aykırı hareket olarak değiştirirse o zaman 1 maça indirilme ihtimali var. Ancak ben bu ihtimali zayıf görüyorum. Yine de bir tahkim boyutu olacaktır. Dolayısıyla PFDK Perşembe günü cezayı verdikten sonra muhtemelen Cuma veya Cumartesi günü bu karar için Tahkim Kurulu toplanıp son kararı verecek...

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçenlerde de içimden geçmişti, bu adamı sakatlamak için oynarlar diye. Ben kupa maçında fenerliler yapar diye düşündüm ama erken davranıp adam tutmuşlar.
                              Hüseyin Hoca'nın maç sonu röportajında buna değinmesi önemliydi. Muhtemelen oyunculara da söylüyorlar ama bir yere kadar kendini tutabiliyorsun...

İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok haklısın ama keşke kendine hakim olabilseydin Kral. Jailson belhanda ya tokat attı diye 8 maç ceza aldı. Bu fenerasyon ve mhk varken en az 3 maç ceza alacağını düşünüyorum.
                              Jailson saldırıdan sevk edilmişti. Orada ciddi darbe olmasa bile kavganın cezası minimum 5 maçtan başlıyor. Burada öyle bir eylem olmadı...
                              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 06:18.
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Valla 10 gun ara verip fb macina ciktiginda olanlari gorduk, bjklilerin akillari varsa tahkime basvururlar
                                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 08:04.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X